קשיים בהנקה

קשיים בהנקה

זקוקה לייעוץ דחוף ! ילדתי בת לפני שלושה וחצי שבועות בלידה מוקדמת (שבוע 35). תודה לאל הכל היה בסדר, היא נולדה במשקל 2.5 ק"ג ולא הוגדרה כפגית, אבל הרפלקס של היניקה שלה לא לגמרי התפתח כנראה, והיא התקשתה לינוק ממני. בשבועות הראשונים האכלתי אותה גם בחלב שאוב שלי וגם תוספת סימילאק .השבוע , כיוון שהיא קצת התחזקה וגם עולה יפה במשקל (טפו טפו..) החלטתי לנסות להניק. כבר יומיים שאני מצליחה להניק אותה, אבל כל הנקה כרוכה בכרבע שעה של ניסיונות שלה לתפוס נכון את הפטמה (בעזרתי כמובן) תוך כדי תיסכולים ובכי. בסוף זה מצליח, ואח"כ אני גם נותנת לה גם תוספת. השאלה שמטרידה אותי היא האם זה לא גורם לה נזק לחוות כל ארוחה כתיסכול , ואולי כדאי פשוט לנסות עוד כמה ימים ואם זה לא ישתפר - לוותר ???

Concentrate on pumping now

YOu should not have to give any tosefet if you are pumping as often and as effectively as you should. YOu should be pumping at least 8 times in 24 hours, one the first side until the flow stopa, then on the second side, and repeat until no milk comes out. You should be using a hospital grade pump which you can get from Yad Sarah with a letter from a yoetset hanaka, or rent from several places. Feed your baby with an Avent bottle with an extremely slow flow nipple, and make sure that the nipple is deep in the baby's mouth. There are pictures in the gallery showing how to give a bottle correctly. And you should make an appointment with a yoetset hanaka who will help you teach your baby hosw to feed from the breast, which is totally different from feeding from a bottle. Tell me where you live and I will give you the name of a yoetset hanaka, IBCLC who has experience with pagim.​

You have there Michelle Yacobson

who is a IBCLC and also a nurse. There is a pump rental station where she works. Her number: 08 9768027. Ask specifically for Michelle. Please let us know what happens>​

justmom

New member
תרגום: יש שם את מישל יעקובסון

שהיא יועצת הנקה מוסמכת וגם אחות. במקום בו היא עובדת משכירים גם משאבות. הטלפון שלה הוא 08-9768027. בקשי את מישל. עדכני אותנו בבקשה מה קורה.

justmom

New member
תרגום: התרכי כעת בשאיבה

לא צריך להיות צורך בתוספת אם את שואבת באופן תכוף ויעיל כדרוש. את צריכה לשאוב לפחות שמונה פעמים בכל 24 שעות, תחילה מצד אחד עד שהזרימה פוסקת, ואז מהצד השני, ולחזור על כך עד שלא יוצא יותר חלב. עלייך להשתמש במשאבה מהסוג המשמש בבתי-חולים, שתוכלי להשאיל מיד שרה אם תביאי מכתב מיועצת הנקה, או שתוכלי לשכור ממספר מקומות. האכילי את תינוקך בבקבוק אונט עם פטמה לזרימה איטית מאוד, וודאי שהפטמה תחובה עמוק בפי התינוק. בגלרייה יש תמונות המראות איך לתת בקבוק בצורה נכונה. וקבעי פגישה עם יועצת הנקה שתסייע לך ללמד את התינוק לינוק מהשד, פעולה שונה לחלוטין מאכילה מבקבוק. אמרי לי היכן את גרה ואני אמסור לך שם של יועצת הנקה מוסמכת בעלת ניסיון עם פגים.

למעלה