קשור? quote

pzirpim

New member
קשור? quote

According to what the Buddhist priest Kaion said,a person becomes more and more prideful if he gains a little understanding because he thinks he knows his own limits and weak points. However, it is a difficult thing to truly know one´s own limits and weak points

budoka

New member
בטח קשור

זאת הרי הסיבה שהלמידה שלנו היא אינסופית.

pzirpim

New member
מתחיל

Yes, but does this mean that the more you know the more you are in danger of false pride?

arcidea

New member
כן

אבל ניתן להתגבר על סכנה זו ע"י פיתוח ענווה הבודהיסט שצוטטת אמר שמאוד קשה לאדם לדעת את גבולותיו וחולשותיו האמיתיים. הוא לא שלל את האפשרות. אני לא יודעת אם אפשר להגיע לידע שלם, אבל נניח שאפשר- מה היית עושה איתו? למה אתה רוצה ידע?

פיתוח ענווה מקצועי!!!

אצלנו בק.צ.מ.מ.מ. אחד הדברים החשובים ביותר הוא פיתוח ענווה, ואנחנו הכי טובים בזה!!! כמשפתחים ענווה חשובה המקצועיות (ובגלל זה חטיבת המו"פ עובדת אצלנו מסביב לשעון). כשמפתחים ענווה חשובה מאוד גם היציבה ולכן אני מצרף תמונה של אחד הוותיקים בשיטה מפתח ענווה ברמה גבוהה מאוד, שימי לב למיקום של הראש שנמצא במקום שפל ועניו במיוחד. טכניקה זו טובה מאוד גם לקרבות רחוב!!! זו רק טכניקה מס 1 לפיתוח ענווה. כמובן מילה של אזהרה, בלי צ,י (שזה כמו צ´י אבל יוצא ממקום יותר נמוך ולכן גם יותר עמיד) זה לא יעבוד!!! אני בהחלט לא בטוח שאני צודק, אולי אני טועה וזה גם סימן לענווה מאוד מאוד גדולה

arcidea

New member
LOL+ בענווה, אל תיקח ללב

את הסגנון הנחרץ זה נובע מתמציתיות לא אבסולוטיות התעצלתי לסייג. אתקן דרכי. אם ימציאו אייקון "לדעתי האישית הזמנית והחלקית והענווווהה" אני מבטיחה להשתמש בו המון עד אז- כולם מוזמנים לדמיין סימן שאלה בסוף כל משפט קצת קשה עם כל חוסר המחוייבות הזה אבל, יו קנוו, ככה זה עם בחורות שפלות מקצועניות הכי הכי עם ציצי (כמו צי אבל יוצא ממקום יותר גבוה ולא ממש עמיד.

ברצינות, לא התכוונתי

לא התכוונתי לפגוע חס וחלילה. הכל ברוח טובה מצידי ועם הרבה טיפשות שלי גם כן. מקווה שזה יעזור לכולנו

idv

New member
זה קצת מתנגש עם

האמרה הידועה שככל שאנו לומדים יותר כך אנו יודעים כמה מעט אנחנו מבינים.

למעלה