קשור בערך...

avivs

New member
קשור בערך...

לקראת סוף השנה ייצא אלבומה הרביעי של אנני לנוקס, הראשון שלה מזה 4 שנים. מי שעזר לה במשימה הוא המפיק/ כותב הידוע גלן בלארד, הידוע בעיקר בזכות עבודתו עם אלניס מוריסט על האלבום הסופר-מצליח Jagged Little Pill. המפיק, זוכה פרס הגראמי, מספר: "זה אלבום מאוד אינטנסיבי. זה מאוד אישי עבורה. בילינו זמן רב כדי לוודא שהמוסיקה תהיה בדיוק כפי שהיא רוצה." Bare, אלבומה הקודם של סולנית היוריתמיקס, נכנס היישר אל המקום הרביעי במצעד האלבומים האמריקאי ואל השלישי בבריטניה ביוני 2003. אלבום הבכורה Diva יצא ב-1992 ולקחו ללנוקס 3 שנים להוציא את אלבומה השני Medusa, אלבום שכולו חידושים. עוד 8 שנים עברו עד שיצא אלבומה השלישי. הפעם, לנוקס לא חיכתה יותר מידי זמן וכבר מאמצע 2006 היא התחילה לעבוד על האלבום החדש, שהקלטותיו הסתיימו ממש בימים אלה. *אני ממש אוהב את אנני לנוקס, והשיתוף פעולה הזה יכול להיות מאוד מעניין. נחכה ורנאה.

avivs

New member
עוד חדשות טובות...

דולורס אוריורדן, סולנית הקרינבריז, תוציא את אלבום הסולו הראשון שלה, Are You Listening, באמצע מאי. הסנונית הראשונה מהאלבום שבדרך הוא הסינגל Ordinary Day, אותו ניתן לשמוע בעמוד של הזמרת ב-MySpace. האלבום הוקלט בבתיה של דולורס בקנדה ובדאבלין בעזרת המפיקים Youth ודן ברובק. האלבום האחרון של הקרינבריז היה Wake Up And Smell The Coffee מ-2001 ו-3 שנים אח"כ הודיעה הלהקה על פרישה לזמן בלתי מוגבל מעולם המוסיקה. "התקופה שאחרי שאחרי הקרינבריז היתה עבורי כמו דף חלק – ללא לחצים וללא חוזים. זו היתה הפעם הראשונה בחיי שהייתי עצמאית לגמרי. לא היו לי מעצורים, ממש כמו שהרגשתי כשרק התחלתי. את כל זה ניתן לראות כאן", מספרת הזמרת. "האלבום היה התעוררות בחיי – מסע שהשלמתי. זה כאילו שחציתי את הגשר שהוא מישור חדש ונפלא להיות בו... החיים שלי שונים ממה שהם היו לפני 10 שנים ויש תחושה גדולה של קבלה. וזוהי גם תקופה מרגשת לשחרר בה שוב מוסיקה". האלבום Are You Listening כולל 12 שירים, ביניהם Apple Of My Eye, Watch The Stars, In The Garden, Black Widow ו-Loser. מסע ההפעות הראשון של אוריורדן יתחיל ב-29 במאי בברצלונה וימשיך למילאן, ציריך, אמסטרדם, בריסל, פריס, ברלין, שטוקהולם, קופנהאגן ויסתיים במופע אחד בלונדון ב-15 ביוני. "לא הופעתי בלונדון מאז 2003 והמופע הזה מרגש במיוחד עבורי – לא רק בגלל שזה מופע הסולו הראשון שלי בבריטניה, אלא בגלל שזו תהיה הפעם הראשונה שהקהל הבריטי ישמע את חומר הסולו החדש שלי בהופעה", מספרת הזמרת.

AlanisJunkie

New member
וואו, באמת חדשות נפלאות! :)

שמעתי כבר שני שירים מהאלבום המדובר (דלפו לרשת). כל מי שחווה התבגרות בשנות ה-90 בטח קצת כואב את התפרקותם של הקרנבריז, "נו ניד טו ארגיו" היה אלבום חובה לכל טינאייג'ר, נראה לי שאם היו עושים סקר היו מגלים שהוא קיים בכל בית שלישי בארץ:) אבל טוב שהיא חזרה, גם אם לבד. מאמין שבעתיד, כמו שתמיד קורה, הם יתאחדו לעוד אלבום נוסף ואחרון.

באמת חדשות מעניינות

אני ממש אוהב את הקרנבריז ואת קול היחודי של דולורס אבל שני השירים ששמעתי לא מי יודע מה~

למעלה