קשה

שירקאן12

New member
קשה ../images/Emo199.gif../images/Emo2.gif

To Know Him Is To Love Him מה דעתכם על המשפט? האם זה אפשרי ???
אגב מה דעתכם, אישה מבוגרת מגבר? (שאלה כללית) האם על פי כתיבה אפשר להכיר את הכותב/ת? לדעתי כן.....

ben 911

New member
משפט יפה ../images/Emo45.gifTo Know Him Is To Love Him

בשפה התנכ"ית אומרים: "לדעת אותה". אז למה לא לדעתו אותו? לאהוב אותו! חוצמזה, רק כשאת מכירה אותו, הכוונה מכירה את התכונות הטובות והפחות טובות, את מתחילה לאהוב את האיש באמת.
לגבי אישה מבוגרת מגבר, אז ככה.. אם הגבר בן 20 והיא בת 40 זה סבבי בבי.למרות הפרש ה-20 שנה. (ראו ערך גברת רובינזון) אבל אם הגבר בן 60 (מתקרב לגילי) והאישה בת 80, זה כמו להתנות אהבים עם בית קברות.
שירקאן? אפשר שאלה? השאלות הנ"ל בגלל איזה חלום בלהות? או משהו?
לגבי השאלה השלישית..אפשר לזהות את סגנון הכתיבה אבל מאידך אפשר גם לשנות את סיגנון הכתיבה ללא הכר. כך שהכל פתוח והכל תלוי בכוח החוח.

לדעת אותו או אותה,זה לא אותו דבר?

באופן כללי,,לגבי איש ואישה ולא חשוב הגיל,, הכל תלוי בתמריץ ובמיץ, ולדעתי באופן אישי,הצעיר(ה) תמיד עדיף, ולגבי הכתיבה בוודאי שאפשר לדעת מי האיש(ה)אבל זה לא בהכרח משקף את אופיו של הכותב(ת)כשאתה נפגש איתו(ה) במציאות,

כתוב בתנ"ך על רבקה "נאת מראה, בתולה, ואיש לא

ידעה"....ובתרגום חופשי מהונגרית לבתולה....[סליחה שוש] ..איש טרם שם לה..[נא לקרוא בהיגוי הונגרי] ואני דווקא לא כך מסכימה לתרגום הסימולטני של המשפט...היו וישנם שידעתי ולא אהבתי...אני בכל זאת מנסה למצוא פירוש יותר רומנטי לנשפט ולא כל כך הולך לי...מצאתי למשל כפייה במשפט...מה אני חייבת לאהוב את מי שידעתי???....ונניח שידעתי אותו...ולא הצלחתי לאהוב את מה שידעתי....ונניח ההפך...שאהבתי....ובהמשך ידעתי....ומה שידעתי לא אהבתי..ואולי גרם לי לסבל רב מה שנודע לי...כי הייתי טיפשה קודם אהבתי..ואחר כך ידעתי...ונכנסתי לברוך רציני.... ובאשר לשאלה החוזרת ונשנית כאן בפורום אולי תעברו קצת לת'כלס....מה עם אמא שלי???78 ..לא כל כך מבוגרת...אולי עם היא תדע משהו ותאהב אותו...יהיה לך קצת יותר נחמד בחיים....

ערדי,צריך למצוא אות אזהרה בכותרת ההודעה

לכל מילה שקשורה לסקס, אחרת זה מאוחר,, אני צוחקת כל פעם מחדש כשאת מתנצלת,(ואני יודעת שאת לא מתכוונת אליי) ובתולה זו לא מילה גסה וזו הוההה הותהת כך הומר ההונגרי,

s h o o s h a

New member
אני דווקא לא צוחקת.

זה עצוב לקרוא אנשים מבוגרים שמתנהגים כמו ילדים בגן שמנסים לפגוע באחרים תוך שימוש לא מוצלח בכלל, כאילו, בדלת האחורית. יש למישהו מה להגיד? שיגיד! אני שונאת צביעות, אני שונאת מעשי מנהיגות מכוערים, אני שונאת שמנסים לשחק אותה! אני זו אני, מציגה אותי, כותבת אותי ואומרת אותי בדיוק כשם שמי שמכיר אותי יודע שזו אני. הערות מטופשות כמו "ובתרגום חופשי מהונגרית לבתולה....[סליחה שוש]" הן מטופשות, חסרות טעם ו.... אבל כאן אעצור. שחלילה לא אפגע בציפור נפשה של מצחיקת הפורום "אני צוחקת כל פעם מחדש כשאת מתנצלת,(ואני יודעת שאת לא מתכוונת אליי" בהודעות לא מעטות נכתב כבר כי רבים וטובים שכתבו בפורום כבר אינם בינינו. וככל שחולפים הימים אני תוהה- למה?? ואם כתיבתי מפריעה למישהו, יש באפשרותו לעשות אחד משלושה דברים: 1. להפסיק לקרוא את מה שאני כותבת 2. לבקש ממנהל הפורום לחסום את כניסתי כדי למנוע ממני כתיבה, כי דעותיי ושפתי אינם מתאימים לו. 3. להודיע על חרם רבתי על הכותבת s h o o s h a בהצלחה!

ש ר ה לה

New member
אני שונאת רק כשאומרים אני שונאת או את המילה

הזו על כל נגזרותיה.....

שושה...להא הייתה ואין לי שום כוונה לפגוע בך

למרות שאת עוש את זה בשיטתיות איתי...לא ראיתי שמחית על מילים יותר נועזות של חברים בפורום...בניגוד אלייך זו דרכי להתמודד עם החיים בבדיחות,תקראי לזה ילדותיות..איזה יופי שיש לי את זה עדיין....מבקשת ממך להפסיק כבר...

s h o o s h a

New member
תזכורת!!! למקרה שלא היה ברור בפעם הראשונה!

אם כתיבתי מפריעה למישהו, יש באפשרותו לעשות אחד משלושה דברים: 1. להפסיק לקרוא את מה שאני כותבת 2. לבקש ממנהל הפורום לחסום את כניסתי כדי למנוע ממני כתיבה, כי דעותיי ושפתי אינם מתאימים לו. 3. להודיע על חרם רבתי על הכותבת s h o o s h a

ben 911

New member
כולן היו בנותי. ../images/Emo24.gif

אז אם אתן מצפות ממני לעשות "יאללה סולחה" תשכחו מזה.
אתן ילדות מספיק גדולות להסתדר ביניכן. להרים טלפון, לשלוח מסר זו לזו וללבן ביניכן את ההדורים.
אני לא הולך לצדד לצד זו או אחרת.. רק שתדעו לכן..אני אוהב את שתיכן כמו שאתן, איך שאתן, היכן שאתן, איפה שאתן, בדיוק כפי שאתן.. אחת שקטה וחכמה.
והשניה קשקשנית חמודה.
זה מה יש וצריך להסתדר עם זה.

בוקר טוב ושבת שלום../images/Emo42.gif

To Know Him Is To Love Him - לדעת זה לאהוב, לא בהכרח, לעיתים לדעת אותו/ה זה יותר לקבל אותו/ה, לדעת - זו הדרך להיכרות מעמיקה, מעבר לשטחיות, להכנס לעומקם של דברים, להבין מה הם אומרים, איך ולמה מושפעים מהם, (לא מדובר רק בהבנת האדם אלא בכל נושא וענין), לאהוב - כשאוהבים אז אוהבים, קרוב לודאי שאם אהבת אתה כבר יודע, אתה גם מקבל את כל מה שיש מסביב, אתה מודע להתרחשות ולרצון להיות כרוך ושזור בה, האם זה אפשרי? יש נוסחת פלא? בעיני הכל אפשרי, ויש אין סוף אפשרויות, כמובן כי מה שטוב לאחד שונה אצל האחר ולהיפך.. אישה מבוגרת מגבר - לא חדש בעולמנו, קיים מימים ימימה, בעבר חיו כך עם פער של שנים רבות והסתדרו יופי, בעולמנו המודרני, מספר שנים מצומצם הוא אידאלי, מעבר לכך לא חושבת שניתן לשרוד, מאחר ואין אנו חיים על אי בודד וההנחה שהעולם שייך לצעירים מובילה, זה מפתה... באשר לכתיבה - אין ספק, תוכל להכיר את הכותב, רגשותיו, חייו, ימייו, תחושותיו, בדידותו, המילים הם נכס יקר, אומרות הכל, מדברות מגרונו של הכותב ולא רק, צובעות ומציירות לנו דמות ואופי, מוסיפות קורטוב של טעם... להתעורר עם כאלה הרהורים??

ש ר ה לה

New member
שבת שלום לכם. שבת שלום לך שירקאן.שאלה לענין ש

אכן שאלה לענין.... בתשובתו של בן, ניתן להבחין שמדובר באיש שחוקר נסתרות, יענו איש משטרה.... בתשובתה של שושי המקסימה ניתן להבחין בחכמת חיים והמון רגישות ובעיקר באהבה לבני אדם.... ובתשובה שלי
, ניתן להבחין באהבה גורפת לשירים של אז וגם של היום ו........ תודה לך שירקאן שהחזרת לזכרוני שיר ישן ומקסים.... ובאשר להפרשי גיל הפוכים??? ברוב המקרים זה ממש לא תלוי בגיל אלא באישיות של האדם ולכן אני בעד ללכת על זה. במקרה הרע - לא הלך. במקרה הטוב, אתה כבר יודע...

שרל'ה,,,../images/Emo79.gif השיר שהבאת,,,../images/Emo99.gif

העיף אותי כמו טיל למנהרת זמן קסומה, איזה שיר ענוג הא?

ש ר ה לה

New member
שושי את השיר הביר שירקאן. ולכן השבחים מגיעים

לשירקאן...!!! אני רק הבאתי את השיר של להקת הטדיביר (טדע הדב
) כפי שגדלתי עליו....

למעלה