קשה שם

@tagel

New member
קשה שם

הייתי במרפאה להפרעות אתמול. הייתי שם וחשכו עיניי. עד אתמול, לא הייתי במחלקה עצמה את האישפוז יום עשיתי בכלל בבית חולים עצמו, במחלקה סגורה. פה הכל אחרת, שונה. יש אהבה ופעילות ענפה, אבל יש גם פחד מנקר. אני כל כך רוצה להבריא, אבל לא יודעת אם כדאי להתאשפז שם. אני טוענת שאני עושה הכל להצליח. רוצים ווידוי? אני לא עושה כלום! אם נגוף לא מקיא את האוכל לבד....אני מתאמצת להקיא. אני כן מחפשת להיות משוגעת. אני כן רוצה להשאר תקועה כאן. ואני עושה זאת כי יותר מידי כבד בשבילי להתמודד מול האמת. אני לא יודעת מה יהיה. אני לא אמיתית מספיק אני משחקת אותה לפניכם! אל תכעסו עלי. אני סתם מטורפת. שלכם תגל

tairon

New member
לא מסכים להגדרה הזו מטורפת!

יש בעיה נכון והתמודדות היא קשה ולא קלה לעיתים מתסכלת אני מאמין שיש בך את הרצון לחיות כמו כולם ולא שונה אני מאמין שהדרך היא לא קלה ומפחידה אבל הדרך היחידה לפתרון הוא להתמודד ולא לברוח הבריחה זה החלק הקל אנחנו מאחורייך אל תוותרי כי כן כן יש דברים נפלאים לראות לחוות ולהרגיש יש מקומות שלא היית יש אנשים שלא הכרת ויש אנשים שאוהבים אותך ושאת יקרה להם והם לך זה אפשרי תלחמי תהיי עם תקווה ותתגברי ושזה יהיה מאחוריך תסתכלי לאחור ותצחקי על הכל אני מאמין בך ומאמין שזה אפשרי מחזק את ידיך טאי

iris-t

New member
תגלללללללללללללללללל

מסכימה אני עם כל מילה של טאי וכמוהו בדיוק - לא מסכימה להגדרה שלך זה קיטלוג לא שייך יאללההההה כולם כאן מאחוריך מחזקים את ידייך בכל דרך שתבחרי לעזור לעצמך העיקר שתתמידי, שתהיי עיקבית לא לוותר, לא להתייאש כי עוד הרבה דברים יפים לראות עוד יש כפי שכותב טאי בריאות, כח, הצלחה ואמונה גדולה בעצמך תוביל אותך לתוצאות טובות, ב``ה יאללה, לעבודה מחזקת את ידייך, iris

dafna l

New member
תגל יקרה

תגל את היחידה היודעת האמת על מאמציך ואת יודעת שקשה לצאת מההרגלים וצריך רצון חזק ומשמעת עצמית ולך יש אותם אני יודעת כמה קשה ההחלטה והקושי הוא לוותר על החולי לטובת הבריאות ונדמה רק שזה קל שזה מובן מאליו והרי זה לא כך הבחירה בחיים קשה פי כמה התמודדות יום יומית עם החיים מנסיוני אני אומרת כל שניה בחיים שווה כל מאמץ שיהיה הקשה ביותר אמרת את לא עושה כלום ואת עושה הרבה את מחייכת וצוחקת כותבת תומכת אמיתית מאד גם אם אינך אומרת הכל הצחקת אותנו בכית איתנו תני לנו בבקשה להיות איתך לתמוך להצחיק לבכות ביחד אם תשאלי מאיפה אני יודעת שיש לך משמעת עצמית ורצון חזק אומר לך כך בראיה קצת שונה לולא שני אלה לא יכולת להתמיד בהקאות זה לא קל להקיא כך השתמשת בכוחותיך בצורה לא יעילה אך הם נמצאים בך ובעוצמה השתמשי בהם ביעילות והחליטי ובחרי ואנו איתך מבטיחים לשמור קשר בודאי יש שם מחשב? תגל החלימי ותגלי אוהבת את כנותך ואותך דפנה

למעלה