קשה שלא....

קשה שלא....

להסתכל על השמיים, לראות את הירח הגדול והמלא ולהתמלא קנאה בכל החברים שלי שחוגגים עכשיו באיזה פול מון עצבני במנאלי או פרוואטי או מה שזה לא יהיה. או כמו שלובה אומרת, קשה קשה...

פיצוחים<

יש משהו מוכר בפנים שלך ולא שזה מפתיע אבל גם אני הייתי בשאנטי די הרבה זמן, באותה תקופה שלך. אם היית מהמתערבבים אז בטוח הכרנו כי לשמחתי וגם לצערי מסתבר שהכרתי המון אנשים. דרך אגב הבנות בתמונה זה מהטיול?? הכרת אולי יפני בשם יוסקה שטייל עם אחת מיכל?...

עמית22

New member
למה לצערך?

זה דבר רע להכיר המון אנשים? הבנות לא מהטיול ולא הכרתי את יוסקה ומיכל.

לא הסברתי את עצמי

היה נהדר להכיר המון אנשים, לא הייתי רגע אחד לבד במשך כל הטיול שלי. בדרך כלל זה היה נפלא, מידי פעם הטיול בקבוצות גדולות של אנשים עשתה רע למקומיים ולא בגלל שטיילתי עם ברברים, להפך. לפעמים קבוצה גדולה שווה רעש והיו מקרים לא נעימים של עימות עם המקומיים. זאת הייתה הכוונה שלי. לא יותר מZה

guymgk

New member
המשך פיצוחים

נראה לי שפגשתי את מיכל והיפני בדרך מפאלולם להאמפי... אם אני לא טועה. מדוע ולמה? אנג'ונה בינואר, ושיהיה לנו רק בהצלחה.

guymgk

New member
כמה שאת צודקת

אנשים יפים, שמחים וטובי לב עכשיו מחייכים אל העולם ואל הירח. מי יודע אולי שוב סוגרים עכשיו מסיבה בpurple heaven בצ'לאל :) יאללה חוזרים בינואר לאמא הודו.

כן האא??

איזה לילה מעצבן זה היה, איך רצינו מסיבה, בדיוק אז הגיע איזה די ג'יי בן זונה בשם טימי מארצות הברית (שהיה דרך אגב שכן וחבר טוב ממנאלי) וכבר שמענו את כל ההכנות מהגסט שלנו בג'לל ואז הגיעו הבשורות.. גילי, אם אתה רואה את זה, כולי ניחומים על הסאונד והכל.. ויוה לרסטה קפה במנאלי דרך אגב, סוף סוף מסיבה שלא אכזבה יאללה ח'ברה, בואו נצא מהבאסה, מדינת משטרה אמנם ולא קל ללכת למסיבות כשעשרים ניידות אורבות לך בדרך ומחכות שתפנה בפניה הלא נכונה אבל זה מה יש ועם זה נסתדר (עד אתם יודעים מתי..) אז שתהיה לכולנו שנה מסביתית ופול מונית ונתראה באנג'ונה!!!!!!!!!!!!!!!!!

d 7 7 7

New member
אין מה להתבאס!!!

לצערי ולצערם של עוד מלא אנשים השנה היו או אפשר להגיד שלא היו מסיבות כל פול מון סגרו את המסיבה עוד לפני שהיא התחילה מה שכן היתה מסיבה אחת מדהימה 27.7 יומים לפני הפול מון במאנלי למעלה אתם לא מבינים או שכן לאלו שהיו שם...... מסיבה טובה מהלילה עד 13:30 בצהורים מסיבה לפנים !!!! : ) אחת הטובות שלא הרסו ..... אז נקוה שהיו עוד כאלו מסיבות דקסטר

guymgk

New member
פולמונים

ואני עדיין טוען שהפולמונים הכי טובים בגואה. תקראו לי מיושן :)

d 7 7 7

New member
למה מיושן???

אין ספק שהמסיבות של גואה הן טובות איכותיות (נו זה גואה).... מי כמנו יודע אבל כאשר רשמתי את ההודעה התיחסתי לעונה ומה לעשות דברנו על עונת הצפון מה זה משנה צפון גואה שיהיו כבר מסיבות איכותיות אז "סאב קוץ מילגה "- ולאלה שלא מבינים הכל אפשרי .... : ) דקסטר

גואה זה

גואה ... אין בכלל מה להשוות. איך אומרים זה כבר עניין של טעם אישי. אני למשל מאוד נהניתי בגואה אבל המסביות שעשו לי הכי טוב זה המסיבות עם הנופים של הרי ההימלאיה. זה עוצמה שאי אפשר לעמוד בפניה. גם המסיבות בגואה היו פצצה אבל זה חופים וזה משהו אחר לגמרי אם כי מכיוון שזה המקום המסחרי לארועים מהסוג הזה, אז יותר משקיעים וזה ניכר בהכל. חוץ מזה, מה זה משנה. אנחנו פה לא? פייס יט!!!!

d 7 7 7

New member
כן ולא!!!!

אתה יודע אנחנו פה אבל אם לקחת משהו מהודו ואני לא מדבר על סמים (חחחח) אז תמיד נשאר בך חלק קסום שיש רק בהודו אולי אני עדין במין אופוריה כי נחתתי רק לפני 10 ימים אבל יש משהו שתמיד ישאר זה כל מה שאתה לוקח איתך ה ו ד ו !!!! דקסטר

כן כן בלה בלה בלה

זה נכון, לי אתה בטוח לא צריך לספר. אחרי חצי שנה בהודו אני עדיין (שלושה חודשים בארץ) זומבי מהלך. וכן, אין ספק בכלל שלקחתי איתי יותר ממשהו, לפעמים זה כבר נהיה בלתי נסבל לגור פה. ובכל זאת ידידי, אני פה וזאת המציאות וגם אני עברתי את שלב האופוריה הפראית הזאת, אז אני לא רוצה (בלשון נקבה) להרוס לך את השלב, אבל נדבר עוד חודשיים. בברכת בולנט סאב קה סהט אני..

למעלה