קשה, קשה

Ice Age

New member
קשה, קשה

הי, רק רציתי להגיד שזה לא שאני לא רוצה לכתוב יותר, אני פשוט לא מספיק. בשבוע האחרון בקושי הספקתי לעבור על כל ההודעות כאן, ולהגיב הרבה פחות ממה שהייתי רוצה. לפני חודשיים גם אמרתי שאני אוכל לארח את מפגש הפורום בסביבות יולי, כי ציפיתי שתהיה לי פחות עבודה. אבל אני ממש עסוק עכשיו, אז אני נאלץ לדחות קצת את ההזמנה. סורי. אני מקווה שהלחץ יירד קצת אחרי אוגוסט, ואז כל רשימת הפרקים להשלמה תגיע ל-DVD, ואני גם אוכל לכתוב קצת יותר. לילה טוב לכולם.

חביבי...

למרות שהייתי מאוד מאוד רוצה לשמוע ממך כמה שיותר בפורום. נאלץ להסתפק במה שיש. נעבור את התקופה הזאת העיקר שתבטיח שכשיהיה לך זמן תבוא כמה שיותר ותכתוב כמה שיותר. ובנוגע למפגש אנחנו נעשה הכל ונקיים אותו. גם אם זה יהיה באוגוסט או עוד מיליון שנה. על דברתי יהיה מפגש פורום.

Gilliana

New member
העבודה היא חיינו

ופרנוסעה (למי שלא יודע יידיש - המילה המוזרה הזאת היא פרנסה) באה לפני הכל. בהצלחה!

orityemini

New member
לי יש אותה בעיה...

בגלל תקופת המבחנים הארוכה במיוחד שיש לי השנה, אני לא ממש מספיקה להסתכל בכל ההודעות שיש בפורום, רק את אלו שקופצות לי לעיניים. זו הסיבה למה אני פחות כותבת בתקופה האחרונה, אבל למרות זאת אני משתדלת (ואשתדל ) להראות נוכחות כמו בנייני המעצמות הזרות ברחוב הנביאים בירושלים...

orityemini

New member
המבחן? אממ...

היה בסדר גמור. שאלות כלליות מדיי לטעמי, אבל לא ציפיתי למשהו אחר... לא הייתי במסנגר כי גם היום יש לי בחינה (ואני אוטוטו יוצאת מהבית לאוניברסיטה). תודה על הדאגה!

למעלה