קשה קשה . . .

focus3

New member
קשה קשה . . .

ילדים צוחקים עלי בבצפר , גם אני צריך לסבול עוד יותר כי אני בפנימיה והם גורמים גם לכך שהלימודים שלי יהיו ברמה על הפנים . גם אני מגיע לבית ואני צריך לסבול את המשפחה , את האי כימיה ביני לבין אבא שלי , את הרעש של האחיות , את אמא שלי שצועקת כל הזמן ומנג'סת לי ללמוד . אני גם לא מושלם עם עצמי , עם המראה שלי , כל הזמן מול המסך , בחוץ יאכלו אותי . אתמול , יום שבת , יצאתי ל"גן העיר" - שם הגן שעל יד הבית שלי . הלכתי לשם במקום לרוץ כדי להראות טוב בגלל שהייתי מלא באוכל ואפשר להקיא מהריצה . כשנכנסתי לפתח הגן , ראיתי שני ילדים קטנים שלמדו איתי בבצפר קודם , צחקנו אחד על השני , אני גם התנהגתי יותר אלים , ניסתי להיות כמו חבר שלי , אני לא יכול להיות נשי בחוץ ועוד ליד ... אז ככה , אחרי כמה דק' משחק כדורגל , הגיע ילד אחד , עיניים ירוקות , כל כזה חמוד . הוא שאל אותי איך קוראים לי . אמרתי לו ומאז הוא המשיך להרבות ולקרוא לי בשם הזה . התנהגתי קצת אלים (איך בנים מרשימים בנות
) , שחקנו , אני הייתי גם שחקן טוב (טוב נו ילדים קצת קטנים ממני) , הוא גם היה צריך להגן על אח שלו , גם חטף קצת מכות מילד , אח"כ הגנתי עליו בזה שהרחקתי את אותו ילד , והייתי שולט . אני לא מספר בדיוק הכל כי ... לא יודע למה אבל בעיקרון ובקצת פירוט ספרתי הרבה ואתם מבינים את העניין . בסופו של כיף יש סוף , הוא הלך , ילדים הלכו , אני לא יכול להמשיך לעקוב אחריו , רק השמתי עם העובדה (ועכשיו מנצנצים לי הדמעות) שאני לא נראה הכי טוב , אני לא משקיע בעצמי , אני סתם ילד פחדן , כולם צוחקים עלי והעניין שהכי הכי חשבתי עליו באותו זמן , הכי הרבה , הוא שאני בן 16 . אני גדל , הזמן עובר ומה שמאוד כואב שאם אני יהיה בגיל מבוגר , אולי אפילו 30 , 40 או זקן 50 , ואני הסתכל על ילד כמוהו , או עוד ילדים אחרים יפים , אני רק יתגרה , וגם לחשוב על הילדות שלי , שלא הכי טובה , לא הכי נצלתי אותה , אני משועבד למחשב-אינטרנט , כי פה אני מרגיש יותר בנוח . אבל אי אפשר להמשיך ככה
בתוך תוכך אתה מרגיש רע
אין את האושר בחיים . אני גם לא יכול לצפות במורדים (שאגב , נגמר העונה לא מזמן) בגלל שאמא שלי דתיה ומקפידה . למי שלא יודע , המורדים - סדרה שמלמדת איך להסתדר בחיים . בסדרה מנסים להכניס את כל סוגי הבעיות כדי שכולם ידעו איך להסתדר . יש לי עוד הרבה מה לספר , למשל שאני הבכור במשפחה . הבן הבכור של הבן הבכור וגם הכי גדול מהנכדים של סבתא מצד אמא . ו.. עד לא מזמן הייתי ה"גבר" (בן , זכר) היחיד . היום כבר יש תינוקות . טוב הגיע זמן שיחליפו אותי . מילא אני עלול לעזוב את העולם בקרוב . אז ככה שיש לי עוד המון מה לספר , אבל בערך ספרתי את כל העיקרון . הדבר הכי הורס ויגרום לי לאכול ת'לב שתכתבו שאני צריך להשלים עם זה
זה נורא ואתם לא יודעים עד כמה
אני חייב לגדול ואין לזה פתרון
אי אפשר להמשיך לצפות בסדרה החדשה "אחד העם" ולראות איך הוא מתחפש לבת עם אודם והולך למסיבה של איזה חתיך כדי שהוא יסתכל עליה(עליו) . אי אפשר לחיות ככה
אני חושב שאני מרחיב יותר מידי , אני בטוח . לא רציתי לכתוב ועכשיו אני מוצא את עצמי כותב לכם בתקווה שתעשו עם זה משהו . אגב , אני פעם כתבתי בכינוי אחר פה . קבלתי מכם תגובות . חלקם לא היו מוצא חן בעיניי . ולמי שסקרן , זה היה על החשק שלי כלפי מישהו .

James Hammerton

New member
קודם כל - לא../images/Emo70.gif

המורדים זו לא סדרה שמלמדת איך להסתדר בחיים. המורדים זו סדרה דמיונית פרי מוחו של אדם שחי בתנאים מסוימים ובמדינה מסוימת (ארגנטינה אם אני לא טועה...). היא לא משקפת את המציאות והיא לא מנסה להכניס בעיות כדי שידעו איך להסתדר איתן, אלא כדי שחשבון הבנק של יוצרי הסדרה יתמלא בכסף. לעולם אל תתייחס לסדרות טלוויזיה כאלה כמציאותיות.
אתה לא הולך לעזוב את העולם בקרוב. יש לך עוד המון שנים לחיות. אם הן יהיו מאושרות או לא - זה כבר תלוי בך... עכשיו, אם אתה לא מרוצה מהמראה החיצוני שלך - שנה אותו. עשה ספורט, תאכל פחות וכו'. מראה חיצוני זה דבר שממש קל לשנות
דבר שני, לא ממש הבנתי למה ילדים צוחקים עליך בבי"ס, ומהן הבעיות בינך לבין ההורים. אולי תנסה לדבר איתם על זה, לנסות לפתור אותן? לגבי זקנה - ממש לא בטוח. אבל שזה לא יטריד אותך מעכשיו, יש עוד המון המון זמן עד אז...

focus3

New member
../images/Emo26.gif

אני לא רוצה להתווכח - לגבי המורדים . לגבי הזקנה , אפילו בגיל הזה , אני עוד מעט צבא .. זה הסוף

James Hammerton

New member
ממש לא הסוף

זה בקושי ההתחלה...
חוץ מזה שהתקופה הזאת תעבור ל-א-ט (מאיך שאנשים אחרים מספרים), אז אולי אפילו תרצה שהיא תעבור מהר

focus3

New member
../images/Emo26.gif

כל התקופות בחיים עוברים מהר (זקן אמר לי שהזמן טס מהר ..הוא לא היחיד שטוען שאתמול הוא זוכר את עצמו כילד) . ולגבי מה שכתבת בתגובה הראשונה , אז נכון
אני ישאר עוד הרבה זמן בעולם .. כל עוד המצב הנפשי שלי עולה ועולה . . . בשנה החלפה , עזבתי את חבר שלי בתחילת שנה , לא דברנו במשך שמונה חודשים . את יודעת מה זה גרם
בלי קשר לכך שבבצפר כולם יורדים עלי , אני הייתי לבד
אני הלכתי הרבה לצד .. בכיתי .. הייתי מוסגר עם עצמי .. אני הייתי במצב נפשי ירוד .. עד שהכרתי אחת באיסיקיו .. התכתבנו , ספרתי לה הכל ובניהם גם עליו , היא אמרה לי לחזור להיות חבר שלו והמצב הנפשי שלי עלה . כיום אני מתרחק ממנו , כי הבנתי שהוא מזיק לי בעיקר מבחינה לימודית (וגם לפעמים הוא פוגע בי , ואני לא רוצה להתווכח איתך אבל רק שתדעי שאם הייתי רואה המורדים הייתי מבליג על זה . אתם בטח חושבים שאני מטומטם שאני כותב את זה אבל אני לא
עוד לפני שהגעתי לפנימיה בכיתה ט' , הייתי רואה "קטנטנות" שזה מסופר על מעון ילדים , אומנם למדתי יותר להתנהג כמו הבנות אבל זה עזר לי ברוב המקרים : כשהגעתי לפנימיה אני זה שהייתי שולט בחדר , אני זה שעוד העזתי לתת מכות לחבר שלי ולאיים על המדריך שנראה שהוא כבר פחד ממני . אבל עבר זמן .. לא יכלתי לצפות בקלטות וידאו השרוטות של הפרקי "קטנטנות" בימים שאני מגיע לבית [הקליטו לי] והפסקתי , לצערי , לצפות בסדרה . אח"כ כבר שכחתי איך להתנהג על-פי התכנית ואני לא מתפלא איך כולם מציקים לי ואני כבר לא מעז להגיב . אני פחדן . ) ואני לאט לאט שוב לבד . בסה"כ מה שמחזיק אותי הוא התקווה שהאתרים שלי יצליחו , הם לא ואני לאט לאט מתפורר ...

James Hammerton

New member
הם עוברים מהר שכמסתכלים אחורה

בכל אופן, עזבת את חבר שלך מסיבה מסוימת. אני לא יודע מה היא, אבל לא משנה מה היא הייתה - המצב הנפשי שלך לא היה תלוי מעולם בחזרה אליו. היית צריך להעזר בחברים, בדברים שאתה אוהב ולהתגבר עליו. כמובן שמרגישים בהתחלה דיכאון ועצב, אבל זה דבר שאתה יכול להתגבר עליו, ויכול לחסל אותו. אתה גם יכול למצוא אהבה חדשה - אתה לא כבול אליו - ויש די הרבה דרכים שאפשר לעשות את זה. לא כ"כ הבנתי למה אנשים צוחקים עליך בבי"ס, אבל אני בטוח שזה לא כולם. תתעלם מאלה שצוחקים, ותנסה למצוא חברים טובים שיעזרו לך לעבור את זה. לגבי המורדים - אני מניח שאתה לא ממש מאמין להשפעה המזיקה שיש לזה. זו לא המציאות - זה בידיון לחלוטין. הדרך שאתה מתאר לפתור בעיות היא דרך אחת, אבל היא לא הדרך הנכונה. החברה שלנו לא אוהבת התנהגות כזאת (כלומר החברה ה"מתוקנת"), אלימות מובילה בד"כ לבדידות (אם זה בדידות רגשית או חברתית או אפילו מעשים פליליים שמובילים לכלא). אתה הורס לעצמך את החיים בדרך הזאת. אם תנסה להתנהג בצורה יותר רגועה, עם פחות אלימות ויותר מחשבה אולי לא תרגיש בודד, ותמצא חברים נוספים. אני יכול לנחש גם שחלק גדול מהאנשים שמציקים לך ראו בעצמם את הסדרה הזו והיא השפיעה עליהם באותה מידה - אתה עדיין חושב שההשפעה שלה חיובית? שכדאי לראות אותה? אני מצרף 3 קישורים עם חומר מעניין, אולי הם יצליחו לשכנע יותר ממני: השפעת "המורדים" פרוטוקול ועדת טלוויזיה קצת על יאיר דורי - המפיק (דרך אגב, אני בן
)

m Cris

New member
אז לא ! אל תשלים עם זה !!!

אבל אתה צריך לגרום לשינוי ! זו דרך ארוכה ולפעמים כואבת... לפעמים הולכים לאיבוד ונותנים לייאוש להשתלט על חיינו... אז לא! אל תשלים עם זה! לך לארגוני נוער, תשתתף בפעילויות.... תעשה ספורט - גם בריא וגם ממריץ... במקום לשבת כל היום על יד המחשב, לך לקניות (כן... גם לבד) תסתכל על חתיכים, קנה בגדים יפים שיעזרו לך להרגיש טוב.... גם אם שינוי תספורת יעזור לך להרגיש יותר טוב עם עצמך, אז לך על זה !!! תתחיל להתקדם... תיזום מפגשים עם חברים... תעשה מה שאתה אוהב.... ילד.... החיים הם קצרים... מספיק עם תירוצים !!! תעשה משהו עם עצמך... רק אתה יודע מה טוב לך ומה עושה לך טוב.... תגרום לשינוי לבוא ממך !!! תמצא את האור שבקצה המנהרה.... בהצלחה כריס

Honkeyman

New member
כבד....

שמע.... אם בא לך לדבר על כל דבר שהוא לא משנה מה ולא משנה מתי - אתה מוזמן לשלוח לי הודעה לאייסיקיו (284-872-493). הלוואי ואני אוכל לעזור לך...

Honkeyman

New member
אני חייב להעיר על משהו קטן....

שמתי לב שהזכרת הרבה פעמים את המילה "אלים" (או מילה בהקשר הזה). אין יותר מעשה סטרייטי (
) מזה לדעתי... דבר ראשון, לא הבנתי על מה בדיוק צוחקים עליך, בגלל שאתה הומו? דבר שני, אם באמת מפריעים לך הרבה דברים בחיים שלך, אתה תמיד יכול לשנות אותם. אני יכול להגיד לך שאני מזדהה עם הרבה ממה שאמרת כאן, אבל במקום לשנות דברים - פשוט למדתי לקבל את זה. ושמע, אני כתבתי כאן בפורום פעם ראשונה לפנ שלושה שבועות בערך. זו הייתה הפעם הראשונה שעשיתי משהו שבכלל קשור לעולם ההומואים. לא סיפרתי לאף אחד, בטח שלא היה לי ניסיון עם גבר אחר. מה שכן - מאז יצא לי לשכב עם 4 גברים, ויש לי כבר שבוע וחצי בן זוג, הבן אדם הכי חמוד ויפה ומדהים ומושלם ומהמם בעולם!!! אז מה אני יכול להגיד לך? גיליתי שלהסתיר את זה מונע ממני את כל הכיף... ביניהם כמובן הסיפוק המיני המלא...
קצת סטיתי מהנושא.... בכל מקרה, תנסה להסתכל על חצי הכוס המלאה, ולא על חצי הכוס הריקה. אני, עד לפני פחות מחודש, הייתי תמיד מסתכל על חצי הכוס הריקה. הייתי בדיכאון כל הזמן. שנאתי את החיים שלי! היום אני קם בבוקר עם חיוך על הפנים... נכון, אני עדיין מסתיר את היותי הומו, והיחידים שפגשו אותי ושיודעים שאני הומו זה ארבעת האנשים שהיה לי קטע איתם. אבל אז מה? אני בכל זאת נהנה... אם יש משהו ספציפי שאתה יודע שעושה לך רע - תוציא אותו מהחיים שלך, תשנה אותו, תמנע ממנו מלפגוע בך. אם רע לך, תנסה להסתכל על החלק החיובי בחיים שלך. יש לך זמנים, כמו כל אחד, שבהם קשה לך במיוחד? שאתה נכנס לדיכאון ולא יכול לצאת ממנו? אני יודע שלי זה היה קורה כל הזמן... אבל ממש כל הזמן! פשוט למדתי בזמנים האלה להתמקד בדברים החיוביים בחיים שלי, לשים לאותפ זמנים את הדברים השליליים בצד. ושמע... מה אני אגיד - אני יכול להגיד לך שאני בן אדם מאושר! ואני לא מדבר איתך על שוני שקרה לפני שנים... אני מדבר על שוני שקרה לפני כשלושה שבועות!!! ואני חוזר ואומר - אם בא לך לדבר באייסיקיו (או במסנג'ר... גם טוב) על כל נושא שהוא, כל דבר שהוא, לא משנה מה ולא משנה מתי - אתה יותר ממוזמן לשלוח לי הודעה!!!!!!

focus3

New member
תגובות לכולכם

* אני לא נכנס לקישורי המורדים שנתת לי - רשמתי שאני לא מתכוון להתווכח . *תודה אבל אין לי הרבה כסף לקנות בגדים וכו' . *תודה לכל מי שהגיב . * תודה.. אני יתחבר אליך .

jackmcfarland

New member
איך בדיוק הספקת! כל הכבוד

לשכב עם 4 גברים ב3 שבועות בלי לצאת מהארון או משהו...הכל דרך האינטרנט? ג'יזס

resputin

New member
מותק, אפשר לשכב עם ארבעה גברים

בלילה אחד מבלי לצאת מהארון דרך צ'אטים, שלושה שבועות ל"שועלי צ'אט"ים זה די והותר...

jettleck

New member
תשובה (זהירות ארוך)

אני מבינה אתך ב 100% טוב אז לפי מה שהבנתי ההורים לא יודעים עליך (?) והחברים יודעים..? אלה שבבית ספר? שאתה מגיע לבית בסופי שבוע אני אומרת שתשקיע בעצמך בהם במקום לשמוע את המריבות של אבא ואמא אני לא אומרת לברוח חלילה אלא סופי שבוע זה חופש תצא תלבה תרגע מכל השבוע...זה יעזור לך תאמין לי אני חושבת שאתה צריך לדבר עם ההורים שלך על איך אתה מרגיש ועל מה שהם גורמים לך,תצא תכיר חברים חדשים שהם כמוך, וככה יהיה לך הרבה יותר קל להסתדר תיהיה בזה בטוח אם אתה חושב שלעבור בית ספר יפתור לך בעיות אז אולי תנסה את זה ותפתח דף חדש.. הרי אחרי הכל אתה מחליט איך החיים שלך יראו, אני יודעת כמה זה מעצבן לשמוע את המשפט הזה שאנשים זורקים וחושבים שהם פתרו את כל הבעיות, אני יודעת איך ההרגשה בקשר לילד עם הכדורגל לא הבנתי כלום אז אני לא יכולה לכתוב לך על זה כלום.. אמרת שאתה לא יכול להמשיך כל הזמן שאתה בבית לראות טלוויזיה אם הבנתי נכון? אז כמו שאמרתי מקודם, תכיר חברים כמוך, תצא איתם שים זין על הילדים שיורדים עליך (קל להגיד אבל קשה לעשות אני יודעת) פשוט אל תשים לב אליהם, תחשוב עליהם כילדים מטומטמים שאין להם חיים מה יש להם כבר לעשות בחיים? לקלל ילדים? תחשוב על זה ככה זה עוזר, תצחק עליהם בלב ותמשיך הלאה, למה שלא תדבר עם אמא ואבא על זה שאתה לא יכול ליהיות בפנימיה יותר ורוצה לעבור לבית ספר רגיל או לפנימיה אחרת? איפה אתה גר? אני אולי יכולה להכיר לך אנשים נחמדים... טוב ולסיכום: בקשר לילדים: הם סתם ילדים בלי חיים תתעלם מהם בקשר להורים: תתפוס איתם שיחה, אם זה לא עוזר פשוט תתעלם אין לי מה להגיד אני יודעת עד כמה זה מעצבן, בקשר לטלוויזיה: אתה צריך להפסיק ללמוד מתוכניות על החיים, זה עוזר לפעמים כמובן אבל במידה אתה לא יכול לבנות את החיים שלך על התוכנית "המורדים", אני חושבת שהדרך הכי טובה ללמוד על החיים היא לצאת אליהם וללמוד בעצמך במקום מתוכניות זה אפילו כייף, זהו כאן סיימתי את דבריי בהצלחה לך ואם תצטרך עוד משהו אני פה לעזור לך..

focus3

New member
../images/Emo26.gif

החברים רואים איך אני מתנהג כך שזה לא קשה להם לנחש שאני הומו . והרבה לא הבינו על מה צוחקים עלי בבצפר - צוחקים עלי כי אני הומו . לגבי סופי שבוע - אני מגיע לבית ביום שלישי (מגיע לאינטרנט) וחוזר בלילה . אני גולש ומנסה לשפר את האתרים שלי . גם אני מגיע לימי שישי-שבת פרט לאחת לחודש שצריך להישאר בפנימיה . וכמו שכתבת , אני ינסה לטייל (כתבת לבלות אבל כבר תביני) אך הקטע שלצאת ולהכיר חברים כמוני וגם לצאת לבלות , אז אני קודם מנסה להשיג דרך אמא שלי שעווה להורדת שיער (כל שיער הגוף) ואח"כ ללכת להשתזף וכך אני יראה יותר יפה ויצא לבלות ולחברים . לגבי הילדים , זה עניין עם כאב ראש .. אני הרבה משתף איתם פעולה וצוחק אבל מגיע שלב שאני בוכה על זה . יש קטע מעצבן והוא קורה לפעמים : אם צוחקים עליך ואת לא מגיבה אז יתחילו להשתמש קצת עם הידיים . גם לפעמים מציקים לי . בעיקר מישהו אחד שאני יודע שהוא הכניס לחבר שלי אבל גם זה לא מממש מעניין אותי , מה שמעניין שהוא לאחרונה מציק לי הרבה ( עכשיו אני בחופשה מהלימודים ומהילדים ) . יש לי רגשות כלפי ילדים בבצפר ולפעמים אני חי באשליה שגם לאחרים יש כלפי ולכן אני רוצה להראות יותר טוב ממה שאני עכשיו ולהשקיע בעצמי - ועל זה אני עובד .. בקצב מאוד איטי .. אבל זה עדיין בטיפול . היה קטע בתגובה שלך שלא הבנתי אבל הוא משמעותי כי בגלל אותו ילד פתחתי את הנושא : "אני יודעת כמה זה מעצבן לשמוע את המשפט הזה שאנשים זורקים וחושבים שהם פתרו את כל הבעיות, אני יודעת איך ההרגשה בקשר לילד עם הכדורגל לא הבנתי כלום אז אני לא יכולה לכתוב לך על זה כלום.. " ועכשיו הטלוויזיה - אני לא בונה את החיים שלי על הטלוויזיה , אני בקושי רואה MTV , לצערי . אני לא רוצה להכנס ולהתווכח על החלק של המורדים אבל אני יודע שזה יכול לעזור וזה גם מרוממ את המצב רוח ומלמד אותי איך לדבר - אם למשל אני יהיה עם החבר'ה או כל דבר , אני צריך לדעת על הומור קצת . עוד דוגמא שאני צריך ללמוד : אם שואלים אותי "מה המצב" אז עד לא מזמן , הייתי בתוך תוכי לא יודע מה לענות . היום אני עוד אומר "מה קורה , סבבה וכו'" אבל זה מלמד על דברים אחרים בחיי היום יום שאני עדיין לא יודע . את שאלת "מה המצב" אני כבר עברתי פחות או יותר . יש לי עוד ראיה למה טוב "המורדים" אבל בבקשה אל תכנסו לזה יותר מידי כי אני לא רוצה להכנס לויכוח : כתבתי שאני ברוב המקרים של תחילת ט' התגברתי על מכשולים בזכות הסדרה "קטנטנות" . עוד כתבתי שהיום אני לא מתגבר על מכשולים מכיוון שהפסקתי לצפות בסדרה . אני בטוח שהסדרות ירוממו את המצב רוח שלי . זה אחד הדברים הבסיסיים לאחד שהראש שלו זה רק "איך לקדם את האתר
" . אחד שלא יוצא לעולם . אחד שלומד כל יום עד השעה 6 ואח"כ הולך לכיוון הפנימיה לנסות ללמוד . אם תגיבו אחרת לדיעה שלי , אז אתם לא מבינים אותי וחבל . ז'תומרת סבבה אני יקשיב לכם איך להתנהג , להכיר חברים וכו' אבל אני מעדיף גם לצפות בסדרות . זה כיף ויש קטעים רגשיים בסדרות - אהבה , בגידות ובכלל חיי היום יום . גם שירי הסדרה . אני חושב שהרחבתי יותר מידי בנוגע לסדרות , זה לא משמעותי כרגע , בטח לא כשאני נמצא בפנימיה . רק הערתי שחבל שאני לא יכול . נתמקד יותר בדברים עיקריים שלעיל .

למעלה