קשה ...קשה...

crusher

New member
קשה ...קשה...

ההודעה קצת מבעסת ככה שמי שלא בא לו לקרוא - לא חייב יש לי ביום ראשון הבא (ה18 לחודש) מגן ראשון במתמטיקה 1/4 ... אני לא מי יודע מה שולט בחומר... אני צריך לחרוש כל השבוע בשביל החרא הזה.... כדי ששבוע אחרי המגן אני אוכל לגשת לבגרות חורף (מגישים אותנו מוקדם) התחושה הזו של הבגרויות המתקרבות ושעוד פעם צריך לחרוש לכל מגן ובגרות פשוט איכס... כל פעם שיש איזה מבחן אני מתחנן לאיזה חופש (שבת לא נחשב) שיציל אותי מזה.. וכשמגיע החופש הוא עובר בכזו מהירות שאני לא מספיק לעשות כלום.... אני רוצה כבר לסיים עם כל הבחינות האלה... כל הלחץ הזה, והחרישה המתמדת שנה שעברה היו לי כאלה ציונים טובים, בבגרות במתמטיקה של שנה שעברה הוצאתי 93 (היה שכונה אבל זה פרט שולי) אם אני מוציא מעל 75 בבגרות כל הבעסה הזו תעלם, אין לכם מושג כמה זמן אני מחכה ליום בו אוכל להפסיק ללמוד מתמטיקה זה אחד המקצועות היותר שנואים עליי (כבר מהיסודי שנאתי אותו) ככה שאחרי הבגרות הזו אני לא רוצה לחשוב על מתמטיקה לעולם....

Ez sLeeP

New member
מוכר עד-מאוד,

אתה לא יודע כמה תסבירים נפשיים נגרמו לי עקב הבגרות במתמטיקה שנה שעברה - 5 יחידות (3 מתוך 5). שנתיים שלא למדתי מתמטיקה בכלל, לא הכנתי ש"ב, הגעתי לשיעורים פיזית, אך ראשי נדד למקומות אחרים. מתמטיקה - לא ידעתי. איכשהוא, וזה לא ברור איך, הגעתי למגן 84 (עם ממוצע 70 אולי).. ובבגרות הראשונה הוצאתי 46. לא למדתי. מועד ב'. רכשתי אנקורי מתמטיקה. ישבתי ופתרתי בגרויות. אפילו לא פתרתי כ"כ הרבה. 3-4 בגרויות, יומיים קודם. הסתכלתי על פתרונות והבנתי את דרך הפעולה. ציון? 89. מתנה מאלוהים. נשבעתי בו ברגע ששנה הבאה אכין ש"ב ולא אקלע למצב דומה. פחחחחחח.

crusher

New member
אממ

אני לא יודע איך זה אצלך, אבל בוא נגיד את זה ככה, שנה שעברה היה לי הרבה יותר סיכויים לקבל ציון טוב בבגרות מאשר השנה... השנה המורה לימדה רק 3 שאלות מתוך 4 שאלות אפשריות ככה שיש לי בחירה במגן ובבגרות לבחור 2שאלות מתוך 3 (שזה כלום לעומת שנה שעברה) ואני, המקסימום שאני יכול להבטיח לעצמי זה לפתור שאלה אחת (שאם היא לא תהיה יותר מדי מסובכת וקשה אני אדע לפתור), חצי סעיף של שאלה (אם הסעיף הזה בכלל יהיה) וכל השאר אני אשתדל להעתיק ולנסות לא להתפס....... (במיוחד שהמורה הזו תפסה אותי כבר פעמיים בשנתיים האחרונות על העתקה ופסלה לי את השאלה...) אגב גם אצלנו ב5 יח' היו מלא שנכשלו (או לא קיבלו ציונים טובים) והלכו לשפר, ובמועד ב' קיבלו ציונים טובים... המועד א של 5 היה מאד קשה...

Ez sLeeP

New member
אצלי זה לא קשור לקושי,

אלא יותר שאלה של חוסר-למידה טוטאלי. שיהיה בהצלחה~!

גמני חיכיתי שתיגמר הבגרות המתמטיקה

ובאמת היום אני אפילו לא זוכרת כמה זה 1+1 עכשיו אני מחכה שתיגמר הבגרות בחיבור (הבעה) פחות שעתיים במערכת! נשאר לי 25 ש"ש!! לחץ? אה.. משום מה אני אף פעם לא מרגישה לחץ לפני בגרויות/מבחנים וכו' גם בבגרות עצמה אין לי הרבה לחץ, לא יודעת לא קרה לי שהייתי לחוצה בגלל מבחן

painapple

New member
שנה שעברה קיבלתי 75 בנס בבגרות

בחשבון.. גם במגן וגם בבגרות.. חתיכת נס שכזה לא היה מאז חציית ים סוף.. השנה גם יש. ביוני. נראה איך נעבור את זה.. בהצלחה לך בבגרות!!

למעלה