קשה קשה

PoshKale

New member
קשה קשה

לפנק אותה... אז רציתי להגיע יותר מוקדם להפתעה קטנה...אבל סאתי גם כן - לא אוהבת הפתעות. ראבק...פעם אחת תני לאנשים להפתיע אותך ותראי איזה כיף זה ! אני עדיין חושב שכדאי לבוא אלייך עם הזר, ולא אכפת אם תסמיקי !

Mrs.Dvash

New member
לאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!

לא לא לא לא לא לא לא!!!!!!!!, לא יפה! אני אראה אותו כשנגיע הביתה... נו מה אני יעשה, לא אוהבת הפתעות :) יא צ`וצ`ו עוד שעתיים.... נו נו נו כבר שיעבור הזמן....

דובשהל`ה

עצמי עינייך תני לפרחים האלה לרגש אותך זו מחווה מרגשת ויפה זה מאוד אצילי ויפה ו....... מממ... מקסיםםםםםםםםם מגיע לך!! קבלי את זה עם כל הכייף שבזה אל תחסכי מעצמך את זה אוהבת את שניכם מתוקים אתם

Mrs.Dvash

New member
חחחחח חוצה

זה הכי יפה, ומקסים ומתוק ונפלא ורומנטי בעולם... פשוט... אני לא אוהבת הפתעות, ובטח ובטח לא כשאני הולכת להיות אדומה [עגבנייה שרופה בשמש קטנה עליי] ככה במשרד מול אנשים... לא אוהבת ככה :) אני אראה אותם יותר מאוחר... בינתיים מספיק לי רק חיבוק גדוווווללללל גדולללללללללל.

בואי נדבר על זה......

הפתעה=משהו שבא לנו במפתיע לא? אז זה כבר לא הפתעה- ידוע לך מראש שזה פרחים ואני חושבת שאת פוחדת מהפתעות כי זה מראה אותך יותר מידי מבפנוכו אבלללללללל........... אבל........ מי לעזזל חושב לרגע שהבפנוכו שלך לא יפה ? כנה? אמיתי? והכי הכי מיוחד שלך? תראי את כולך!! הכל הכל שלך גם האדמומיות וגם הבכי גם החיוך וגם האיכסה הכל שלך ורק שלך!! והוא יפה אני בטוחה

Mrs.Dvash

New member
חוצה...

את בסוף עוד תגרמי לי לשנות את דעתי.... ודווקא היום הקוצים לא יצאו לי טוב! ודווקא היום אני קצת לא מרגישה טוב [אולי השפעת תפסה אותי גם...] והפנים שלי אדומות גם ככה. תודה לך, באמת תודה :], המילים שלך גורמות לי לחשוב... אבל ייקח עוד זמן עד שאני אתרגל להפתעות...

דבש ופוש

יא שכחתי שאתם מתרגשיםםםםם אבל הכל הכל מאהבה ורצון טוב רק תתחבקו כבר אני דומעת בחיי

Mrs.Dvash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקסימים אתם חחחחחחחחחחחחח חוצה את הורסת אותי! אל תבכי נשמה שלי זה בסדר :]חחחחחחחחח יאללה כמה אני צוחקת. טאי טאי בלי עצות של הפתעות אה! :] יא קטעים אתכם, יהייה בסדר, כולה רצה לתת פרחים פה במשרד ואני אראה אותם בבית זה הכל :]

PoshKale

New member
זה לא מדויק...

רציתי להיכנס בלי שתדעי שאני בא לתת לך את הפרחים ולתת לך נשיקה בלי לדפוק חשבון שם לאף אחד ! :]

Mrs.Dvash

New member
ואיי ואיי ואייייייייייייי

אויי ויי זמיר! מזל מזל מזל מזל מזל גגגגדדדדדווווולללללל שלא עשית את זה למרות שזה רומנטי :)

PoshKale

New member
מה היה קורה אם

הייתי פועל כך ? היית מסמיקה קצת....קצת הרבה :) בסופו של דבר היית יוצאת עם חיוך מהמשרד...

אני מיתרגשת

לא בכי של עצב....... ככה דמעות של שמחה יש לי חוש חש כזה להרגיש אחרים..... תני להנות

tairon

New member
תשמעי דובשה...

קוצים או לא קוצים מה קורה? מהיום תתרגלי וזו תהיה אות פתיחה לענין חוץ מזה........תפתיעי אותו גם .. מה לא כייף? פוש אני במקומך ... חחחחחחחחחח מתקיףףף בהפתעות

PoshKale

New member
אל תדאג גם זה יבוא :)

פשוט אצל דובש צריך להתחיל לאט...הבום יבוא בהמשך :)

tairon

New member
אתם משו משו אוח לצבוט אותכם

דובשה יאללה תני לו את העונג לראות את החיוך מהמבוכה שלך זה בשבילו לא בשבילך

Mrs.Dvash

New member
חחחח טאי טאי

הוא גם יראה אותו בבית :] אני יחייך ללא הפסקה .

למעלה