קשה קשה

מיקמיק72

New member
קשה קשה

אנחנו ממש לקראת הסוף וזה כל כך קשה ומעיר. נועה כבר שוקלת 1950 נשומת לבד ואוכלת לבד מבקבוק. עשו לה השבוע בדקיה ומסתבר שיש ריפלוקס אבל מה אצלנו בפגיה לא נותנים לזה תרופות . כפי שנאמר לי זה פשוט עובר לבד. הוסיפו לה לאוכל דייסת קורנפלור אבל היא יותר פולטת איתה. מחר ינסו להחליף את האוכל לאוכל רגיל (היא אוכלת פרוגסטמיל) איך סוחבים את הסוף? מאיפה הכוחות והסבלנות? אני כבר בקצה גבול היכולת שלי. ואמוד רוצה אותה בבית.

הרמוניה

New member
את מכירה את הביטוי על כך

שתמיד הכי חשוך לפני עלות השחר? מקווה מאוד שהשחר שלכם מיד יפציע ושנועה תגיע הביתה במהרה.... חיבוק גדול וקצת פירורי סבלנות (וכאמא לשניים בני שנתיים וחצי-זו הקרבה מצידי לתת לך אותם....) הרמוניה

שוקלדות

New member
אתם ממש בסוף ...

ונועה אוטוטו תהייה בבית . עוד קצת סבלנות והתקופה הקשה מאחוריכם, ומגיעה תקופה נפלאה של אושר ובריאות
תהיו חזקים , כי אין לך מושג כמה כוח יש לנועה (ולקטנטנים האלו). מחכה להודעה "אנחנו בבית".

מיקמיק72

New member
ושוב יום קשה

יש כנראה דלקת ריאות. ולכן היא כל כך משתעלת. חושבים אולי rsv ולקחו תרבית נורא מדכא ואני לא מפסיקה לבכות. אכן מחשיך לפני שמאיר היום. הבשורות הטובות זה שהיא ממשיכה לעלות במשקל והקורנפלור כנראה עובד. והיום ניסו גם אוכל רגיל והיא קיבלה אותו באהבה. נקווה שגם מזה היא תצא במהרה. בנתיים שומרת על סטורציות טובות והבדיקות דם חזרו בסדר. מדכא לי מאוד......

../images/Emo24.gif

יודעת טוב טוב איך את מרגישה רק לפני שבועיים השתחררנו אחרי 4.5 חודשים.. וברור לי, ששום דבר שאני אגיד לא יעודד אז שולחת לך חיבוק גדול עם המון אנרגיה חיובית ושתיהיה החלמה מהירה לקטנה.

אם היא אוכלת למרות המחלה- נשמע שאתם קרובים...

אני זוכר על עצמי- התחרפנתי בשבוע-10 ימים האחרונים. פשוט לא יכולתי יותר והתפוצצתי על כל בעל תפקיד ולא- בעל תפקיד. כבר לא יכולתי להגיע לשם יותר.... כמה שאת יותר עצבנית- סימן שהשחרור יותר קרוב
מחזיק אצבעות...

CalGirl

New member
../images/Emo24.gif הכי חשוב שתהיה בריאה הקטנה

כמה קשה! על כך מבינה אותך.

dan iel g

New member
כמה שאני מבינה אותך....

אנחנו כבר 13.5 שבועות בפגיה. חגגנו לה "יומולדת" 3 חודשים שלשום...לא רואים את הסוף. גם אצלנו צרות מפה עד אילת וחוץ מלהגיד לך שגם לי נמאס ושאני רוצה אותה בבית ביחד עם אחותה בדיוק כמוך אין לי מה להוסיף...

למעלה