קשה לקום בבוקר....

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
החיים מתחילים עכשיו

ולא בעוד שנה. נשמע שהחלטת שהחיים יתחילו בעוד שנה, ועד אז צריך להעביר את הזמן. אם היו נותנים לך אפשרות למחוק את השנה הזו מחייך, האם היית מוותר עליה? האם יש משהו בתקופה הזו ששוה לעשות/לחוות? ועוד התבוננות, מזוית אחרת לגמרי - מה קורה עם שעות השינה? כתבת שלפעמים אתה לא ישן מספיק. האם נכון עבורך לסדר לעצמך סדר יום בו אתה הולך לישון בשעה שתאפשר לך מספיק שעות שינה עד 9 בבוקר? או נכון יותר לתכנן סדר יום בו אתה קם ב-11? אם אתה אוהב להיות פעיל בלילה, אולי זה מתאים לך יותר? כמו כן, לקום בבוקר בשביל סידורים זה לא אטרקציה. כדאי לתכנן שתהיה סיבה טובה לקום, או שבאמת תגלה שלא קרה כלום אם ישנת עוד קצת. לקום מוקדם זו לא מטרה בפני עצמה, רק לטובת הדברים שזה משרת. מה הכי ישרת אותך כסדר יום? מה תרויח מסדר יום כזה?

Ayal l

New member
תודה! אם הייתי יכול למחוק את השנה....

זו אכן נקודת מבט מעניינת
אני לא חושב שבכלל ניתן למחוק את השנה הזו. כי בפועל אני באמת מרגיש שאני נבנה מבפנים בצורה הכי אינטנסיבית בחיים שלי. ושלגבי מה שאני רוצה מהחיים, (ואני פשוט אזרוק את זה פה... לגור וללמוד מוסיקה בלונדון איזו תקופה) לפני כמה חודשים זה היה חלום, לא ראיתי את זה בכלל מתבצע. הייתי בוסר וכיום אני רואה שזה בלתי נמנע... כיום אני גם בתהליכים של לעבור לגור בדירה משלי אבל מאחורי הכל, אם אנסח את זה נכון, אני מרגיש שאני מאחר...
כבר בצבא הרגשתי שהזמן זז, ואני עם ההגשמה העצמית שלי נשאר מאחור. ובכלל עד שהתאפסתי מהכניסה לאזרחות... שרפתי איזה 8 חודשים. ואני חושב שזה המקור לתחושת הריקנות... שאני מרגיש שהחיים בורחים לי מבין האצבעות ואני במירוץ מטרף אחרי הזמן לכן כל חריגה, בלוז המתוכנן בקפידה, גורמת לחלום להתרחק ממני. כנראה גם שזה מה שגורם לחרדה או לדיכאון שמורגש אצלי לעיתים בלילה, ולא נותן לי לישון. כי אני מרגיש ששינה זה בזבוז זמן... שוב, מה שמרחיק ממני את החלום ולפה הגעתי בחיפוש אחר הפתרון או הדרך לעקוף את הבעיה הזו של השינה. חוץ מזה, אני באמת חושב שאני די איש לילה, תמיד זה היה כך... אז אני חושב פשוט למצוא לי עבודה של משמרות לילה... זה די פשוט למישהו בגילי. אבל רק אחרי שאנצח את הבעייה הזו של ההשקמה, זה חשוב לי מפני שזו אבן דרך איטגרלית בתקופה הזו של הבנייה העצמית שלי.... תודה רבה רבה רבה על העצות ועל השאלות הבונות והמכוונות
תבורכו כולכם!!!

תסתכל על היש ומה למדת מהשנה הזו ולא על מה לא.

כבר במה שרשמת יש דברים חיוביים. תעבור על זה שוב, תסמן לך את הדברים החיובים ותצא איתם אל הדרך. \ולמה אתה צריך לנצח את בעיית ההשקמה אם אתה ממילא הולך לחפש עבודה בערב ובמשמרות לילה? למה המלחמה הזו? אני חושבת שזה בזבוז אנרגיה משווע. וכדאי לשים את האנרגיה הזו על מה שמקדם אותך ולא בטח שלא על מלחמות עם עצמך ועם אחרים... בהצלחה.

איל יקר

אני רואה שכבר קיבלת מענה ראוי וגם הרבה על מה לחשוב כדי לא להעמיס אינפורמציה אני רק אאחל לך המון בהצלחה במציאת הנתיב לחיים מלאי היתלהבות ושימחה כל טוב

למעלה