קשה לי

לידייי

New member
קשה לי

הוא ככ יפה,אבל נשוי בן 40 אני עדיין לא 19 וזה לא מפריע לו לזרוק מילים כמו כושית,מותק ומבטים חודרניים שנמשכים לכמה שניות,נפלתי,מרגישה שהתאהבתי.רוצה לומר לו,אבל איך אדע אם הוא מעונין?לומר לו חתיך?או חבל שאתה נשוי..?מה לומר.?

תגובה

מובן מאליו, שלא תוכלי להיות בת זוגתו. לכל היותר תוכלו להתידד. אם הוא חשוב לך, פעלי בכוון של ידידות קרובה.

haley

New member
אני חולקת עליך...אני חושבת

שבמקרים מסויימים העצה הזאת מעולה, אבל המצב הוא שהיא רק בת 18, ורוצה גבר נשוי בן יותר מ-40.. והיא כותבת שהוא רומז לה, זורק לה מחמאות ומבטים מזמינים, מה שאומר שאם היא תנסה להיות ידידה שלו, הוא כמעט בטוח ינסה למשוך לכיוון מיני...דעתי היא שאת צריכה להעסיק את עצמך בדברים אחרים ולחפש לעצמך בן זוג בגילאים קצת יותר מתאימים, ולא נשוי. ובקשר לזה שאמרת שאת מרגישה ש"נפלת" ושאת מתאהבת- אני מבטיחה לך שזאת לא הפעם האחרונה, ואת בטח יודעת שזאת לא הראשונה, אנחנו הרבה פעמים מתאהבים באנשים שלא מתאימים לנו, ולדעתי זו אפילו לא התאהבות, אלא תשוקה במישהו שאנחנו יודעים שקצת קשה להשיג. במקרה הזה- חד משמעית רדי מזה. תאמיני לי שהגבר הזה לא רוצה אותך (ולא אף אחת אחרת) למשהו רציני. הוא לא רציני אם הוא בוגד/מתכנן לבגוד באשתו. תתרחקי ממנו ובהצלחה!

נ ט ע 9 1

New member
נכון,

הוא באמת לא רציני אם הוא בוגד באישתו.. מה זה רמזים מזמינים, מה זה כושית(בשינוי תו..) אני תמיד חשבתי ואמרת שאם גבר בוגד באישתו הוא בטח יבגוד גם בך, ואני אומרת כי יש לי חברה גרושה(או יותר נכון מישהי שעבדה איתי שסיפרה לי לפרטי פרטים) שיוצאת עם גבר שנשוי+4.. זה אסון.. הבטיח לה שיתגרש בשבילה, הבטיח לה הרים וגבעות, ומה בסוף היא קיבלה?.. פירורים..!!! כמה לילות טובים כמה שיחות טובות, וזהו, מאמי, הם לא חושבים מהשכל לפעמים, מה לעשות..!!! אולי הזוגיות שלו עוברת תקלות, אולי הוא קלט שהוא מסנוור אותך(הוא בטוח קלט אם את מאוהבת בו עד כדי כך..) וסתם נחמד לו לעשות זאת,אני גם חושבת שמה שקורה פה זה יותר תשוקה מהתאהבות, תיזהרי מזה.. אני עוד התאהבתי ברווק פנוי שעשה לי כ"כ הרבה רע, ונפגעתי ממנו מאוד מאוד, גבר נשוי(ועוד בן 40..) יספק לך רק צלקות.. ואגב, אני גם דתיה(גם את אם אני לא טועה) מה שבטוח שלתהום הזו אל תיתקרבי, ואל תיגרמי לי להגיד בסוף 'אמרתי לך'.. באמת שלא מומלץ, צאי מהסרט, קבלי כאפה מצלצלת(והכל מאהבה..!!) וצאי מזה כמה שיותר מהר, תיתנערי תינערי ושוב תתנערי..!!!

לידייי

New member
ממש תודה רבה

לכולם על התגובות והאכפתיות,באמת מחמם את הלב,אני מקוה ומתפללת לטוב,שוב תודה

כן

אם יש סכנה, כדאי להתרחק ממנה. השאלה אם הוא באמת מתנהג אליה באופן הנראה כמהוה איום. אם הוא מחזר אחריה זה יכול להפוך להטרדה מינית.

mosh511

New member
זה לא העניין של הגיל, כי אם בן 40 אפילו עושה

לך את זה אז סבבה כל עוד הכימיה זורמת... העניין שאת מתארת זה שהוא נשוי ומכזה כדאי לך להתרחק. להתעסק עם גבר נשוי יוביל אותך רק לשיברון לב. אני בטוח שאם את אכן מוחמאת על ידו כל כך - אז לבטח זה לא לשווא וישנם עוד הרבה גברים שישמחו להחמיא לך ואז תוכלי לברור אותם בקפדנות. נשוי - אוטומטית זו סיבה לסיים את זה כאן ועכשיו. ואם הוא בוגד באישתו תהיי בטוחה שהוא יבגוד גם בך, וחבל על הלב שלך יקירה... בהצלחה...

למעלה