קשה לי

efratushb

New member
היי אלומת האור

ראשית... שם מדהים בחרת לעצמך, ותקוותי היא שאלומת האור הזאת תביא אותך למקום שבוא נמצא האור הגדול.... דבר שני... אני כבר קראתי את דברייך אתמול. אבל לצערי היה לי קשה להגיב... לא שעכשיו קל לי אבל הייתי חייבת להתייחס, לומר לך שגם אני כמו קודמותיי כאן עבורך.. עוד קצת תמיכה לא תזיק ואולי אף תועיל... אני מחבקת אותך וחושבת שהגעת למקום הנכון. גם אם את לא רוצה לחשוף את הסיפור במלואו זה בסדר, תרגישי בנוח. כאן מספרים רק מה שבוחרים לשתף. אין לי יותר מידי מילות נחמה עבורך, אבל אני רוצה לומר לך, שתישארי פה איתנו... אז ברוכה הבאה ו... כולנו פה אחת למען השניה, אז מעכשיו את חלק מאיתנו שלך אפרתוששש

אלומת אור יקרה ../images/Emo201.gif

קראתי את התאור המצמרר שכתבת שולחת אליך המון חום ואהבה מתארת לעצמי את הקושי לגדול בצילה של אמא קרה ולא מפרגנת ולחוש את הגעגוע היום ... במחשבה שאולי יכול היה להיות אחרת נסי לחיות את החיים מחדש להכניס כמה שיותר אהבה אמיתית וכנה סביבך קבלי ממני (אישה זרה לך)חיבוק מלא אושר את בחורה מיוחדת ויכולת הכתיבה שלך מעוררת קינאה התשמשי ביכולות האלה שלך ובטוחה שתמצאי את האור כולו
ולא רק אלומה דקה

טוב תקשיבי...

כבר כמה ימים שאני קראת את ההודעה שלך, כל פעם קצת, או את כולה... והיא כל כך כואבת... מרגישים את החסר והכאב שלך בכל משפט... ואני פשוט לא מצאת את המילים... מה שאני כן אומר לך זה שתמשיכי לכתוב... לאחרונה דובר כאן הרבה על נושא השונות והחוסר שייכות. אפילו אני כתבתי על זה הודעה... זה פורום לבנות ללא אם, נקודה. כלומר, כל אחת שמגדירה את עצמה ככזאת מוזמנת לכתוב, ובכלל לא משנה הסיבה. נכון, זה פורום מגובש. ואני בטוחה ששמת לב שאנחנו מקבלות את כולן בברכה ומהר מאוד אפשר להרגיש בבית, אחרת אני מאמינה שלא היית משתפת אותנו בכזאת רמה. משמע- את חלק מה
הזה! אל תתנצלי על כך שאת שונה. יש מכנה משותף אחד לפורום, כל השאר מעבר זה פשוט כל אחת והסיפור שלה. וזה הסיפור שלך. מעבר לזה, אני רוצה לומר לך שמצאתי את עצמי מזדהה עם כמה דברים שכתבת, מהמקום שלי כמובן. ואני שולחת לך חיבוק גדול ומאוד מקווה שתמשיכי לכתוב לנו ולשתף.... במה שמתאים לך כמובן.. יש לך כאן מקום
איתך....

אלומת האור היקרה!

בדיוק בשבוע החולף דברנו כאן על כמה רווח זה הרגיש את עצמך יוצא דופן, גם במקום שלכאורה אתה בו "בן בית". אם לא יצא לך לקרוא ואת רוצה אחפגש לך את הלינק. לגופו של ענין, מבינה את הכאב הגדול שלך. אין לך אפילו את הנחמה שבגעגוע, בהתרפקות על עבר טוב. הגעגוע שלך לאימך החל עוד בעודה בחיים. אולי שווה לדבר על כך באירוח ביום חמישי, בקרוב אעלה את הפרטים. קראתי כעת את כל ההודעות בשרשור [לכן נשאר גם פחות מה לומר ...] ואני שמחה שאת מנווטת את השימוש בפורום לפי צרכייךל וקשובה למתי זה מיטיב איתך ומתי עדיף לך שלא לגלוש כאן. בכל מקרה, מבחינתנו את תמיד אורחת רצויה!

סקאלי היקרה...

התחלתי לכתוב לך תגובה ולכתוב ולכתוב, ואז ראיתי שאני משתפת יותר מדי, אז נשכתי שפתיים ומחקתי מה שכתבתי. קשה לי. ניסחת את זה בצורה מדוייקת - התחלתי להתגעגע לאמא בערך ממתי שנולדתי. עוד הרבה לפני שנפטרה. כואב לי בנשמה. כואב לי בנשימה. תודה רבה על הכנסת האורחים וקבלת הפנים. תודה על ההבנה. תודה על החיבוקים והנחמה. מצרפת לכן קולאז' שעשיתי היום בנושא "בשורה קשה - כאב". תודה רבה רבה. אור

מה זה בנות הפורום יוצרות?

נשמע לי מעניין... בכל אופן אם זה מעניין אתכן, יש לי עוד קולאז'ים שהכנתי בנושאים שקרובים לפורום הזה ואני אשמח לחלוק עמכן. אגב, אלו עבודות יד, ללא מגע פוטושופ, ללא עריכה, רק גזירה, הדבקה (ידנית כמובן) וסריקה למחשב. תחביב חדש שלי, שמעסיק אותי ומאד מרפא ונפלא. חוץ מזה אני גם כותבת (מוזמנות לבלוג שלי, קישור בחתימה) וכשנחה עלי המוזה (והיא לא נחה כבר המון זמן) גם מציירת, מפסלת וכו'.
אור

הנה קישור

קישור [הניווט דרך העץ מימין]. בעקרון כאן אני מרכזת יצירות מפרי עטן של בנות הפורום: שירים, פרוזה, הספדים, וגם ציורים [האחרון חדש]. אשמח מאוד לראות עוד עבודות שלך, וגם להוסיף אותן לגלריה הזאת. את מאוד יצירתית, ואני שמחה בשבילך שיש לך את הערוץ הזה להביע ולפרוק דרכו רגשות.

לסיום - להפעם - משהו אופטימי

לא כל כך קשור, אבל אני שואבת ממנו נחמה. יש לי עוד המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל הם לא כל כך קשורים, הם יותר מדברים על היבטים אחרים באישיות שלי (בעצם הכל קשור, אבל....) יש לי גם המון שירים ופוסטים שכתבתי על אמא בבלוג שלי. איך לכתוב לך אותם? לתת קישור לפוסטים עצמם? להעתיק אותם להודעה ולכתוב בפורום? אשמח אם תנחי אותי! תודה רבה על העידוד ועל תשומת הלב סליחה שאני לא מוצאת בי כוחות לתמוך באחרות כרגע - פשוט מרוקנת תודה אור

גם זה מקסים. לגבי הפוסטים הרלונטיים לאמא,

מציעה שפשוט תעתיקי אותם לכאן, ואני אעביר אותם לגלריה.

למעלה