קשה לי

קשה לי

שלום לכם היום אני מדברת מתוך יאוש מסויים , יש לי אקס מיתולוגי מלפני 7 שנים , כשהתחלנו לצאת יצאנו שנה וחצי רצוף ומאז יוצא לנו לחזור האחד לשנייה כמעט כבל שנה לתקופות של 4 חודשים עד קצת פחות משנה , בכל מערכת יחסים הוא היה איתי אפילו כששכרתי דירה עם חבר שלי טלפון אחד ממנו ערער אותי . העניין הוא שחזרנו לפני מס' חודשים והפעם החלטנו או הכל או כלום ואפילו קבענו תאריך לחתונה מיותר לציין שכבר תכננו עתיד יותר מפורט עד שיום אחד זה נגמר , הוא טוען שאני מפרידה אותו מהחברים שלו דבר שנכון חלקית הפרדתי אותו מהחברים בעלי ההשפעות הרעות , מאז עברה חצי שנה וחשבתי שהתגברתי עליו וזה תמיד מחכה לי בפינה . קשה לי מאוד בלעדיו , אולי עשיתי טעות? איך אפשר לתקן במיוחד שהוא מסנן אותי (לפני חודשיים מאז לא ניסיתי) אבל ליום הולדת שלי הוא שלח SMS עם איחולים , אשמח לקבל עצות ודרכים להמשך טוב יותר

Shaycus

New member
אני פחות אגיב להודעה

כי זה גדול עלי מדי.. אבל משהו אחד שאמרת תפס לי את העין: "הוא טוען שאני מפרידה אותו מהחברים שלו דבר שנכון חלקית הפרדתי אותו מהחברים בעלי ההשפעות הרעות" זה לדעתך החברים בעלי ההשפעות הרעות, זה לא בהכרח נכון לפי מה שהוא חושב..אולי פה נכנסת הבעיה, אני לא יודע, אבל זאת נקודה למחשבה לדעתי

תמי 80

New member
שמתחתנים עם מישהו שכל הזמן נפרדים

ממנו..לרוב מתגרשים.. מחקי אותו מהטלפון שלך, מהראש שלך וכמה שזה קשה גם מהלב שלך... אל תעני לשיחות ותשתדלי לא לבלות במקומות שהוא נמצא בהם.. זה בטח קל לי להגיד אבל קשה לך לבצע... אבל בסוף זה ישתלם לך....כי אהבה אמיתית מנצחת חברים וחילוקי דעות... או שתקבלי אותו עם כל החבילה שלו או שתוותרי...ככה נראה לי לפחות למרות שבטח יש המון דברים שאני לא יודעת. בהצלחה

נ ט ע 9 1

New member
גם מסכימה.. ../images/Emo45.gif

ומוסיפה... להפרד ולחזור אח"כ זה אולי אפילו מעצים את החזרה למשהו מתוק יותר אבל זה מדובר כשניפרדים איזה פעם פעמיים גג, וחוזרים.. אם יחסים שלמים מורכבם מכמה חודשים(אפילו חצאי שנים) והפסקות באמצע זה כבר הרבה יותר מורכב לחשוב קדימה, זה כבר באמת גורם לחשוש מ:פרידה אמיתית בזמן נישואים (גירושין), משמעותי יותר רצוי לחשוב הכי קדימה שאפשר, כי כבר חזרת לבנאדם הזה אינספור פעמים, וכל פעם כשבטח הכרת אדם אחר, חשבת:"אבל הוא לא מכיר את השיגעונות שלי כמו שזה הכיר וקיבל" תני לחדשים הזדמנות, ונסי כמה שיותר לשכוח בנאדם שאת חוזרת אליו ונפרדת ממנו, (גם אם מחברים את הכל ויוצא 8 שנים..)

תגובה

עשי מה שאת מרגישה ורוצה. רק אם יש לך אהבה או חבה אליו, צרי אתו קשר המתאים לרגשותיך ופתחי אתו שיחות שיבנו ענין משותף. אם שלח לך אחולים, סימן טוב שיש לו ענין בך. תהני מהקשר ואל תציבי לו גבולות. עשו מה שטוב לכם, אם זה ידידות ואם זה חברות, ובנו את הקשר לאט בהדרגה מתוך רגש כן. אל תתערבי בקשריו האחרים, זה לא מתחשב. נסי במקום זה להשתתף בקשריו ולפתח דרכו קשרים עם חבריו, אם הם מענינים אותך. התעניני בקשריו ושאלי אותו עליהם.

למעלה