קשה לי..

קשה לי..

עוד 12 ימים, אני הולכת לפגוש את כל החברות שלי מהארץ. מצד אחד, אני ממש רוצה לנסוע כי זה היה החלום שלי מאז שעברתי לפה ומצד שני, אני מפחדת. אני יודעת שבשנתיים שלא הייתי, כל החברות שלי נהיו יותר מגובשות ועם רוב הבנים הקשר נותק (חוץ מאחד).. ואז אני מפחדת שאני אשאר בחוץ ואצטרך לשגע את סבא שלי..
ככל הזמן יותר קרוב, אני מוצאת את עצמי יותר בדיכאון.. מה לעשות?

גם כתבת פה על הפחד הזה לפני חודש

שמעי, גם אם הקשר התנתק טיפה אני בטוחה שתוכלי למצוא קשרים חדשים או לחדש אותם :) פשוט צריך להתגבר על הפחד הזה ולנסות. בכל מיקרה את מגיעה לארץ, ואז כבר תראי אם את משתלבת או לא..

sh53

New member
להוריד קצת ציפיות ../images/Emo13.gif

לא לבוא עם ציפיות מפה ועד השמיים שכל הזמן יהיה טוב ב- 100% ולא יהיו רגעים בהם תהיי לבד, כי זה סה"כ טבעי ונורמלי. - יכול להיות שיש להם תוכניות שהם קבעו מלפני כן ולא יוכלו להתפנות אלייך, זה עדיין לא אומר שהם לא אוהבים אותך או לא רוצים להיות איתך. - יכול להיות שחלק יעבדו בחופש בשביל הכסף (אילוצים כלכליים) ולכן בגלל המחוייבות לא יוכלו לראות אותך. - יכול להיות שחלק "יגנו" על הלב שלהם ויעשו את החישובים ההגיוניים שלהם, כלומר את באה, יהיה כיף, אבל מצד שני גם תחזרי לשם, אז אולי הם לא יחשבו שכדאי להשקיע במשהו שהוא לזמן קצר. אז בקיצור תבואי במטרה להנות, לא לפחד, זה לא נורא להיות גם לבד, אם את מרגישה שאת מתחברת למישהו/למישהי והם גם מעוניינים בקשר - אל תרגישי לא נעים "להידבק" יחד, לא חייבים ללכת עם כולם, מספיק חבר אחד טוב שיתן הרגשה טובה ושיהיה איכפת לו מאיתנו ולא צריך מיליונים
אז העיקר - לבוא במטרה להנות, לא עם ציפיות גדולות, עם 2 רגליים על הקרקע ועם המון חיוכים
אה ומשהו אחרון לסיום - מה התאריך המדוייק? תשאירי לי קצת זמן בשבילי? אפילו אם תהיי בגוש דן, אשמח לבוא לומר שלום (אם תהיי עם חברים וחברות ותהיי נבוכה, אבין כמובן ואל תתביישי).

תודה על התגובה...

אמממ אני למעשה טסה ב2 ליולי שבישראל השעה היא 18:30 ואני נוחתת בישראל ב4 ליולי בשעה 5:25 בבוקר.. תודה על כל התגובה.. אני אראה אם יהיה זמן... את גרה בפ"ת לא? כי יש לי שמה כמה חברות.. ^__^

ככל הנראה אני אהיה הרבה בפ"ת..

יש לי שמה לפחות 4 חברות ועוד ידיד ממש טוב.. אולי ייצא לנו להיפגש.. ^__^

למעלה