קשה לי

קשה לי

שלום אני סטודנטית בת 25 ועובדת בחברת הייטק ידועה וגדולה בתור מזכירה (אחלה שכר לסטודנטים למרות שלפעמים העבודה עולה על חשבון הלימודים) בתחילה מאוד אהבתי את העבודה שלי ואף מאוד נהנתי ממנה אף כיום .... אני מרגישה שהשקעתי יותר מדי ועבודה ואיש אינו מעריך...וויתרתי על הרבה מהשיעורים שלי (פשוט לא הגעתי לשיעור עקב עומס בעבודה) דחיתי מבחנים למועדי ב וכוי"ב. היום אני חשה שהעבודה מיצתה את עצמה (אין לי הרבה עבודה אולי שעתיים ביום) אני יכולה לתת יותר ורוצה לתת יותר יזמתי שיחה עם המנהלת שהבהירה לי שאם אני רוצה להתקדם אני צריכה למצוא לי מקום חדש בחברה כי היא לא יכולה לעזור לי , אך בפועל אני רואה שבנות אחרות כאן (כאלו שפחות משיעות ממני ובלעות פחות יידע מקצועי משלי) מוקדמות לפני (וזה למרות שאני הותיקה ביותר) נואשתי...אני מגיעה לעבודה בדמעות ונלחמת לא לבכות כאן במהלך היום... הבנות עוקצות אותי באופן מתמיד שרק אני לא התקדמתי, נוצרה אוירה של זלזול בתפקיד (כאילו אנחנו תחתית שכבת החברה), הגעתי למצב שבלילות אני לא נרדמת ובכה בגלל המצב... מה אני יכולה לעשות ?? רע לי..לא רוצה לעזוב כי זו חברה מעולה ותנאים מעולים אבל גם לא יכולה למשוך כאן יותר....

נח מ

New member
האם יש לך

אפשרות לפנות שם למשאבי אנוש לבקש העברת תפקיד ? האם את מוכנה לקחת את הסיכון הזה?

לעשות סדר

שלום. יש לי תחושה שהגעת לרגע האמת. הכל מתערבב וחשוב לעשות סדר. להמשיך רק בגלל התנאים ? להתקדם ? מה זה בדיוק קידום עבורך ? כאן ובכלל. ומה עם הלימודים ? איך להתמודד עם החברה מסביב שמנסה להקשות. את כל השאלות הללו חשוב לשים על השולחן ולראות אחת אחת כדי להבין מה מכאן. נסי לראות כיצד את מתבוננת בכל נושא ומה עולה. רק מתוך בהירות אפשר לבוא לתובנות אמיתיות הנה מאמר שיעזור לך למפות היבטים חשובים. 3 שאלות שיעזרו לך לצמוח בהצלחה ויום טוב אמיר דרור

עדכון וקצת בעייה

אז אחרי שיזמתי שיחה עם המנהלת שלי הסברתי לה מה אני מרגישה ולמה...מסתבר שהוחלט לקדם גם אותי...אך כאן הבעיה התפקיד החדש שמציעים לי הוא לא אדמינסטרטיבי או בתחום משאבי האנוש ( התחום שממנו אני באה..) אלא בתחום אחר לחלוטין - בדיקות איכות תוכנה...התחום עצמו נראה לי מעניין מאוד (זה תמיד טוב ללמוד משהו חדש מה גם שבתחום שלי לא הייתי כל כך מאושרת..הרגשתי שזה לא זה..) אבל..... וכאן מגיע האבל הגדול....אני מפחדת להיכשל בתחום החדש...יש מי שיילמד אותי את הבסיס ומשם אני צריכה למשוך לבד למעני ולמען הצלחת התפקיד....אני מפחדת....לא מאמינה בעצמי וביכולת שלי....מה לעשות????? להישאר כאן ולוותר על החלום להתקדם או להתקדם ואולי גם להיכשל ??? תודה על העזרה...

התמודדות עם פחד

פחד יכול לעזור לנו להזהר, יעיר אותנו לנקוט בדרכי פעולה שיעזרו לנו. פחד יכול גם להחליש ולהקפיא. ממה שאת אומרת נדרשת עבודת עומק אישית משמעותית כדי לברר בדרך רגישה וקשובה מהו טיב הפחד. אני מפנה אותך למאמר שיתן לך דרך להמשיך הלאה חירות אישית כתהליך פרידה מפחדים החוסמים צמיחה אישית בעבודה יתכן וזה יספיק לך לעבודה עצמאית ויתכן שתזדקקי לעזרה נוספת. נסי לחשוב בראש שקט איך לנצל את ההזדמנות קודם כל כדי להכיר את המנגנון הפנימי כדי שזה לא יעקוץ בהמשך הדרך. בהצלחה אמיר דרור

למעלה