קשה לי .

קשה לי .

בע"ה הלחצים שאין עדין אפילו חצי מהכסף מהתרומות. הפחדים מהניתוח הבעיות של החיים שלי הטיקים חמורים ביותר צרחות ונשיכות וזה עדין כלום. דכאון נוראי גמרתי עם המערכת יחסים שלי וחזרתי הביתה היום. קשה לי עם הכל ביחד. אני לא יודעת מה לעשות. תשמרו על אנונימיות בקשר למה שכתבתי. תודה. ושבת שלום אוהבת מאוד

../images/Emo24.gifאלין יהיה בסדר תהיה חזקה

עד הניתוח אוהבים אותך

ש ל י ק

New member
אלין מתוקה קודם כל אל תכנסי

למתחים בקשר לכסף, מאמינה בכל ליבי שעד הניתוח הכסף יאסף. צר לי לשמוע שנפרדת מהחבר מקווה שזה משבר קטן שיחלוף במהרה... אל תחמירי עם עצמך עכשיו למרות הקושי האמיתי שלך והמתחים תתני לדברים לזרום המחשבות גורמות לדכדוך וחבל את צריכה עכשיו יותר מתמיד להיות חזקה יש מאחורייך המון אנשים שאוהבים אותך ודואגים לך וכמובן מחזיקים את כל האצבעות ומתפללים שתעברי את הניתוח בשלום... קבלי חיבוקים חמים ואוהבים
שלי

שביק

New member
אלין יקרה, אנא הירגעי. אנשים רבים

וטובים תורמים מכספם. צלצלה אלי היום גב' מארה"ב שהתרגשה ממך מאד ואמרה שהייתה לך הופעה מקסימה. היא תישלח כסף ותאסוף גם מחברותיה שם. אל תדאגי לכסף. עד הניתוח יהיה הכסף. אני מקבלת את שיחות הטלפון מהאנשים הטובים. אני מקבלת את הצ'קים והמזומנים המגיעים ואני מבטיחה לך שיהיה כסף. אני ועוד כמה חברים טובים מהעמותה עושים את התפקיד שלנו. ואת תעשי את התפקיד שלך: התפקיד שלך הוא - לנוח ולהירגע. להיות הכי אופטימית ולדעת ש י ה י ה ט ו ב !!! את יודעת שכל דבר לטובה. זה שניפרדת עכשיו מהבחור כניראה שגם זה לטובה. את ראויה ליותר טוב. להכי טוב והוא יגיע! מחזיקה לך אצבעות, שולחת לך חיבוק ונישוק. אוהבת אותך. שביק

אלין יקירתינו ../images/Emo24.gif

אנחנו כאן כדי לעזור לך . אל לך להיות בלחץ לגבי הכספים,הנושא בטיפול. חזרת הביתה , תחשבי חיובי (לפחות יש לך אינטרנט
) וגם חזרת הביתה אלינו , אוהבים אותך והכי חשוב אל תהיי בלחץ נעזור לך במה שנוכל .

הלנה

New member
אלין ../images/Emo24.gif

אני מתארת לעצמי כמה שקשה כל כך הרבה לחצים והכל ביחד... אבל תחשבי כמה דברים השגת בשנה האחרונה ומה עוד מצפה לך... חייבים להאמין שיהיה טוב..

תודה לכולם קצת הוטב לי כי...

בע"ה אומנם אני חזרתי לאמא שלי , אבל חזרנו להיות יחד מקוה שזה יצליח הפעם יותר כי כל יום אנחנו ניפגשים. האהבה אולי תנצח אולי לא, אלוהים יודע. נ. ב בקשר לתרומות אני מאד מקוה שיהיה בסדר. תודה על התגובות החמות. המון אהבה

למעלה