קשה לי...

קשה לי...

אני עבדת על תיק עבודות עכשיו כל פעם שאני ניגשת לחומרים אני נהיית מתוסכלת!!! מישהי שממש רוצה ללמוד עיצוב תעשייתי... אתם חושבים שזה אומר שאולי אני לא בכיוון הנכון?!

ממש לא קשור!!!!!

האם כשאת ניגשת לחומרים, את יודעת ב ד י ו ק מה את רוצה לעשות? אגב, מה זה חומרים?במה מדובר? תשתפי אותנו, אני בטוחה שנוכל לעזור לך. לא להתייאש,תממשי את החלום שלך,תמיד בדרך ליישום המטרה יש קשיים ומחסומים....אחרת מה המשחק?זה לא היה מעניין,אם זה היה כה פשוט.... יפעת שגב מנהלת הפורום

את לא לבד , אני בשלבי עשייה של

דרישות שנקר , והדבר היחיד שאני חושבת עליו , ללללללל ממממממממ ההההההההההה (למה ) הם עושים לי את זה , לא מספיק התיק עבודות שעשיתי ,גם זה לכל הרוחות!! וכאשר אני נגשת לעשות , אני מרגישה "ריק ".

אתם חייבים לענות לי!

ממש הלחצתם אותי. גם אני נרשמתי לשנקר ולפי מה שכתוב כאן, נראה לי שאני מפספסת משהו. על מה בדיוק אתן עובדות כל כך קשה? גם אני אמורה לעבוד כל כך קשה ואני לא יודעת? זה רק תיק עבודות, לא? חשבתי על לשים פשוט כמה ציורים שלי וכמה עבודות תלת מימדיות שעשיתי, זה לא מספיק?!

זה תלוי למה הלכת?אני נרשמתי

לתעשייתי , ויש להגיש תיק עבודות + קערת פירות + דו מימד - תנועה . נראה לי שזה מאוד הרבה !! אולי לא להלחץ אך לחלוטין להיות עם יד על הדופק , כי יש המון מעומדים !!!!

גם אני לעיצוב תעשייתי אבל...

איך הגעת לקערת פירות ודו מימד? אולי בגלל שרק עכשיו נרשמתי, עדיין לא קיבלתי הודעה על זה? למתי צריך להגיש את כל זה?

../images/Emo13.gifבלי פאניקה..../images/Emo13.gif

ראשית, אני מזמינה את כולכם לשלוח לי במייל הפרטי שרטוטים ורעיונות לקערת פירות וכו', אשמח לעזור לכולכם.לא לפנות אלי בבקשה לקבלת רעיונות, כי לא בזה אני לא מאמינה... תיק עבודות מורכב ממס' פריטים שכל אחד מתאים לו להגיש.זה יכול להיות דו מימד או תלת מימדי , זה יכול להיות שיר, סרט, פסל, מכונית ,גרם מדרגות, ארגז כלים או וזה- כאמור ככל העולה בדמיונכם.... מה שחשוב זה לעשות דברים יצירתיים ומעניינים, לא להיות בנאליים.. וקדימה תפרגנו לעצמכן...תכניסו עצמכן לאווריה יצירתית..ע"י מוסיקה מתאימה, נרות או כל דבר שיעזור כרגע.אפשר להכנס לאתרי עיצוב להתרשם ממה שנעשה בעולם או לחשוב על משהו שמפריע לכם/ן במיוחד סתם בחיים, איזהו חפץ או משהו ועצבו אותו כך שיהיה חדשני, מיוחד ואולי יפתור למישהו איזשהי בעיה.... בהצלחה, יפעת שגב מנהלת הפורום

הגשה ב7.4.04תאריך ../images/Emo7.gif סתם יהיה

סתם יהיה מגניב .

למעלה