יה חנפנית אחת בואי הנה מהר רגע יש עוד
י *יערית New member 27/11/02 #24 עכשיו אני מבינה בחוסר של חיבוקים הוא ביום מילואים ..ואני כאן...מחכה לחיבוק חם חזק ואוהב.... ואת עושה זאת במקומו.....כל כך נפלא!!!!!!!!!!!! }{
עכשיו אני מבינה בחוסר של חיבוקים הוא ביום מילואים ..ואני כאן...מחכה לחיבוק חם חזק ואוהב.... ואת עושה זאת במקומו.....כל כך נפלא!!!!!!!!!!!! }{
י *יערית New member 27/11/02 #26 כ"כ מרגש......./images/Emo7.gif ובטח שהוא צריך לשמור על עצמו..... הוא בסיור כתובות..רוצים לרצוח אותו בכל כתובת בא להקפיץ למילואים תודה על החום ניצתוש}{
כ"כ מרגש......./images/Emo7.gif ובטח שהוא צריך לשמור על עצמו..... הוא בסיור כתובות..רוצים לרצוח אותו בכל כתובת בא להקפיץ למילואים תודה על החום ניצתוש}{
M maof New member 27/11/02 #27 ניצתי ../images/Emo39.gif אחרי יום ארוך ומתיש נכנסתי קצת ליקרוא מה היתחדש אחרי תקופה כל כך ארוכה שלא היצלחתי להגיע למחשב......... שמח עבורך לגבי הפרפרים אין חכם כבעל ניסיון שלא יגמר לעולם .................. מעוף
ניצתי ../images/Emo39.gif אחרי יום ארוך ומתיש נכנסתי קצת ליקרוא מה היתחדש אחרי תקופה כל כך ארוכה שלא היצלחתי להגיע למחשב......... שמח עבורך לגבי הפרפרים אין חכם כבעל ניסיון שלא יגמר לעולם .................. מעוף