קשה לי

קשה לי

קשה לשנות חשיבה,התנהגות קשה להתחיל מחדש לא יודעת איך לאכול את זה... מוצאת את עצמי מתנהלת כמו תמיד הוא נפתח ומשתף אותי בהכל ואצלי המחשבות בראש מתרוצצות בקצב רצחני נראה כאילו הוא ממשיך מהמקום בו עצר בלי בעיה (נכון הוא התבשל בזה הרבה זמן ואולי בגלל זה קל לו) אני לעומתו מרגישה שצרכה לפתוח את עצמי להתרגל מחדש ואני רוצה אבל קשה לי לשתף ,שיתפתי אותו תמיד אבל אני לא רגילה שהוא זה שנפתח פה הקושי בלקבל את השיתוף המוחלט שלו אלוהים , תן לי כח לשנות תן לי כח לקבל בבקשה

וכל כך מתבקש...

שוב מילים: דפנה עבר הדני לחן: שמוליק קראוס חזרת פתאום הנה אתה בבית תן לי רק דקה לנשום באת לי כל כך כל כך פתאום. היה לי קשה אני לא מתלוננת כי אני יודעת ש... גם לך היה וודאי לא קל. אם אם רק ורק אם תרצה נמשיך פה גם מחר לא נתנצל תראה כעת זה לא חשוב תן לי דקה להתרגל אליך שוב. חזרתי פתאום הנה אני בבית תני לי רק דקה לנשום באתי לך כל כך כל כך פתאום. היה לך קשה ואת לא מתלוננת ואת הרי יודעת ש... שגם לי היה וודאי לא קל. חזרת פתאום הנה אתה בבית תן לי להביט בך בין עינייך צצו שני קמטים. אדליק את התנור תראי יהיה בסדר בואי לא נדבר עכשיו עוד יבוא הזמן להסברים.

ophra

New member
יקירה..... ../images/Emo9.gif הקדמת אותי....

קראתי את ההודעה הראשונה וכבר התחלתי לזמזם בראש "תן לי דקה להתרגל אליך שוב"..... והנה - הקדמת אותי...
שירי לו את זה.... הוא בטוח יבין.... לאט-לאט.... ויהיה נפלא! עפ
(שהגיעה לעבודה באיחור
וחייבת להתחיל לעבוד)

r e d head

New member
ניצתוש../images/Emo25.gif

קחי את הזמן שלך תתרגלי לאט הוא לא יעלם תשתפי אותו בקושי שלך ויום נפלא לך

תודה חברות יקרות ../images/Emo24.gif

ואתן כל כך צודקות ובכל זאת הדמעות זולגות התסכול שנים רציתי אותו שנים פחדתי מהרגע שיבוא ויספר לי שהכיר מישהי אחרת והם ביחד שנים חיכיתי וציפיתי עבדתי על עצמי ובדיוק לפני שנה השלמתי ,הפסקתי לצפות ובדיוק עכשיו שהתנתקתי לחלוטין אני צרכה להפתח מחדש קשההההההההההההההההההההההההההה

*יערית

New member
ניצתי......./images/Emo24.gif

תני לעצמך זמן להתרגל אליו שוב.... תני קרידט לעצמך שנכנסת לזה שוב, כל אחד נפתח בקצב משלו, מה שחשוב שאת כן רוצה לתת לזה סיכוי נוסף וזה מה שנחשב...כל היתר יבוא כמו בסקס: מוכר..ומענג
בהצלחה אישה....יש בך הרבה כוחות נפש..וחכמת חיים לא קטנה. שלך..}{

ואוו יעריתוש

המילים שלך כל כך דיברו אלי תודה שהזכרת לי לתת קרדיט לעצמי תודה שהזכרת לי שיש לי כח תודה יקירה

עוף כנף

New member
ממש כמו בשיר...

באת לי כל כך כל כך פתאום... כשנפרדים מזוגיות, מנשואים או מזוגיות משמעותית אחרת, עוברים תהליך של מעין "עצמאות רגשית" ועצמאות בכלל. "מאלפים" את הלב ואת המחשבות להמשיך הלאה... מתחסנים מהכאב. "משתריינים". 6 שנים הם תקופה מאד מאד ארוכה ולמעשה שניכם קצת שונים ממה שהייתם אז.. והשריון מתעבה משנה לשנה. נכון. מכירים, הייתם ביחד, אהבתם, נפרדתם, - אבל בפרוש מתחילים מנקודה אחרת: מתחילים מנקודת התחלה. לא מאותה נקודת סיום. למרות שהקשר לא נותק לחלוטין, אתם צריכים להיוודע זה לזה מחדש להסתגל ללמוד לסמוך מחדש... מהתחלה...

../images/Emo45.gif

ובגלל זה כל כך קשה... אני אישית שונה בהרבה ממה שהייתי אז אפילו אפשר לומר שעברתי איזה שהוא מהפך גם הוא השתנה נכון,הוא היה שם לאורך כל הדרך ,צפה מן הסתם בשינוי ובכל זאת... חושבת לעצמי שאם זה היה קשר חדש לגמרי היה הרבה יותר קל אמנם זו נקודת התחלה , ובכל זאת היא אינה שווה לנקודת התחלה עם אדם לא מוכר. אין ספק כי מתרגלת מחדש חושבת שאתמול קיבלתי טיפ ענק מד"ר גרנות הלכתי איתו,עם הטיפ הזה, מעבדת אותו בראשי,בליבי. אחרי הארוח, ביחד עם הטיפ שקיבלתי , חזרתי לספר, הקריאה הפעם היתה מנקודה שונה. אבל עוד יש מה ללמוד, מה להפנים. נו איך אמרתי ? יאללה ניצת - לעבודה
(למה? למה אי אפשר לקבל את הדברים על מגש של כסף?)

ניצתי....

הוא...משתף ולך...קשה כאשה, יודעת ששיתוף של גבר הוא לא מובן מאליו,ובוודאי לא מגבר שבדרך כלל לא משתף אבל...כנראה שזז לו משהו בלב כן,,,זה קורה והוא בחר בך לבטוח בך ולפתוח את סגור ליבו. אז כמו שכבר נאמר "תן לי דקה להתרגל אליך שוב..." בטוחה שהוא יתן גם כמה דקות... אוהבת

ophra

New member
ניצתי קוראת שוב את ההודעה....

וחושבת לעצמי... כמה זה נדיר שגבר ככה בא ואומר דברים כאלה אחרי כל כך הרבה זמן אחרי הכרות ארוכה ומלאה תהפוכות בא ואומר: אני רוצה. אני רוצה אותך. אני רוצה להיפתח. אני רוצה לשתף. אני רוצה..... כל כך נדיר.... למרות הכל ועם כל הפחדים והזהירות לא נותנים לארוע נדיר כזה לחלוף ככה סתם... נכון?
עפ
(באופן מפתיע מסתכלת על הצד השני של המטבע)

בבדאי שלא

ו... גמני מתחילה להפתח מרגישה איך הפרפרים שהיו שם פעם מתחילים לבצבץ מוצאת את עצמי חושבת עליו במהלך היום (מה שלא הרשתי לעצמי כבר שנים) מוצאת את עצמי שולחת לו סתם SMS עם נשיקה
נפתחת לאט ומאמינה

*יערית

New member
ניצתוש../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif

כייף לשמוע... כייף להשמיע, לשתף, לחוות להרגיש ולטעום מזה בכל יום ויום....... רק שימשיך כך...... }{

s h o o s h a

New member
תהליך

יקירה, זהו תהליך אחרי שנים של ניצת עם ניצת אחרי הרבה "מדורי גיהנום" שניצת צלחה אותם לבד ככה, "פתאום", הוא בבית שותף משתף ועכשיו יש שניים וצריך זמן להתרגל זהו תהליך ואת עוברת אותו עכשיו קחי לך את הזמן אל תדחקי בעצמך תתנהלי על פי מה שמרגיש לך לאט, בצעדים מדודים בצעדים בטוחים לקראת "קו הסיום" שבסופו תלוי שלט גדול ומאיר עיניים האושר ואת בהחלט במסלול הנכון כי את " נפתחת לאט ומאמינה"

*יערית

New member
ואני דווקא חושבת...

שהאושר בא בעיקבות התהליך עצמו.. ולא רק בקו הסיום! {אבל זאת רק דעתי כפי שעפרה מציינת}

../images/Emo25.gif

את יודעת שושה , מה שכל כך נפלא כאן שבעצם שנינו לא חושקים בחיים משותפים שנינו מאמינים בזוגיות בבתים נפרדים בשלב זה בחיים, כל עוד הילדים בבית . ביחד ולחוד. איני דוחקת בעצמי ולמען האמת לו יש הרבה יותר "עבודה" מאשר לי... הוא צריך לשנות את כל מערך החיים שלו כוורקהוליסט שפיתח עסק בשתי ידיו ועושה בו את הכל עסק שחובק ארצות,עסק שדורש ממנו לבקר בשדה התעופה בקצב שאני מבקרת בתחנת האוטובוס,עסק שדורש ממנו לנהל,לפקח,לפתח, להיות מזכירה של עצמו,לשווק,לגבות ועוד מליון מטלות הוא שם לו מטרה לשנות ה כ ל בתהליך וכל זה כדי שיהיה לו זמן להיות איתי
ואני עוד מתלוננת שקשה לי

s h o o s h a

New member
וככה ... כי בא לי

ואפילו גם
ושיגידו שאני מתחנפנת לי מה ´כפת לי בכלל ב´חלט

למעלה