קשה לי

מזי39

New member
קשה לי

שבועיים אחרי החזרה של עובר יפה, טיפול הפריה ראשון. אתמול בבוקר פס חלש, שבדקתי כי הרגשתי סימני הריון ברורים (לא הריון ראשון שלי), הבוקר נחלש עוד יותר. אני מבינה שזה עוד כימי לאוסף.
אבל הפעם קשה לי במיוחד כי היתה לי הרגשה טובה וראינו את העובר היפהפה בהחזרה וזה נראה ככ מבטיח! ואיזו התרסקות. יום א אעשה בדיקה, אבל בינתיים, איך עוברים את זה? איזו אכזבה קשה. מנסה להתנחם בכך שזה דוקא סימן טוב שהיתה איזו פעילות רחמית בivf הראשון. מקווה שהבא יהיה האחרון עם הריון עגול ומושלם

זה ממש לא אומר כלום!

אני בדקתי בערב וגם פס ממש ממש חלש. בבוקר אותו הדבר ואפילו פחות. יומיים אחרי בטא 64. גם שהבטא הייתה 200 פלוס היה אותו קו בדיוק. לכי תעשי בדיקה. מלא הצלחה!

מזי39

New member
וואו זה ממש מעודד

אבל אומרים שהבדיקות היום ממש רגישות, לא?...

כן לא יודעת למה

הן זיהו אצלי.. אבל הקווים לא התחזקו למרות שהבטא עלתה.. כלומר בדקתי מהיום ה8 והיה קו ממש חלש שלא ממש השתנה גם ביום ה13 שהבטא כבר הייתה מעל 100

malina83

New member
אם אפשר לשאול

מה את מרגישה כסימני הריון? בהריון הקודם הייתי מפוצצת הורמונים ולא ממש ידעתי לפענח. עכשיו בסבב קפואים כל דבר קטן אני מחשיבה להריון אבל יודעת שזה גם יכול להיות מהאנדומטרין.

מזי39

New member
יש לי ניסיון עשיר...

יש לי ילד אחד והייתי בהריון נוסף שנגמר בנסיבות מצערות. אחכ עשיתי הפסקה שנתיים ועכשיו מנסה שוב וזה לא קל כמו בפעמים הקודמות, שנכנסתי להריון באופן טבעי ובקלות ומהירות, והיו לי כבר כמה הריונות כימיים לאחרונה. בעיקרון אצלי הסימן הראשון הוא הפרשות מימיות מוגברות, אחכ כאבי גב תחתון שאי אפשר לטעות בהם, לקראת השלב שבו אמורה לקבל אני הופכת לעצבנית ומסוכנת לציבור, בעלי ישר מזהה את זה, ומתחילים לי חלומות הזויים בלילה שממש מעירים אותי מהשינה. אחכ בחילות מהגיהנום בשליש ראשון.
אבל זה באמת כל אישה לגופה. יש לי חברה שלא מרגישה כלום עד הלידה...

malina83

New member
תודה רבה

אומני היה לי הריון אחד( אחרי הרבה טיפולים) שהסתיים בידיים מלאות אבל אני לא זוכרת שום דבר מיוחד. עכשיו משתגעת ומחפשת סימנים. מרגישה מדי פעם דקירות בבטן התחתונה אבל קראתי שזה יכול להיות מאנדונטרין. הביטא בראשון ואני מתאפקת שלא לבדוק מחר כי תכננו לטייל ואני לא רוצה להרוס לבעלי ולילד את היום. מצד שני להשלות את עצמי עוד יום ולגלות בשבת שלא עבד גם משגע אותי.

מזי39

New member
אני בדיוק באותו מצב

לא הלכתי לבדוק היום מתוך פחד להתאכזב ועכשיו אני עסוקה בזה כל הזמן.
מנסה להניח לזה, ליהנות מהשבת הארוכה. זה באמת מיותר. אם לא עכשיו, יקרה בפעם הבאה.
מאחלת לך בטא מרקיעה שחקים

מזי39

New member
בטא נמוכה ): הריון כימי

היו לי כבר כמה בחודשים האחרונים. אתמול הייתי בדיכאון, היום התאוששתי ואמרתי לרופא, מוכנה לסבב הבא!

שחר רו1

New member
מה זה נמוכה?

מעולה שאת עם הפנים קדימה, אני תמיד מאפשרת לי את היום הראשון להיות בדיכאון, למחרת יום חדש. בהצלחה בסבב הבא.

למעלה