קשה לי

אלזה7

New member
קשה לי

קש ה מכל הבחינות, האווירה בבית, הדיכאון שלי אף אחד לא מבין אותי קשה להתמודד עם הכל, הפרעות האכילה, הלבד, הכל יחד, ובבית האוויר ה לא משהו בגלל בעיות בריאות של אבא ומעצבים שלו והכל נופל עלי וכל מני אנשים מסביב חושבים שאני אמורה לדאוג לכל אף אחד לא עוזר ואני בעצמי צריכה עזרה עם הבעיות שלי שיש לי ואף אחד לא עוזר קשה גם לא יצאתי מהבית המון זמן לא מסוגלת יותר הצילו בבעיות שלי לא יכולה לטפל ומפילים עלי עוד כל זמן אף אחד לא חושב שאני לא מסוגלת להתמודד ומה אני עוברת

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי אלזוש

אני מציעה לנסות שוב מטפל אחר, את חייבת מסגרת שתתן לך עצות וכלים להתמודד ולהלחם עם הבעיות.
אני תמיד כאן אם תרצי לדבר:)

shir3001

New member
הי אלזה

אני שומעת כמה קשה לך.
אני מבינה גם שכל הגורמים ביחד יוצרים סיר לחץ. יש כל מיני ציפיות הדדיות... אולי את יכולה לשים גבולות ולהגיד במה את מסוגלת לעזור ובמה לא.
&nbsp
והכי חשוב לחפש כל דרך לעזור לעצמך כי מגיע לך.

אלזה7

New member
הי שיר

תודה רבה, הבנת ממש נכון, סיר לחץ, בקושי מסוגלת לעזר לעצמי ועושה הרבה מסביב, צריכה גם שיבינו אותי, יש דברים שאין ברירה אני חייבת לעזר, אני בת יחידה ואף אחד לא יעזור להורים אם הם מרגישים לא טוב ואפילו שאני לא מרגישה גם טוב אין ברירה, אני חייבת לעזר לעצמי גם נכון, מנסה מה שאפשר רק שקשה מאד

אלזה7

New member
הי כהנא

ניסיתי בעבר לא רק שזה לא עזר זה ממש הזיק הגעתי למסקנה שאם אני לי מי לי לא קבלתי מהם שום עצות מועילות ושום כלים להפך הרגשתי רק רע אולי למטפל זה הועיל כלכלית לי ממש לא נפשית לעצמי כבר עוזרת הרבה יותר טוב

אלזה, אני עם שיר -

לשים גבולות בחוץ
לשים את עצמך בסדר עדיפות מאוד גבוה.
תדאגי לעצמך

אלזה7

New member
הי ג'קי

את צודקת, אבל כמו שאמרתי יש דברים שאני חייבת לעשות, אם אני לא אעזור לא יהיה מי שיעזור, לגבי, אני מנסה לעזור לעצמי י אבל קשה לי קשה לבד בדיכאון עם מלא דברים להתמודד איתם

אלזה,אולי חלק מהעזרה שאת זקוקה לה

זה בראש וראשונה מישהו מעשי עם ראש בהיר שיעזור לך לחשוב איך את מורידה מעצמך מטלות, גם כאלה שאת כרגע חושבת שאי אפשר?.....
אני מדברת מעצמי, שלפעמים אני ככ ממולכדת בחובות שלי לאחרים, וכשאני עושה סוויץ בראש אני לומדת שיש דברים שאני בעצם כן יכולה להוריד ולנקות מעצמי....

אלזה7

New member
תודה ג'קי

אבל הדברים שאני עושה אני חייבת כי אף אחד לא יעשה אותם ומישהו חייב מה שמדכא זה פשוט האווירה מסביב זה קשה נפשית שיש מישהו חולה בבית

נורא קשה (יודעת מניסיון עבר)

ובכל אופן, האם ניסית לחשוב פעם עם מישהו נוסף?..... כי לא פעם אפשר להיות יצירתיים ולמצוא דרכים, במקומות שהכי אי אפשר להאמין שניתן.

אלזה7

New member
לא

אין לי עם מי והאמת אני גם לא יודעת מה לעשות ורוצה לעזר הוא צריך עזרה ממש אבל אין עם מי לדבר זה רק אמא שגם לה לא קל ואני זהו אין אף אחד אחר

KateAusten

New member
אלזה יקרה!

את חייבת עזרה! את לא יכולה להמשיך לשאת את הכל לבדך כי את תתמוטטי בסוף. את חייבת לבקש עזרה כי מגיע לך, מגיע לך בדיוק כמו שמגיע להורים שלך שאת מקריבה בשבילם את הבריאות שלך. אל תוותרי על עצמך יקירתי, דואגת לך

אלזה7

New member
הי קייט

ממי לבקש עזרה? אין ממי, יש לי אבא חולה בבית ואין מי שיעזור לו חוץ ממני ואמא שגם לא מרגישה הכי טוב אני לא מקריבה את הבריאות ואמא בסדר בכללי זה אבא חולה אבל כן זה קשה וזה עצוב לי גם ולא יודעת מה לעשות

KateAusten

New member
אי אפשר להביא לו מטפלת?

אפילו פעמיים בשבוע? מישהו מבחוץ שיעזור. אי אפשר שהכל נופל עלייך..

אלזה7

New member
תודה על התגובה

זו לא רק אני גם אמא אבל גם לה קשה, אני רוצה לגור עם ההורים, אבל כן מסכימה שצריך חוץ מאמא וממני קצת עזרה מקווה כמובן שהוא ירגיש טוב בחזרה ויחזר לעצמו אבל עד אז צריך המון דברים בעקר גם משהו להרגעה היום זה היה פשוט סיוט כל היום הוא מאד עצבני והוא לא נמצא בשום טיפול יש דברים שהוא עושה לבד אבל בשאר צריך עזרה לא יודעת איך מוצאים מישהו מתאים ואולי זה יקר מאד אין לי מושג מה עושים

למעלה