קשה לי

קשה לי

נחנקת מעצב. הכול מרגיש לי לא אמיתי. זה לא ייתכן שכל יום מישהי אחרת עוזבת, מישהו אחר עוזב. זה מערער אותי ואני מרגישה חולשה. המדריכה עוזבת בשבוע הבא. שבוע אחרי זה עוזבת הרכזת (עד שהצלחתי לשכנע את עצמי להתרגל אליה...). הפסיכיאטרית האהובה כל כך שלי יוצאת לחופשה ולא ידוע מתי תחזור אם בכלל ובאיזה היקף, היא עוד לא יודעת כלום. המאמנת שלי בתכנית עזבה אותי בלי שום התראה מראש ורק בגלל האגו העצום שלה, שלא ידעתי שיש לה כזה בכלל. אני צוללת, צלילה חדה באוויר, אני לא יודעת מה יחזיק אותי עכשיו חוץ מאלוהים בכבודו ובעצמו. קשה לי לבטוח באנשים, כי הם עוזבים, וכי הם מנצלים את המידע שיש להם עליי כדי לחשוף אותו וכדי להטיח לי אותו בפרצוף ברגעים הכי קשים ופגיעים שלי בלאו הכי. הכול עיסתי, מבולבל ובחוש, גושים ואין סדר, הנפש שלי נשפכת לי מהגוף וחוזרת ואני לא מוצאת אותה ולא יודעת מה יהיה אתי. מרגישה שהקרקע מתחת לרגליי הולכת ונשמטת. ומה יחזיק אותי חוץ מהאוכל? אין לי כוח להיות נחמדה ולחייך, לחשוב כל הזמן על אחרים ועל התחשבות. נמאס לי. מדברת הרבה עם מי שלא רלוונטי, ולא מצליחה לעצור. שונאת שזה קורה לי, השלשול המילולי הזה. ואנשים שנמצאים אתי רק כי הם מרחמים עליי ועושים לי טובה, ואני משעממת אותם ובכלל איבדתי את המומנטום והם מתעלמים ממני אפילו שהם אתי, ושום דבר כבר לא יחזור להיות כמו שהיה. אלוהים, בבקשה עזור לי שלא אתפרק פה, כי אין לאן ליפול. אין. אני יודעת, הייתי שם, וגם אשפוזים לא עזרו, רק החמירו את המצב שלי. מרגישה לא מוחזקת, כל הצוות השיקומי שלי עוזב, או רובו לפחות, וכשרוצים עזרה צריך ללמוד לבקש. לא לתבוע ולא לחכות שיבחינו בי ושיטפלו בי. אין זמן לזה, אנשים לא באמת רואים מעבר לגבול של עצמם, וגם כשאני כבר מבקשת עזרה, לפעמים דוחים אותי וזה כל כך כואב, עד שכבר אין כוח לבקש יותר. אני יודעת שאף אחד חוץ מאלוהים לא יכול להכיל אותי, ולא יוכל לעולם. אני תיק כבד מדיי, ולכן אני משתדלת לא להכביד. גם אין על מי להכביד, אנשים ישר בורחים. אז אני מעמידה פנים שמחות ומרוצות, אבל רואים עליי. אני לא יכולה להסתיר כעס אפילו שאני מאוד מנסה. אני לא נעימה, אין לי סבלנות להיות נעימה. אין לי סבלנות לכלום, ואלוהים יודע איך אני ממשיכה מכאן.

someone343

New member

קראתי את הכל.. ועצוב לי לשמוע
על כמה שמייאש וקשה,
מצליחה להזדהות ומצטערת שאין לי מה לומר
מקווה בכל לבי שתרגישי טוב יותר בקרוב
אנחנו כאן איתך, תמיד

clastic

New member
אלומה

את כל כך חכמה. כל כך מודעת לעצמך.
וגם אם זה קצת לא מורגש אצלך עכשיו - כל כך כל כך חזקה.
לדעתי יותר מכל מי שאני מכיר כאן בפורום (טוב, אולי חוץ מרחלי, אבל היא סופר-וומן
).

את מתארת את הדברים בכל כך הרבה עומק וחוכמה (כהרגלך), שכל תגובה שלי לדברים שלך
גורמת לי להרגיש כמו ילד שמנסה לנחם מבוגר חכם ומנוסה.

הזכרת כמה פעמים את אלוהים, ואני תוהה אם זאת צורת ביטוי או שאת מדברת ממקום של אמונה.
אם את מאמינה, זאת בהחלט יכולה להיות משענת חזקה ויציבה להישען אליה, ואני חושב
שאין סיבה מדוע לא תעשי בזה שימוש חיובי ונהדר כדי לחזק את עצמך בימים האלה.
אם את נאמנה לעיקרון לפיו הכל לטובה - הרי שעם כל הקשיים, גם המקרה הזה אינו יוצא דופן
ובוודאי עוד תצאי נשכרת בחלוף הסערה שנקלעת אליה.

כתבת על האנשים הנפלאים בסביבתך שעוזבים בתקופה הזאת.
בספר Extremely Loud and Incredibly Close (תורגם "קרוב להפליא ורועש להחריד")
מאת ג'ונתן ספרן פויר נכתב:
So many people enter and leave your life
Hundreds of thousands of people
You have to keep the door open so they can come in
But it also means you have to let them go

אני שולח לך ב-
עוד קטע קצת יותר ארוך שאני חושב שתהני ממנו.

תמיד כאן בשבילך

sanest

New member
יש ימים

שאתה מרגיש מיואש שהכל אבוד, כולם עוזבים ואתה לבד.
ולפעמים אולי יש רגעים של אור בתקופות האלה.
תחפשי לך כמה רגעים קטנים, כמה דברים קטנים אולי להיאחז בהם.
כדי לא ליפול לבור הענק הזה של היאוש.
את בנאדם כ"כ מדהים, כ"כ עוזרת פה לאנשים ומעודדת. אולי תנסי להגיד את אותם הדברים גם לעצמך?
מחזיקה לך אצבעות שתהיי חזקה. מקווה שהתקופה הרעה תעבור לך מהר, כי היא עוברת תמיד, רק שלפעמים צריך קצת סבלנות..

simplistic

New member

מחר יום חדש..

(יש אנשים שתמיד חייבים להחזיק את עצמם, ואין להם לאן ליפול. זה לא פייר, אבל אולי אם תנסי לקבל את זה - זה יעזור?)

lital172

New member
יפה שלי..

נכון שזה מפחיד ומערער עד מאוד שאנשים שאת בטוחה ומוגנת איתם עוזבים אחד אחד. אבלאת עשית דרך וממשיכה לעשות. ויוצאת.. ומתמודדת עם הפחדים. ומצליחה בגדול ויש לך הישגים כל כך יפים. אז זה מפחיד שהרשת תמיכה כבר לא שם. אבל יש לך את עצמך, וכלים שלמדת ולקחת .. הגיע הזמן לבטוח בעצמך ועל עצמך. ולא לתלות הכל באחרים. את של עצמך. ואני מאמינה שהכוח הבאמת גדול טמון בך ולא באנשים אחרים. כמובן שזה כואב שלא שומעים ושצריך להתחנן לעזרה. אני כ מציעה לך לא להישאר ככה לבד ולחפש מישהי שתוכל להמשיך איתך את דרך היפה שאת סוללת לעצמך. אני מאמינה בך . בלב הטוב שלך. בכוחות. הם שם הם תמיד שם...

עצוב לקרוא אותך.

את מצליחה להעביר מאוד ברור את התחושה, וזה לא עיסתי או בחוש, ולא מרגיש תיק שאתה לא רוצה להתמודד איתו.
זה מרגיש, תתפלאי, כמו מקומות מאוד מוכרים. גם אם לא הסיטואציה, התחושות שמגיעות איתה.
את אומרת שרק אלוקים יעזור עכשיו ואני באמת חושבת שגם את יכולה. לעזור ולשמור על עצמך. למה את לא חווה את עצמך ככה? את לא מאמינה שיש בך כוחות להתמודד?

אני מאמינה. ומחבקת מרחוק.

hory0

New member
נשמה יקרה שאת..

אני מצטערת שאני לא מצליחה להוציא מתוכי מילים מנחמות ומחזקות כרגע..

אבל דעי לך שקראתי אותך, וההודעה שלך מלווה אותי ביומיים האחרונים, ואת עמוק עמוק בליבי, ואני חושבת עליך ובעיקר רוצה לחבק אותך חזק, חזק.
הלוואי שיכולתי לעשות יותר מכך..

תודה לכן, פשוט תחושה שכבר אין לי כוח

אין לי כוח להסביר. אין לי כוח לעוד אינטייקים, כי באמת, כמה אפשר. 24 שנים של אינטייקים. שני שליש מהחיים שלי, בערך. בא לי להקיא את עצמי מתוכי (אני לא מתכוונת לאוכל, אני לא מקיאה). לא יצאתי מהבית כל סוף השבוע, לא ראיתי נפש חיה. רק מחשב וטלוויזיה ולמיטה. לא דיברתי עם אף אחד, שום טלפונים, לא פגישות או.איי, כלום, פשוט כלום. אין לי כוח להסביר. גם מסתובב לי הראש. וקיבלתי חשבון חשמל מפחיד. ועוד לא התחילו לי את הנגלה השנייה של השיפוצים ואלוהים יודע מתי יבואו. אין לי כוח להסביר יותר.

sanest

New member

אין לי מה להגיד. רק להשתתף בכאב ולשלוח חיבוק חזק

אפרופו כאב, כואב לי הגב בצורה מעליבה ממש

כל כך כואב שאני שוקלת לקחת תרופות חזקות כבר. זה בלתי נסבל (פריצת דיסק + עודף משקל רציני ומסוכן...)
תודה מותק. חיבוק חזרה.

hory0

New member
אוף שככ כואב..

מקווה שתצליחי להקל על עצמך לפחות מהכאב הפיזי.. קוראת את כל ההודעות שלך, ומרגישה את הכאב עמוק בתוכי.

שמרי עליך. את יקרה כל כך.

hory0

New member
שמחה לשמוע שאת שומרת על הגב

אם אני יכולה להקל עליך איכשהו, אל תהססי לבקש..אני שומעת כמה קשה, כמה את עייפה מהכל, כמה את מסתגרת בתוך הכאב ומתפרקת.. ואני לא יודעת מה נכון לך לשמוע כרגע..

אז רק תזכרי שאני כאן.. באמת איתך. נושאת אותך עמוק בליבי.

(הלוואי ויכולתי יותר מכך..)

למעלה