קשה לי

karinbar70

New member
קשה לי

היי אני די חדשה פה ולא יודעת איפה לפרוק את הלב ומקווה שהגעתי למקום הנכון.אז ככה אני אם חד הורית שמתגוררת בזוגיות עם בחור צעיר ממני ואנחנו חיים יחד 4 שנים.המשפחה שלו לא מוכנה לקבל אותי כי אני שמנה.(יש לציין שגם הוא לא רזה). וככה מתנהל היחסים בינינו פעם בכמה זמן הוא נוסע להורים לבקר ואז זה ביקור של 4-5 ימים והם גרים שעה וחצי נסיעה מאיתנו לפעמים לחגים הוא נוסע ומשאיר אותנו פה לבד.אירועים הוא נוסע לבד וכל סיבוב כזה זה כמה ימים ארוכים.לי כואב שהוא לא הציב עובדות מההתחלה והעמיד דברים במקומם הרי אתה חי איתי וישן איתי באותה מיטה.יש לציין שבזמן שהוא פה הוא מרעיף מילים יפות ודברי אהבה אבל אנחנו לא יוצאים לשום מקום ביחד אני לא שותפה שלו להנאות רק לחיים!!! שבוע שעבר קלטתי שחבר שלו שואל אותו אתה עדיין עם החברה אז הוא אמר לו כן לצערי ומאז אני במלחמה איתו ולא מסוגלת לתקשר איתו בכלל.מחר הוא שוב נוסע לאירוע משפחתי ואני ממש חושבת שהגיע הזמן לחתוך את הקשר הזה עם כל הקושי אני חושבת שמגיע לי יותר אני אומנם שמנה אבל אישה טובה עם לב טוב שיודעת לתת ולהעניק מעצמה המון.אז זהו אשמח לתגובות מכם...תודה ושבוע טוב

אני חושבת שעדיף בלי קשר בכלל מאשר בקשר לא כנה, עם גבר חצוי שלא שלם איתך.

ציפור 88

New member

את צריכה לחתוך את זה איתו בדרך עדינה וכמה שיותר מהיר.. זה לא משנה אדם שמן רזה.. צריך שיקבלו אותו איך שהוא ומי שהוא.. לא רק שילחש לך מילים יפות באוזן ,אבל יזלזל בך ביום יום.. כי זה לא שווה את זה בשיט, ואת צריכה מישהו שראוי לך ויתרגש ממך , ואת מימנו .. ופרח| בהצלחה

שילה1

New member
קארין-כהתחלה-קבלי
ענק.

גם שמנה יכולה להיות חביבה,ובת זוג לתפארת. חביבתי-אין לך בן זוג.ממש כך. סיימי איתו הקשר,ומהר,לטובתך. בטוחה שמישהו אחר יעריך ויכבד אותך,יאהב ויתיחס.

חבל על הזמן שלך..

לפי איך שאת מציגה את הדברים, הבחור הכי לא מחובר שיש לזוגיות שלכם מגיע לך מישהו הרבה הרבה יותר טוב שיאהב אותך באמת ותהיי שותפה לחיים האישיים שלו במלוא מובן המילה ובכל המשתמע מכך. אני במקומך הייתי מסיימת את "הקשר" הזה - וממשיכה הלאה. בהצלחה יקירתי

destiny23

New member
תראי אין לדעת למה הוא ככה

יכול להיות שזה המשקל ויכול להיות שזה זה שאת אם חד-הורית. מה שבטוח - הוא לא שלם עם הקשר הזה ולכן הוא לא מביא אותך בפני המשפחה שלו. את יקירתי, צריכה קודם לאהוב את עצמך ולא לאפשר לעצמך להיות במערכת יחסים עם מישהו שמתבייש בך. ממליצה בחום לבקש ממנו לארוז את חפציו.

seeyou

New member
כשכואב לך - הפוך את הכאב למטרה.

להבנתי כגבר המטרה שלך אמורה להיות ללמוד לא לקבל יותר "זוגיות" שלא תורמת לך כלום לחיים. יוסי

למעלה