קשה לי!!!!!!

נוגה301

New member
קשה לי!!!!!!

קשה לי כל כך קשה!! היינו כל כך קרובות שתינו נשואות אני בדרך להפרד היה בנינו כל כך טוב אני כל כך אוהבת אותה היא חסרה לי יש לי חור בלב חור כואב, בעלה גילה עליה הוא יודע מה שהיא הסתירה הוא רוצה לשקם, לנסות לסדר, לא רוצה להפסיד אותה... והיא חייבת לו את הצ'אנס הזה היא רוצה לנסות ולהיות בסדר איתו, ואני מרגישה כל כך לבד, לא נוכל להפגש יותר, אני כל כך כמהה לה, קבענו שנשאר חברות ואנחנו כל יום מדברות במסנג'ר מרגע שהיא מגיעה לעבודה ועד שהיא הולכת הביתה, אנחנו נמשיך להיות חברות אבל לא נוכל להפגש, אני מרגישה כל כך רע!! אני אוהבת אותה כל כך , קשה לי!! אני יודעת שהיא אוהבת אותי היא אמרה לי, היא הייתה הראשונה שלי ואני הראשונה שלה ואני כל כך מתגעגעת ולא מפסיקה לבכות, היה כל כך טוב ועכשיו כל כך רע לי!! קשה לי כל כך קשה לי אלוהים!! למה זה כל כך כואב!! אני לא יודעת מה לעשות?! מאיפה ממשיכים מפה? אני אוהבת אותה יותר מדיי בכדי לנתק קשר כי אנחנו באמת כבר חברות טובות בנוסף לאהבה העצומה שנוצרה פה, ועכשיו הכל נקטע הכל נגמר וקשה לי כל כך!!

פאמקי

New member
נוגה יקרה

כל כך מבינה את כאבך, פרידה היא דבר נורא קשה, אנו בטוחות כי השמיים נפלו, כי היא האחת והיחידה... ולעיתים, זה נכון. אך חשוב לזכור, שאם יהיה נכון שתהיו יחד, זה יקרה. ("אולי בזמן אחר, אולי במציאות אחרת, תהיי בשבילי...") ואם לא, אז גם זה לטובה, עם כל הצער שבדבר. לפעמים, זה לא בידינו, ולא מספיק שנעשה את המקסימום, שנהיה סובלניות, אוהבות, תומכות, מפרגנות וכו', העבודה היא שלה עם עצמה והדברים שקורים אינם בשליטתנו. פעם אשה חכמה אמרה לי "פשוט תשחררי אותה, ותשדרי לה אהבה מרחוק", מניסיון, המון פעמים זה עבד. אז שלחי אהבה וקווי שהיא תדע מה טוב בשבילה. בינתיים, שולחת חיבוק לעידוד
.

אוי ה' נוגה אני לא יודעת מה לומר:(

איך לעודד:( אז אני שולחת מכאן חיבוק ואהבה בתקווה שזה יקל ולו במעט!

natush30

New member
נוגה יקרה,

כואב לשמוע.. שומעים את הכאב מתוך הכתיבה, לא צריך מעבר. הייתי במקום דומה. כ"כ יודעת מה עובר עלייך וכמה זה קשה שאתה אוהב ואהבה איננה מושגת. אתה רוצה משהו שלא יכול להיות שלך ולא משנה כמה תשקיע ותיתן מעצמך. שולחת לך חיזוק בתוספת של חיבוק. רוצה לנחם אותך שאם יש בניכם אהבה עמוקה וחזקה אתם תיזכו להיות יחד לא סתם הכרתן, לכל דבר יש סיבה בחיים האלה. כרגע הכל נראה שחור וזה טבעי, הכול טרי לך. אם לא היה לה קושי במערכת היחסים העכשווית לבטח לא היה מתפתח בניכן רומן. כנראה שמשהו בקשר בו היא נמצאת היום לא בריא לה, לא שלם ולא מספיק טוב ולכן מצאה אותך. את משלימה לה את החסר. ובטוח כשלא תיהי שם היא תבין עד כמה היא זקוקה לזה ושוב יחזור הקשר. חשוב לצפות כמה שפחות כדי לא להתאכזב ופשוט לתת לזמן לעשות את שלו. הסבלנות משתלמת! תחזיקי מעמד ושיהיה לך ליל מנוחה טלי

אופליה7

New member
../images/Emo201.gif

בחשאיות תמיד תוכלו להיפגש. השאלה עד כמה היא מוכנה לא לוותר על הקשר ביניכן.

למעלה