קשה לי

קשה לי ../images/Emo7.gif

אני כבר שלושה שבועות בעבודה אחרי חופשת לידה וקשה לי.... קשה לי החזרה לעבודה ולשיגרה המעייפת. כבר שש שנים אני כך - יוצאת בבקר וחוזרת בחמש וחצי בערב , אין בתחום שלי חצי משרה . קשה לי שעות העבודה וקשה לי העבודה עצמה בגלל שהתחלתי פרוייקט חדש וכל התחלה קצת קשה. יש ללמוד הרבה והחומר פה לא קל בכלל. אני אוהבת את עבודתי ( בודקת תוכנה - אוטומציה... ) , מה לעשות? יש לי שני ילדים אחד בן 3.5 שנים והשניה בת 4.5 חודשים. זקוקה לעזרה נואשות... לא טוב לי כך יותר

../images/Emo24.gif

רציתי להביע תמיכה ריגשית וחיבוק. כל הכבוד שאת מעלה זאת ומודה בפני עצמך בקושי. אני מאמינה זה צעד אחד לשינוי ולהקלה.

שאלה

שלום שונית, האם נכון יהיה לומר שאת חשה צורך להיות הרבה יותר קרובה לילדה החדשה ?

כן... בוודאי שאני רוצה לשהות

יותר במחיצת שני ילדיי אבל מצד שני אני רוצה גם לעבוד בתחום אבל לא באותן שעות... קשה השעות האלה וכשאני מגיעה הביתה אני רק מאכילה ומקלחת אותם וכבר הם הולכים לישון.... ונוסף לכל זה - אני צריכה ריכוז של 100% בעבודה כי זה חומר חדש וממש לא קל.

גם וגם

כיצד לצמצם את הנתק בין אמא לילדים בגיל הרך וליצור עבודה סבירה הוא אני חושב משימה עליונה. האם נתת דעתך להעניין ? האם הקדשת עד היום זמן חשיבה רציני ליצירת פתרונות ? יש לך עם מי לחשוב ? אשמח לשמוע אמיר דרור

למעלה