קשה לי

PoisonSnowFlake

New member
קשה לי ../images/Emo7.gif

אני ליאת, בת 17 וחצי. אתמול חבר שלי התגייס.. ופשוט אין לי מילים. אנחנו לא ביחד ככ הרבה זמן {3 חודשים}, אבל מכירים זה את זה כמעט שנה.. והתחושה שהוא לא כאן, זה פשוט קשה. אני רגילה להיות איתו כל היום, לדבר איתו כל שניה, בסמסים, בטלפון, לבלות איתו .. אתמול נסעתי איתו לתל השומר, הוא הלך ללשכת גיוס ואני למיונים שהיו לי.. כשיצאתי מהמיונים, הייתי בהרגשה טובה לגביהם ומיהרתי להתקשר אליו.. ופתאום הטלפון שלו היה כבוי. פתאום נפל לי האסימון שהוא בצבא.. ואני אדבר איתו פעם ביום במקרה הטוב. בכיתי ככ הרבה אתמול, והכי גרוע- בכיתי כשהוא דיבר איתי בטלפון .. והוא הרגיש כל כך רע
זה פשוט חדש לי.. אז נכון שהוא לא הולך להיות קרבי, אבל זה עדיין לא אותו דבר. החיים שלי מרגישים לי שונים, כאילו אני מעבירה את כל היום בשביל לשמוע את הקול שלו.. אוף

busted3

New member
../images/Emo13.gif

הדבר היחיד שיש לי לומר לך זה שאת תעברי את התהליך הזה כמו שכולן עוברות, ותאמיני לי שיהיה טוב. אני אגלה לך, וכולן פה יכולות לגלות לך את זה as well- געגועים זה טוב. עם כמה שקשה לך, את תסתגלי עם הזמן למצב החדש, ותראי כמה שגעגועים עושים טוב לקשר. תרדי קצת למטה פה בעמוד ותמצאי למשל מישהי שכתבה על הפגישה שלה עם חבר שלה אחרי שלושה שבועות [נדמה לי], ותראי איך היא מתארת את זה. נכון שעכשיו הכל נראה שונה, אבל אני יכולה להבטיח לך שזה שונה לטובה. לדעתי צריך להסתכל על הצדדים הטובים שבדבר הזה, ויש בהחלט דברים טובים.

sheri mary mon

New member
כולנו כאן מבינות מה את מרגישה ../images/Emo140.gif

אני זוכרת שכשחבר שלי התגייס (סיירת גולני, ואוטוטו הוא יוצא ממנה), לא הפסקתי לבכות כל הדרך חזרה הביתה. בהתחלה יהיה לכם מאוד קשה ומפחיד, אבל את תראי שבאמת זה רק מחזק את הקשר. את תראי שאחרי הטירונות תוכלו לדבר יותר מאשר פעם ביום, יש כאן בנות, אני אחת מהן, שאנחנו לא יכולות לדבר עם החבר אפילו שבוע שלם, וכמה שזה קשה, עם הזמן מתרגלים ומתחזקים. הקשר באמת מתחזק מאוד בצבא, אל תדאגי
אני ממש מקנאה בך שחבר שלך לא קרבי, מה התפקיד שלו בעצם?

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

לפני קצת יותר משנה הייתי בדיוק במצבך. הייתי בת 17 וקצת, 3 חודשים עם החבר [שהתגייס לקרבי], ולא ידעתי מאיפה לאכול את עצמי פשוט. אז שתדעי [אולי זה לא יעודד אותך כלכך] שהגיוס הזה יכול להיות הדבר הכי טוב שקרה לכם. קודם כל, זה מאוד מבגר ומשנה את הבן אדם לטובה, הגיוס הזה. חבר שלי לדוגמא נעשה הרבה יותר אחראי והתחיל להעריך דברים יותר.. כן, היה קשה בהתחלה, והוא רצה בעיקר לישון אבל הוא השתנה לטובה. עוד דבר הוא, שאחרי שרגילים להיות תקועים אחד בתחת של השני [סליחה על הביטוי] כל היום, להתרחק קצת יכול להיות שינוי מרענן ונחמד לקשר. ותאמיני לי - זה עוזר. כל פגישה בסופשבוע הופכת לפי 50 יותר מרגשת, משמעותית וכייפית. כנ"ל השיחות בטלפון. כל שיחה יהיה לכם אשכרה מה להגיד ומה לספר אחד לשני. בקיצור, אני יודעת שכרגע הכל נראה לך שחור ומגעיל, אבל תאמיני לי שיש הרבה צדדים חיוביים לעניין.
לדעתי פשוט להיות חברה של לוחם זה... לא יודעת, זה משהו מיוחד ונדיר. סוג של שליחות כזאת. אני אשכרה מסתכלת עלינו בתור קהילה מיוחדת שכזו.
איזה עוד בנות מסוגלות לחכות 3 שנים קשות לחבר? צריך זן מיוחד של בנות שיעשו את זה [ולצערי, הרוב לא עושות את זה ומעדיפות לחתוך]. חחח וואי, ממש חפרתי. אז אני רק אסיים בזה שתהיי חזקה, וברוכה הבאה לפורום.

PoisonSnowFlake

New member
תודה לכולכן ../images/Emo13.gif

אולי באמת זה יחזק את הקשר שלנו בסופו של דבר, והכל זה לטובה.. אבל עדיין, אני צריכה להתרגל :( אני צריכה ללמוד להעסיק את עצמי. בימים האחרונים אני הרבה בבית |חופשה מהעבודה|, ואולי בגלל זה קשה לי.. בכל אופן, הוא לא הולך להיות קרבי, הוא יהיה במשטרה צבאית ככל הנראה.. אני לא יכולה לתאר איך זה לא לדבר איתו במשך שבוע
אני הייתי מתחרפנת. אני פשוט רוצה שהוא יחזור כדי שאוכל לחבק אותו
אתן ממש נחמדות |רמיזהלכךשאניהולכתלהתנחל|

dandi99

New member
לא ממש.

אולי קצת יותר ארוכה ולדעתי מלמדים אותם גם להשתמש ברימונים את זה בנות שפגשתי ברכבת בתקופה שהייתי בטירונות וגם הן סיפרו לי אבל זה היה לפני שנתיים.אז אני לא יודעת עד כמה המידע הזה אפקטיבי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחברה הכי טובה שלי במשטרה צבאית :)

כרגע היא משובצת בתל השומר. אני יודעת ממה שהיא עשתה שהטירונות והקורס ביחד זה איזה חודשיים וחצי ויוצאים חמשושים או שושים כל שבוע. יש מצב שהיא סגרה פעם אחת.. אולי.

dandi99

New member
טירונות 02?

פשוט רשמת לא קרבי...בהתחלה זה נראה מפחיד אבל זה טירונות הכי בלאי שקיימת. יש שוק התחלתי שאח"כ יורד..וגם ככל שהטירונות מתקדמת יש יותר הפסקות וזמן לדבר בטלפון. אל תאגי...כולנו מתגעגעות לחבר וזה לגיטימי וברור אבל תאמיני לי שלפעמים המרחק עושה פלאים לטובה בקשר :)

PoisonSnowFlake

New member
כן 02.

אני לא דואגת לו, הוא לא מפונק. אני פשוט מתגעגעת. אולי אני סתם ילדותית כזו.. אני מקווה שזה יעשה טוב ולא יגרום לנו להתרחק .. תודה

dandi99

New member
אין דבר כזה ילדותית מדי

(מדברת בת ה20+ שמסוגלת לשבת ולצפות בתוכניות ילדים יום שלם בלי לזוז), זה טירונות וזה יעבור. לאיזה תפקיד הוא הולך? טירונות כזאת נמשכת בערך חודש אולי לבנים חודש וחצי מקסימום. וכמו שאמרתי ככל שהטירונות עוברת יותר יש יותר זמן פנוי להפסקות. זה לא ירחיק אתכם להפך שהוא יחזור בשבת הביתה זה רק יגרום לכם לאהוב אחד את השני יותר.

PoisonSnowFlake

New member
אני כבר מבינה הרבה יותר

מה הוא בשבילי. זה פשוט אבסורד לראות כמה אני קשורה אליו, ברמה של טלפונים כל שניה [גם מצידי וגם מצידו], ולהיות ביחד בכל שניה שאנחנו יכולים ויש זמן. נשארו לי מלא חללים ריקים כאלה, שאני מקווה למלא עם הזמן בדברים חדשים.

dandi99

New member
תעבדי/תלמדי/תראי תוכניות טלויזיה/פסיכומטרי

שפה חדשה/תחביב חדש ../חברות. כל דבר שרצית לעשות אי פעם :)

למעלה