קשה לי

blonda3

New member
קשה לי../images/Emo14.gif

קשה לי להתמודד עם העובדה שבחרתי ללדת ילדה לאיש שלא מסוגל לקחת חלק באחריות הוא הרי היה אבא לילדים אחרים והוא אמר שהוא גידל אותם ואת הילדה הזאת הוא נטש בגללי כי אני לא רציתי בו והוא קילל אותי שאני אהיה טרף קל לגברים שיקחו ויזרקו אותי בגלל שאני זרקתי אותו כשהוא לא ידע לכבד אותי. והילדה הזאת סובלת. ואני חושבת בימים האחרונים אולי לתבוע אותו לא על הכסף שמגיע לה אלא על הזכות שיהיה לה קשר עם האבא שלה למרות שהוא לא רשום כאבא שלה למרות שאולי לא מגיע לו להיות האבא שלה אבל לה מגיע שיהיה לה אבא. מבחינה חוקית כל אחד אחר יכול לאמץ אותה אבל זה לא כלכך פשוט....

s h o o s h a

New member
מגיע שיהיה לה אבא

קראתי, ומכל הכתוב המשפט הזה הכי צימרר אותי. לא ממש יודעת מה לענות לך אבל הכאב הגדול שלך זועק. יכולה רק לעודד, לחבק, לקוות בשביל שתיכן שתזכו להכי טוב שיש. שושה

blonda3

New member
שושה...../images/Emo24.gif

כן זה כאב גדול הוא מתלבש על הכאב הפרטי שלי בגלל זה אני תמיד מזהה את הכאב הזה אצל אמהות אחרות...... ואכן אני מקווה שנזכה שתינו להכי טוב שיש. תודה

אלמרה

New member
יש לי עדים שאני מת לאמץ ילדה...

התמודדי למענך ולא רק למען בתך. האיש לא יודע מה הוא מפסיד ועוד יוחזר לו בריבית דריבית אבל לא בהענשתו את צריכה לעסוק. שרק יהיה לך הכוח לעמול קשה ולתת לבת שלך כל מה שמגיע לה למרות אביה. ואת? אל תזניחי את עצמך - גם את ראויה להמון חום ואהבה. כל מה שאני יכול כאן זה רק לשגר לך

blonda3

New member
אלמרה....../images/Emo24.gif

עונשים זה לא בדיוק התחום שלי..... תודה לך על המילים החמות ועל החיבוק...

כן זה קשה

אבל את הנעשה בלונדה לא ניתן להשיב... כן מגיע לילדה אבא אבל הוא מתכחש אז את יכולה לתבוע אותו להוכיח את אבהותו ירשם ב"ספרים" שהוא האב ואפילו תוכלי לתבוע מזונות אבל..... אבל גדול את אינך יכולה להכריח אותו להיות אב אינך יכולה אפילו לכפות עליו הסדרי ראיה אפילו אם תרצי... הרפי בלונדה השלימי עם העבר והביטי קדימה

blonda3

New member
הסדרי ראיה

את יודעת ניצת המצב היום בבית המשפט השתנה. אני יודעת זאת כי אני עוקבת. יש היום מגמה לפעול למען זה שיהיו הסדרי ראיה עם האב. אפילו היו פסיקות שתבעו קנסות כספיים מאבות שלא באו לראות את ילדיהם. כי אם זה המקום היחיד שבו אפשר להכאיב לאבא אז=שירגיש גם . כסף לא מביא אהבה ואי אפשר לקנות הבה בכסף אבל לפעמים אפשר לגרום לאבא לקחת אחריות כמו שהוא יודע לדאוג לעצמו ככה הוא יכול ללמוד לדאוג לעוד מישהו מלבדו. כמו שהוא יידע לדאוג לבת זוג נוספת כך הוא יכול למוד לדאוג לילדה. אני מתחילה להבין למה אמהות כלכך נלחמות על המזונות מעבר לענין של הכסף עצמו. כי העולם שלנו חומרי ולפעמים כדי להמתיק את הגלולה המרה אפשר לקנות משהו קטן שעולה כסף. אפשר גם לא לקנות ולהסתדר אבל... אני מתחילה להבין שהוא צריך לשלם לה. אנחנו הולכות לקניון והיא מבקשת שאקנה לה משהו ואני עונה לה שלא עכשיו שזה יקר שאין לי כסף..... למה?

אין ספק

לגבי המזונות הם מגיעים לה לקטנטונת הזו ואת האחריות הזו הוא חייב לקחת לגבי הסדרי ראיה לא מסכימה שיש לאלץ אב להסדר שכזה שהרי חוץ מטינה ושנאה לא יהיה שם דבר...

blonda3

New member
לא טינה

לא התכוונתי להסדרי ראיה בכוח בצורה שהוא ישנא אותי ואותה לא. את זה ברור שלא צריכה. אבל לפעמים מתוך הנקמנות הם לא רואים ממטר וכשמישהו אחר מסביר לאותו אבא שזה חשוב לילדה..... ברור שרק אם זה בא מתוך הסכמה. אבל-בלי קשר אליי. אני מחוץ לתמונה לפחות בשלב הזה.

אלמרה

New member
ואני מנהל עדיין מאבק משפטי על הרחבת

הסדרי הראיה שלי עם בני האהוב. איזה עולם...

אלמרה

New member
אומצתן ביחד בכיף לחיקי הרחב../images/Emo24.gif

הלוואי ויכולתי לתת ולהעניק יותר (לא על מנת לקבל).

רו נה

New member
בלונדה קבלי חיבוק מכל הלב

ימים קשים עוברים עליך. מגיע לילדה שיהיה לה אבא אך אי אפשר לאלץ אותו להיות לה אבא אמיתי מכל הנשמה. לדעתי, את צריכה להוכיח את אבהותו ולגרום לו לשלם מזונות כדי שירווח לילדה לפחות כלכלית. הוא היה שותף מלא בהולדת והוא יהיה שותף מלא בהחזקתה. לגבי הקשר בינהם, זה דבר שכנראה לא יכול להתקיים כיום אך יתכן וישתנה עם הזמן, היו דברים מעולם, אולי הוא יתעשת, יתגעגע וירצה להתקרב אליה. אביהם של ילדי ניתק איתם את הקשר לתקופה ארוכה בעודם פעוטים, הסתפק בבנה של זוגתו, אימץ אותו, אך כעבור מספר שנים חזר אליהם בעקבות השיחות הרבות שקיימתי איתו. יש תקווה (כיום הם שוב מרוחקים)... וקחי עוד
מאחלת לך אהבת אמת

blonda3

New member
היו תקופות ו../images/Emo51.gif

שהוא ראה אותה יותר אבל לי זה עלה ביחס רע בהשפלות בהקרבה לא רוצה את זה יותר. לא מוכנה. לא בריא לי ולא לילדה. גם אני ניסיתי להסביר ולדבר איתו. כמו לדבר לקיר. לא רוצה. הוא היה גם מתגעגע ופתאום מופיע. בלי להודיע. גם זה לא מקובל עליי. היום זה אפילו מפחיד אותי. כי גם זה פוגע. זה מבלבל. בכל מקרה תודה וטוב שיש פה אתכם שאפשר לכתוב ולהוציא ולשתף ולקבל חיזוקים ותמיכה ועידוד. זה מאד חשוב.

רו נה

New member
אם הוא אלים מילולית

אז בהחלט שאין צורך בקשר שלו עם הילדה, לפחות עד שיטפל בעצמו (אם בכלל יעשה את זה), ובשבילך זה סיוט להיות במחיצתו, איכס, איזה טיפוס... תחשבי איזה כיף לך בלעדיו, את לא צריכה לסבול את נוכחותו היומיומית. איך שאני נגעלת מאלימים!!!!

blonda3

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo6.gif

רונה אני רואה שנבהלת.... לא חיינו ביחד אז לא היתה נוכחות יומיומית.... לא הייתי עומדת בזה-תרגעי....

למעלה