קשה לי.

Boy Interrupted

New member
קשה לי. ../images/Emo10.gif

קשה לי לחיות בסתר... להתחבא מאחורי מסך ולדבר עם בנים בזהות של אישה, לשלוח תמונות של אנשים שהם לא אני. יש בנים ממש שווים שאני נתקל בהם ואני לא יכול להתמודד עם זה. וכן, ראיתי הומואים. אני לא מאמין בסטיגמה שהומואים הם העם הכי יפה, אני לא הכי התחברתי... ראיתי רק מעט שאהבתי.. יש לי בעיה שאני נמשך לבנים שהם בלתי נתנים להשגה (סטרייטים) וכל הזמן אני נהיה יותר מתוסכל ממה שהייתי. אני יודע שבתור גבר הם לא ירצו אותי. אז כן... היתה תקופה שאמרתי לעצמי, עד כמה שזה נשמע מגוחך, שאם בתור גבר הם לא ירצו אותי, אני אעשה הכל כדי להיות אישה, וחייתי יענו בתור טרנסג'נדר שעשה הכל רק בלי ההורמונים. יצאתי מזה. לפחות הרגשתי טוב עם המראה שהיה לי אז למעט מאוד זמן. אני גם... אני גם חושש מאוד שכשאני אגדל, אני עלול חס ושלום להיות פדופיל. משום מה, הטעם שלי זה בנים שהם בני 14-19 ודגש על גילאים 14-16. רק למי שרוצה לדעת, אני בן 19 וחצי והיו לי התנסויות בחיים. התנסחתי בצורה מאוד עדינה. אני בעקרון מעדיף לא לחשוף את עצמי, אבל זה בעיקר. נואש לעזרה )=

היייייייייייייייי מאמיייייייייייייייייייי

אתה אומר שאתה בן 19 וחצי ועוד עם ניסיון נכון ? גבר בן 19 וחצי אותותו 20 עם נסיון - לא נראה לי שזה יתאים שתלך עם ילד בן 14 תמים תמנע מזה אין הרבה ברירות !!!

yotem 17

New member
העם הכי יפה?../images/Emo83.gif

מה זה השטויות האלה...? דבר ראשון זה ממש לא עם ולא מתיימר להיות, ודבר שני זה בולשיט אחד גדול. אתה נשמע מסובך מאוד עם עצמך, צריך ממש לא לאהוב את עצמך כדי לחשוב שאם תתחזה לאישה מצבך ישתפר. משהו מפריע לך במראה שלך? תשפר אותו. מרגיש שאתה רוצה לרזות טיפה כדי להיראות חתיך יותר? תירשם לחד"כ, תאכל בריא (הדגש הוא על בריא, לא להפסיק לאכול). שמעת על זה שהבגדים עושים את הבן-אדם? אתה מוזמן לחדש את המלתחה שלך למשהו ממש שווה. להשקיע בטיפוח, שיער, פנים...זו לא בושה, וזה עדיף בהרבה על להתלונן שלא יאהבו אותך כי אתה מכוער ולא שלם עם עצמך. קודם כל נתחיל בזה שלא את הכל אפשר לשנות, ועם חלק מזה חייבים להשלים במשך הזמן. אבל יש דברים שכן בידיים שלך, אז באמת תחליט שאתה עושה שינוי כזה. השינוי צריך לבוא קודם כל מבפנים, תחליט שאתה מספיק חשוב לעצמך כדי להשקיע וכן להפוך למשהו שתתגאה לשלוח תמונה שלו לאנשים ולא תצטרך להתחזות לאחרים. לגבי זה שאתה חושש שתהיה פדופיל- זה שיש לך מחשבות כאלה לא הופך אותך לפדופיל. אם תממש אותן, אז תהיה פדופיל. יכול להיות שהטעם שלך הוא פשוט בנים עם מראה נערי יותר, צעיר יותר- בגלל זה בנים בני 15 עושים לך את זה, כי יש בהם משהו פחות בוגר מאשר בני 20. זה ממש לא הופך אותך לפדופיל, ואין לך ממה לפחד מזה. בכלל, משפט כמו "אני חושש שכשאגדל אהיה פדופיל" נשמע מאוד טיפשי. אתה בורח מה להיות. המחשבה יכולה להישאר רק בגדר מחשבה, לא צריך לממש אותה. סמוך על עצמך כדי להיות בטוח שזה לא יקרה.

focus3

New member
ליותם...

אני כותב מהפון, זה בוי אינטרפטד. רציתי לומר לך שלא הבנת אותי נכון. מה יעזור לי לטפח את עצמי כמו בן? דבר ראשון, אני עושה את זה וכבר יש תוצאות, למרות שעדיין אני לא שלם עם האישיות והחיצוניות. בכל מקרה, רציתי לומר שגבר סטרייט לא התעניין בבן חתיך, וזה תקף גם להומואים שיש שאוהבים גבריים או נשיים וגם שלא ידברו כמו אוחצות, מה שאני. זה מתסכל! יש כל כך הרבה סטרייטים יפים בסטייל וגבריים. לבנתיים אני במראה נראה מטופח אבל גם ספק הומו... סוג של סטייליסט , משתדל. לצורך הוצאת הספק, כן ולצערי, לפני כמה ימים היה לי קטע עם קטין.

matanky

New member
אמנם,אני קטן ממך ב-4 שנים,

אבל אני עברתי את המצב הזה, אולי מוקדם מדי, אבל עברתי אותו. ופשוט זה יעבור לך. ויגיע שלב שפשוט ימאס לך מזה והנה כבר נמאס לך אז תתחיל לפעול, תהיה מי שאתה ומי שלא טוב לו איתך שיזדיין. ואל תפחד להיות פדופיל, אם אתה אוהב מישהו שקטן ממך ב-5 שנים זה לא כזאת פדופיליה תאמין לי, אני אוהב רק אנשים שגדולים ממני, ולפחות 18+ ואני רק בן 15, אז הם יהיו פדופילים?
והיה לי חבר בן 18. פשוט תחכה קצת עם הגיל, תגדל ואז אולי תאהב יותר גדולים, בני 17/18..

חשוב לי להבהיר.

אתה לא פדופיל! אז כן, אסור לך להיות עם אנשים מתחת לגיל ההסכמה. וכן, יש בזה מעט ניצול אפילו אם הם לגמרי מסכימים. אבל פדופיל, כזה שהוא סוטה באמת, זה מי שנמשך לילדים שלפני שלב ההתפתחות המינית. אצל פדופיל אין העדפה לבנים או בנות, פשוט כי עוד אין דברים שמבדילים ביניהם- נער\ה מפותחים פשוט לא מגרים אותו. "הטעם שלי זה בנים שהם בני 14-19 ודגש על גילאים 14-16."- בשביל פדופיל הם זקנים.

matanky

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

פדופיל יכול להיות בן אדם בן 30 שירצה נער בן 14-16. אז הם לא כאלה זקנים. תלוי בטווך הגילאים.

Mארס

New member
לא מדוייק...

פדופיליה זה משיכה של מבוגרים שנמשכים לילדים שעדיין לא התפתחו מינית, לכן מתחת לגיל 13, בעיקר ילדים בני 8-10. משיכה לנערים מתבגרים נקרא "אפבופיליה", דבר שלא ממש ידוע כי הוא לא ממש נפוץ, לפחות לא כמו פדופיליה. (שניהם כמובן דברים איומים). לכן, הוא אינו יכול להיות פדופיל כי הוא לא נמשך לילדים שלא התפתחו מינית, אבל אולי הוא אפבופילי? אני לא בטוח... אנחנו מדברים על מישהו שהוא בן 19+-, לא? שפשוט נמשך לנערים בן 14-16, זה עוד סביר ההפרש של 5 שנים, אבל אני מודה שאם גם שהוא יגדל ויהיה בן 20+ ועדיין ימשך לנערים בני 14-16, אז זה קצת בעיה... נ.ב. הכול רשום בויקיפדיה

אבל זה לא נכון. |:

יש הבדל גדול. ההגדרה של פדופיל היא ממש לא "בן אדם שנמצא בקשר בהפרש גילאים גדול". לפי זה כל היו-הפנרים בני התשעים אלף שיוצאים עם בנות עשרים ושש הם פדופילים. אני לא אומר שמבוגר שיוצא עם קטינים בני 15 זה בסדר. ממש לא!!! למרות שהם מסכימים, אני עדיין חושב שיש כאן מימד של ניצול, וזה די פסול בעיניי. אבל בכל זאת יש הבדל ממש משמעותי- פדופיל נמשך לילדים קטנטנים עוד לפני ההתפתחות המינית, לפעמים מדובר על בני 6 אפילו! כלומר, הם *לא מבינים* מהם יחסי מין, ואין להם שום יצר כזה, כך שהם מנוצלים בצורה בוטה ומחרידה. אז לא, כותב ההודעה הוא לא פדופיל. אני מכיר בני 18-19 שיצאו עם בני 14-15 ולא חושבים אפילו שזה משהו רע (וזה לא בהכרח משהו רע...).

matanky

New member
../images/Emo6.gif חחח..

אם אתה רציני בשאלה
פשוט לא כזה עניין אותי חח.. הטווח גילאים שאני נמשך אליהם זה סביבות 17-18-19 ואני בן 15 חח, ופשוט לא יודע נו
אני יודע שאתה לא רציני בשאלה

למעלה