קשה לי לכתוב

בלהה2

New member
קשה לי לכתוב

אני עוד א מעכלת שאני בכלל נכנסת לפורום של פונדקאות. חשבתי שבחיים לא אצטרך ךהגיע למצב הזה, ושבטוח בסופו של דבר נצליח לבד. דחיתי ודחיתי את המחשבה על פונדקאות למרות שאנחנו כבר יודעים שזה מה שאנחנו צריכים כמעט חודשיים. יש לי דמעות וקשה לי לכתוב, אבל אני חייבת לעשות עם זה משהו כי אני כבר בת 36, והזמן לא עוצר מלכת. אולי אתם יכולים לעזור לי איך מתחילים, זה נראה לי סוף הדרך. סליחה שאני ככה.

היי בלהה ../images/Emo20.gif

בטוחה שעוברת עליך תקופה לא קלה, צריך לעכל וזה אחד החלקים הקשים והראשוניים שצריך לעבור .. נכון, זמן הוא "מיצרך" יקר כאן והוא עובר לו מהר ולא מחכה לנו. אבל , וכאן יש אבל גדול ( !!!!! ) לך יש פתרון , יש כאלו שאין להם גם אותו ... נכנסת למקום הנכון , קראי קצת על התהליך המיוחד הזה , לפעמים הוא קשה ולפעמים עם קצת מזל הוא קצת פחות קשה .. מה שבטוח - הוא פתרון !! שיהיה לך בהצלחה , אספי הרבה כח ואורח רוח ... שבי איתנו שתי
חם .. תרגישי בבית ולכל שאלה אנחנו כאן תרגישי חופשי ..............

רחלי555

New member
תסתכלי על חצי הכוס המלאה ../images/Emo50.gif

טוב שיש לך את האפשרות הזו תתנחמי באלו שאין להם גם את זה וצאי לדרך... חבל על הזמן...
אני בטוחה שמירב מנהלת הפורום תוכל לעזור לך מאוד, אני בטוחה שאתם במצב לא הכי אבל תתנחמו שיש גם את זה ואל תבזבזו זמן יקר. בהצלחהההההההההההה

בלהה2

New member
תודה לכן

אני אפילו לא יודעת מה להתחיל לשאול, אני מבינה שיש כל מיני שלבים, איך מתחילים? מה צריך כדי להתחיל? בעלי מוסיף באיזה הוצאה כספית זה כרוך?

מירבי*

New member
ברוכה הבאה בלהה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מקווה שהשתתפות בפורום שלנו תקל עליך במקצת את ההתמודדות עם הידיעה שאתם נכנסים לתהליך הפונדקאות. הרגע שבו מבינים שזו הדרך שבה תלדו את ילדיכם לא קלה, כל זוג מקבל את זה באופן אחר, אני יכולה להעיד על עצמי שיחד עם תחושת הלם הגיעה הקלה גדולה, הידיעה שיש פתרון אחר ממה שניסנו עד כה מאוד מנחמת ומחזקת. אין ספק שסיפורי הצלחות כמו אלה שיש בפורום, כמו זה שהתרחש הבוקר עת סיגוש הפונדקאית הנהדרת ילדה את אופק לטובי ואלי, מחזקים ומאירים את הדרך. אנחנו כאן בשבילך, נענה לכל שאלה, נייעץ, נשתתף ונחזק. בהצלחה יקירה

בלהה2

New member
מירבי אני אודה לך אם תוכלי לתת לי

קצת הסבר איך מתחילים? מה חשוב לנו לדעת להתכונן?

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוך בואך למועדון שלנו. כולנו פה באותה הסירה. הצטרפי ונוכל לדוג ולשוט ביחד. בהצלחה

למעלה