קשה לי להיות שמח.......

קשה לי להיות שמח.......

שלום, בוקר טוב ושבוע טוב שמעתי רבות את המשפטים היפיפיים: מצווה גדולה להיות בשמחה תמיד! * אין יאוש בעולם כלל! הכיצד אפשר לקיים אותם במציאות הקשה של ימינו??? אנחנו שמחים מאוד שיורד גשם, וכשעצוב.......קוראים הרבה תהילים. אבל לא מצליח לקבל באהבה את הניסיונות הקשים אין פרנסה עברנו הפלה- עובר שלא היה לו דופק. אנה עיזרו לנו! נשמח לשמוע עצה/תפילה/עזרה ( בקשה זו אינה מופנת לאנשים רפורמים - נא לא לעשות לנו בלבולים יש לנו כבר בשפע )

איין מה לומר כואב אבל

זכור כול זה ניסיונות בטוח יגידו ולא קל לקבל את זה , המשיכו להחזיק מאמד ולאחוז ולתמוך אחד בשני, צאו לאיזה חופש קטן גם בלי כסף לשבת על חוף הים, מקום שיש בו מים זה מאוד מרגיע , מחזיקה לכם אצבעות ומקווה לשמוע מכם רק בשורות טובות , אם תוכל לשלוח לי שם אישתך ושם אמא שלה שמך ושם אמא שלך נוכל לקרא עבורכם תהילים, ומקווים שנחזק את ידכים,

תודה

שלכתי לך את השמות שלנו בהודעה פרטית. אם יש לי גם שגיאות כתיב אנה קבלו התנצלות זו מראש.. גם לי יש ליקויי למידה. מהמיואשת ........והמיואש

אחי אל תתיאש.

מלמטה רק עולים. אנו מחזקים את ידכם בעזרת השם יהיה טוב. תחזיק חזק!

תמיד חשוך לפני עלות השחר

Yali 17

New member
קבל תשובה ....

לצערינו, אתה לא היחיד שסובל בעולם הזה. הכאב והצער תוקפים כל בית בכל קצוות תבל. זה מנת העולם הזה, הסבל. אנחנו סובלים על דברים שפשענו בחיים שעברו, ועל שאנחנו חוטאים בחיים האלה. אלוהים מנסה את האדם. המטרה היא להבין, שהיסורים הם כפרה על עוונותינו הרבים שעשינו, וכשאנו מתמודדים איתם אנחנו ממרקים את הנשמה. אך חשוב תמיד לנסות, למרות הכאב להיות בשימחה, להודות לה' שנתן "לי" לחיות עוד יום, שיש לי בית חם, מקום לישון בו, משפחה, כיש אנשים ( ה' ישמור ) שהצרות שלהם לא מגיעות לכאב שלך, צרות ומכות נוראיות, אם הייתה מסתכל בהם הייתה מבין כמה מצבך טוב ! תביט על הצד החיובי, ועל הכל תברך " ה' נתן, ה' לקח יהיה שם ה' מבורך " תתחזק באמונה שלך, אל תפסיק להתפלל, עשה רק טוב תמיד ובעזרת השם תבא על גמולך לטובה. מאחלת שאבא שלנו יפרוש עלינו סוכת שלום ורחמים גדולים, על כל בית ישראל ועל כל צדיקי העולם. אמן !

כל מה שרשמת לי - לא מעודד ומרחיק !!

צרת רבים- נחמת טיפשים . מדבריך אני מבין זלזול גמור בכאב שלנו , ולצערי אני רואה בזה רק יצר הרע שבא לנסות להרחיק אותנו מהשם או מהאתר, למה לזלזל כך ? זה ממש בוטות לרמוז שאנחנו לא מסתפקים במה שיש לנו, ואין צורך לציין דברים ברורים מאליו - שלכולם יש צרות - ושזה נסיונות של השם ! אנחנו לא טיפשים ולא מפונקים ועוד הערה כזו גם לא נבקר יותר באתר!!! אז תחשוב פעמיים לפני שאתה כותב מישום שדבריך פגעו בנו מאוד.

Yali 17

New member
אני לא מבינה למה אתה כועס ?

ניסיתי להסביר לך מה אני מרגישה. אני לא רציתי להגיד שהסבל שלך קטן או ו " לא נורא ". הכוונה שלי לא הייתה לערוך השוואות, ובטח ובטח שלך ללעוג לך. רציתי לעודד אותך. מקווה שתדע רק אושר

יקירי......

העולם מלא ניסיונות, מנסים אותנו, בוחנים אותנו. ובסוף מקבלים גם תעודה. הלואי והיו עיניינו פקוחות כדי לדעת כהיום את שלעיתים אנו יודעים בדיעבד, כי אז היינו רואים את התכנית כולה וכיצד היא משתלבת בחיינו. כמאמינים בני מאמינים אני יכול לומר לכם, קשה, אפילו קשה מאד. אבל צריך להאמין שאבא אינו מכה את בניו סתם לצורך סאדיסטי, המכות שאנו מקבלים הינם כדי ללמד, כדי לצמוח ולגדול. ה' יעזור ותעברו את התקופה הקשה ככל שאפשר מתוך צמיחה זוגית ומתוך התפתחות פנימית אמיתית. רק טוב ואושר.

תודה זה בדיוק מה שהיינו צריכים

תודה לך נאמן למקורות לא יאמן כמה כוח יש למילה זה בדיוק מה שהיינו צריכים לשמוע הקשבה - ללא שיפוט . תודה לך אשרייך! ותודה לכל האחרים

איני רוצה לנחם זולתי בצרותיי שלי

אבל מה שכן אוכל לומר, ומי שמכיר אותי לפחות במשהו, כמו מכובדי וידידי הנאמן למקורות, יעיד שאני אדם ספוג בהרבה קשיים שממש נראה שקשה להתמודד עימם. ויש שיתפלאו איך אני מחזיק מעמד. ואני לא מבין אותם איך הם לא מבינים אותי. ב"ה אני לא רק שורד. אלא אף יוצר, חי, נושם, מחייך, לומד ומרביץ תורה, מחדש חידושים, ואף אם ארצה 'אזכה' לכסא במזרח. חושבני שאפשר להחזיק מעמד אף יותר מאנשים שלא חסר להם מאומה. צריך כח. ומי שנותן כח הוא הקב"ה. כי רין הקב"ה גוזר על האדם גזירה שאינו יכול לעמוד בה. למה הוא גוזר ? איני יודע. אך בברכת ברוך שאמר, אנו אומרי ברוך גוזר ומקיים. ומפרשים על זה את שאמרתי. הקב"ה גוזר גזירות, ומקיים, היינו נותן לנו את הכח להתקיים בהם. ואחרי שעוברים אותם מתבוננים על ההסטוריה ובוכים משמחה. איך הצלחתי לעבור את זה ... ברכתי לך, כל טוב מתוך בריאות, נחת והרחבת הדעת, אמן.

חיזקתם אותי אחיי ואחיותיי

אשרייכם! הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך! המילים שנאמרו פה הם כמו נס משמים, חיממתם לנו את הלב. עכשיו אנחנו מבינים למה אומרים - המציל אדם אחד - מציל אדם ומלואו.. (או משהו כזה) אני פשוט מתרגש קצת .. ראינו עכשיו סרט על ילד שנרפא ממחלת הסרטן וחולם על ספר תורה גדול, ורב מברך אותו, וכשמספרים ברבים על הילד החולה, אנשים מוכנים לקחת על עצמם לשים ציצית , אחרי 30 יום הבריא, ואחרי 8 חודשים הבריא לחלוטין. אם תרצו אוסיף קישור לסרט, באישור מנהל הפורום כמובן.. תודה לכם ולילה טוב נשמות צדיקות ותודה להשם שנתת לי לקרוא מילות עידוד אלה .

למעלה