קשה לי להבין

עמרי ר

New member
קשה לי להבין

מדוע ראשי השמאל צוהלים ושמחים בעקבות התיקו (56-56) שהושג בהצעת אי-האמון של "עם אחד" היום. לא רק שהם היו רחוקים ממימוש האפשרות להפיל את הממשלה, כיוון שדרוש רוב של לפחות 61 ומועמד מוסכם לראש-ממשלה אלטרנטיבי, אלא שהם לא השיגו אפילו "ניצחון טכני", שכן שוויון משמעו דחיית ההצעה. על מה הרעש, הרוח והצלצולים? עושק הציבור האמיתי, עמיר פרץ, ממהר "לבשר" לנו על בחירות קרבות. אין ספק, הדבר שמדינת ישראל, הדמוקרטיה ובעיקר הכלכלה שלנו זקוקים לו יותר מכל זו עוד מערכת בחירות, מספר 25 בערך בחמש השנים האחרונות. עוד מערכת בחירות תביא להוצאת מיליארדים מיותרים, לתקיעת מקלות בגלגלי הצמיחה, ולמיאוס סופי ומוחלט של המערכת הפוליטית על אזרחי ישראל. מעניין איך זה שאבירי השכבות החלשות ומעמד הביניים, כביכול, כל-כך ששים לקראת מערכת בחירות מזיקה שכזו. מי ישלם את הכספים שיוזרמו לצורך הבחירות? מי יינזק יותר מכל מקיצוץ נוסף שהממשלה תאלץ לעשות בתקציבה? מה אכפת לעמיר פרץ....העיקר שהוועדים הגדולים בחברת החשמל ובנמלים יחזיקו בכוחם, ושאולי המפלגה שלו תזכה בעוד כמה מושבים בכנסת ותכניס עוד כמה צעקנים שישבו לידו במליאה. למזלנו, חוק היסוד החדש ידאג לכך שהבחירות הבאות לא יהיו בקרוב, וטוב שכך. מה שהיה טוב לאזרחי ישראל בינואר 2003 טוב להם גם היום.

MS6

New member
עמיר פרץ כמו שאר הסוציאליסטים

ואנשי השמאל הישראלים אינם דואגים לשוויון לכל, הם אינם דואגים לעניים ולמסכנים. המטרה שלהם היא לדאוג לאינטרסים שלהם. כמו שמפלגת העבודה דאגה לצ'פר ולשפוך כספים על הקיבוצים כך לעמיר פרץ ממש לא מזיז המצב של העניים בחברה... אלא כמובן מצבו הפוליטי. מה שהכי מצחיק בסיפור הזה.. הוא שמי שסייע הכי הרבה לשוויון, היה מנחם בגין. אדם שגדל בתנועת נוער כביכול קפיטליסטית (בית"ר) עשה מה שלא הצליחו לעשות כל השמאלנים לפניו..

BELEZA

New member
פשטני מדי

בערך כמו הציטוט הארכאי שלך והקביעה שתנועת ביתר היתה קפיטליסטית. אתה יכול לבקר את עמיר פרץ עד מחר אבל זה לא יצדיק את ההשתלחות הפרועה של ביבי בשכבות החלשות. התיקו הוא הישג לאופוזיציה ואני מבטיח לך שאם המצב היה הפוך הליכוד היה עושה מההישג הזה מטעמים.

עמרי ר

New member
המדבר על פשטנות

צריך לבדוק את אוסף קלישאותיו, כמו למשל "ביבי טוב לעשירים" או "ביבי משתלח בעניים", כאילו העשירים זקוקים לעזרתו של ביבי או שהורדת מיסים למעמד הבינוני והקלת המעמסה הכבדה מעל כתפיהם היא השתלחות בחלשים. כנראה ששבירת מונופולים, פתיחת השוק לתחרות והוזלת השירותים והמוצרים עבור כולנו, גם הם בבחינת "השתלחות בחלשים". ולא, אל תתנו לעובדות ולמספרים לבלבל אתכם, תמשיכו במנטרות העבשות והקבועות שלכם, שלא מבוססות על דבר מלבד דמגוגיה.

MS6

New member
בעבר חינכו בתנועתי חינוך ליברלי...

התנועה מעולם לא הייתה סוציאליסטית והיום העניין הכלכלי בתנועה כבר הוזנח. מה רע בציטוט שלי?

MS6

New member
כשכתבתי "חינוך ליברלי" התכוונתי

חינוך לא סוציאליסטי...

MS6

New member
שמעתי ואני יכול ללמד אותך טוב מאוד

אבל אתה שמו"צניק אז מה הקשר?

MS6

New member
חחח כן מה לך ולז'בוטינסקי??

הרי לך יש את סטאלין.

../images/Emo41.gifכמו שלך יש את היטלר אידיוט קטן..

אתה תמיד מצליח לדרדר כל ויכוח/דיון לרמת השטיח השמו"צ/נוע"ל הם מעריצים של סטאלין רוצח ההמונים? דפקט מטומטם!

MS6

New member
הנה החמור חזר...

לא אמרתי כלום על הנוע"ל דיברתי על השמו"צ.. מעריצים שרופים של סטאלין והקומוניזם.. לך לפורום של המפלגה שלך, מפלגת היושר וטוהר המידות חחחח... אוי שיט! רק שפריצקי לא יביא לי עכשיו חוקר פרטי!

מי קיפח אותך הבוקר יצור אומלל../images/Emo163.gif

השמו"צ מעריצים שרופים של סטאלין כמו שבית"ר ונוער הליכוד מעריצים את היטלר...

roniway1

New member
שמחת השמאל מוקדמת

אין צורך להתרגש ממה שקרה , נכון ,היה תיקו בהצבעה ,אבל לא הושג רוב בהצבעה! וכמו כן ,אין 61 חברי כנסת נגד הממשלה. לגבי הבחירות -בג"ץ קבע שהן ייערכו בנובמבר 2006. השמאל - שמדבר על הגנה על השכבות החלשות , מנסה להביא לבחירות ,כאשר הוא כמובן לא מזכיר לאותן שכבות חלשות את המחיר שזה יעלה למשק. מה שהכי חשוב מבחינתם זה השילטון והמדינה? נו טוב , המדינה יכולה לחכות! ונניח שייערכו בחירות בקרוב - מה ישתנה? מפלגת העבודה וגרורות השמאל שלה ימשיכו להתייבש באופוזיציה. והליכוד רק יגביר את כוחו.

למעלה