קשה לי להאמין, אבל...

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
קשה לי להאמין, אבל...

אם אתם זוכרים התחלתי את האוניברסיטה השבוע הראשון לא היה.... אבל בזכות אנשים חכמים מאוד, החלטתי לעשות שינוי ולא להתייאש מזה. והשבוע פשוט היה נפלא, באשכרה נהנתי מהשיעורים וזכיתי להיות בדירה עם אנשים נפלאים מה שעשה לי טוב על הלב בשבוע הזה שאנשים באו אלי תקלטו אלי לבקש חומר מהשיעורים, לצלם, ואפילו ללמוד איתם ביחד והתייעצו איתי בקשר לתשובות שצריך להגיש לעבודות אתם קולטים את הקטע, לבקש ממני, עוד יש סיכוי שאני אצליח בלימודים? הלוואי. אז ביי ביי love you all

לימור111

New member
וודאי שתצליחי

כולנו פה מחזיקים לך אצבעות ומאמינים בך. תזכרי את זה.

English

New member
למה זה מפתיע אותך ../images/Emo35.gif

הלואי שיכולתי להכניס בך קצת יותר בטחון בעצמך ובתמורה להוציא ממך את הצורך להתנצל כל הזמן. חגיתוש, הם באים אליך כי יש לך מה לתת והם מרגישים את זה. אנחנו נהנים לפגוש אותך פה ואותי דווקא לא מפתיע שחבריך ללימודים מחפשים את קרבתך. אני בטוחה שתצליחי בלימודים ומקווה שגם בחברה. את בבאר שבע? למדתי שם באוניברסיטה ומאד נהניתי. אז יאללה חמודה תחזרי ל
אבל אל תשכחי לבקר פה מדי פעם. ותנסי להאמין בעצמך יותר כמו שאחרים מאמינים בך.

edn

New member
מפתיע אותי כי...

האמת לא קל לי לומר זאת קבל עם ועדה אבל.. חשבתי על השאלה הזו הרטורית והחלטתי להפוך אותה ל.. (אני מנסה לכתוב מילים גבוהות מה שלא כל כך מצליח לי) בקיצור החלטתי לענות עליה למרות הרטוריות שבה. והתשובה שלי זה שאני כותבת פה אני מודה בפני עצמי שזה היה כך בביה"ס כל התיכון אנשים לא אהבו אותי (בלשון המעטה) וגם זה השאיר בי איזה משהו, שקשה לי להאמין שאנשים אוהבים אותי (אני יודעת שזה עבר ונגמר אבל..) ושתדעו שאני שואבת המון כוחות מהפורום ומ... בפרט. גם זה שאני מקבלת תגובות על מה שאני כותבת, זה שאתם מתייחסים זה גורם לי דברים שמחים בלב, קשה לי לתאר זאת אבל פשוט שמחה נ.ב התקבלתי לפרוייקט פר"ח מאוד פחדתי שלא אתקבל האמת יש קצת חששות אבל ממש שימח אותי אני לא מתנצלת אבל ההודעה יצאה ארוכה

English

New member
מכירה את האגדה על הברווזון המכוער?

אז כמו שזכור לך המסר הוא שכשהברבור הגיע לסביבה של ברבורים אחרים הוא פתאום היה מקובל ולא דחוי. ואם בתיכון לא היית מקובלת זה לא חייב להעיד על זה שעשית משהו לא טוב או שהיית לא בסדר. זה גם יכול להעיד שהיית ברבור בין ברווזים ולא נוצר חיבור. אולי עכשיו פשוט הגעת לחברה שיותר מתאימה לך. אז תנצלי את הרגע ותיהני ממנו. ואני בטוחה שתהני מפרויקט פר"ח ושתתרמי הרבה לחניך שלך. דווקא את שהיה לך קשה בתיכון תוכלי להבין קשיים של מישהו אחר ולדבר איתו בגובה העיניים. אז תצליחי!

דיאנה*

New member
../images/Emo45.gif

חגית, אינגליש כתבה כל מה שרציתי לכתוב ולומר לך. רק שהיא עשתה את זה הרבה יותר טוב ממה שהיה יוצא לי.

*תמי...

New member
חמודה..... בטח שתצליחי..... ../images/Emo24.gif

אם תרצי את תצליחי אין שום סיבה שלא (אם אני הצלחתי......
) רק תאמיני בעצמך והכל יהיה בסדר. ביי לילה טוב
ו. ...
תמי

דיאנה*

New member
אנחנו קלטנו כבר מזמן

ומה שיפה זה שעכשיו גם את מתחילה. אז
עם ה
ועם השכנים החדשים
.

למעלה