קשה לי לבחור

הפנטזיה

New member
קשה לי לבחור

מי מבין השניים שניהם רומנטיים וחמים האחד קנאי אבל אנחנו יחד כבר שנה (כולל הפסקות) פסיכולוג ורפלקסולוג מפנק בעל ידיים מחשמלות השני עו"ד עם קול מהפנט לא מוכן להרפות, ולי קשה בזה לעמוד מה עושים?

לבחור בין פסיכולוג לבין עו"ד???????

אמא´לה. לא יכולת למצוא לעצמך אופציות אחרות ?
המלצה אישית שלי - שניהם לא נשמעים לי משהו.. האחד קנאי השני רכושני. האחד משחק במוחך השני ברגשותיך.. למה???? יש עוד כל כך הרבה "מקצועות" שם בחוץ.. ונשבעת לך שגם בהם תמצאי את הרומנטיקה והפינוק.. מישהי כבר אמרה כאן לבעיה דומה שהועלתה: אם את מהססת בין שניהם - סימן ששניהם לא טובים לך! אם אחד מהם "היה זה" , לא היו לך היסוסים..

אז ככה..

תסתכלי פנימה לתוכך, תסתכלי פנימה לתוך תוכך, שם נמצאת התשובה, מה התחושה אומרת לך? מה האינוטואיציה אומרת לך? מי שנותן לך הרגשה של בטחון מי שנותן לך להרגיש מי שנותן לך לחוש בצורה קסומה רשגות של תשוקה ואהבה. זה הבחור,זאת הבחירה. מלאכית כחולה

הפנטזיה

New member
איך עושים את זה?

בינתיים אני ככה מדלגת בין חוטי חשמל במתח גבוה הפסיכולוג קורא אותי וחש כל שטות שאני עושה באופן מפחיד.

גם השוטה חש בכל שטות

אבל אצלו זה לא מפחיד. תורידי קצת את המתח תעברי למתח נמוך (אפשר עם סוללות).

אטיוד5

Active member
אין כזה דבר "קורא אותי"

אני מכיר אחת שמשחקת אותה עם חמישה. שלשה גברים (אחד מהם בעלה) ושתי נשים. הפרדת כוחות מחלטת. אם את כמוני, מאלה שלא יודעים לשקר, תכיני תסריטים מבעוד מועד. איפה היית, מה עשית וכו´. ותמיד תבחרי תסריט שדי קרוב לאמת. למשל אם היית במלון בהרצליה עם העו"ד תגידי שהלכת לשתות קפה עם חברה או לשחק טניס באכדיה. ואל תבלבלי בין כדורי הטניס לביצים שלו.
ועוד עצה התחלתית, כשאת עם אחד מהם נתקי את הסלולר.

למה לך לבחור? למה לך לעמוד?

שבי, או יותר נכון תשכבי או בכל תנוחה שתפנטזי. כל זמן שלשניהם קשה, מצבך טוב. שלהם יעמוד ואת תעשי חיים. תזרמי עם שניהם יחד במשך הזמן אחד מהם יתנדף.

את העו"ד..העו"ד......

עו"ד גם מבין בפסיכולוגיה!!!
קנאות היא תכונה שמאוד מאוד קשה לחיות עימה!(מנסיון) את גם מציינת שאתם יחד לסירוגין"שנה כולל הפסקות"... אז מה היתרון למעשה? -"הידיים המחשמלות"???? לכי עם העו"ד לבילויים משותפים של מסאג´ים ושאר פינוקי ידיים! אני הייתי בוחרת בעו"ד!!! אוףףףףףף צרות של עשירים......
(סתם-סתם)

את יכולה לעשות תרכובת?

כי לאחרונה זה הכי "זורם "כאן, חצי מעורב עם רבע אחר. מתוך הדברים שלך, ככה רק בשביל ההימור הפרטי הפראי שלי, אני מהמרת שתעזבי את הפסיכולוג שאת רגילה אליו(אנחנו יחד כבר שנה) עבור זה שאת לא יכולה לעמוד בפניו (המהפנט). ואני גם לא מהמרת שזו הבחירה הנכונה עבורך. ופעם הבאה- בבקשה מהנדס מיכרות אירי שהוא גם זמר אופרה איטלקי-שיהיה מעניין קצת בחיים!

אטיוד5

Active member
לפי הבדיחה של אודטה דנין

על ההיא שהתחתנה שש פעמים ונשארה בתולה, את חייבת ללכת על העו"ד. האינסטלטור בדק לה את הצנרת ואמר שישוב מחר. הגניקולוג הסתכל והסתכל. המוסכניק בדק שמן. המתכנת התייחס אליה בתור אובייקט. המתמטיקאי השתכנע שהיא עקומה. (שלשת האחרונים עלי, לא זוכר את המקור) הפסיכולוג זין לה את השכל. ואחרי כל אלה היא היתה בטוחה שיהיה בסדר בפעם הבאה כי היא עומדת להתחתן עם עו"ד והוא כבר ידפוק אותה.

אש לי

New member
יש לי יש לי יש לי יש לי../images/Emo13.gif

מעורך דין קשה יהיה לך להתגרש הפסיכולוג ישאל אותך רוצה לדבר על זה? ויבין שהבעיה לא בך או בו אלא בילדות וישחרר
שטויות אה? טוב נו אסור לםעמים? חחח

למעלה