קשה לי כל כך ...

shani hadad1

New member
קשה לי כל כך ...../images/Emo7.gif

זה סיפור קצת ארוך זה התחיל בגיל 13 בערך .. הוא היה בן 16 הכרנו באינטרנט ונפגשנו אחרי חודש וחצי ומפה התחילה אהבה כל כך גדולה אהבה שנמשכה 5 שנים בלי להיפרד אפילו ליום אחד ! עברנו הכל ביחד אנחנו לא מאותה עיר הוא התגייס לפני שנתיים ו 8 חודשים לקרבי עברנו הכל התגברנו על כל המכשולים , היו לנו המון ריבים אבל תמיד ידענו להשלים ולהתגבר על כל הבעיות שלנו ואף פעם הנושא של פרידה לא עלה . לפני פחות משנה ובמשך כל השנה הכל כל כמה חודשים בערך היינו רבים ומגיעים לקיצוניות ותמיד היינו "כמעט נפרדים " . לפני 3 חודשים זאת הייתה הפעם האחרונה ש"כמעט נפרדנו " הוא טען שאני חסרת ביטחון ושאולי הוא מעכב אותי ושאני צריכה לצמוח ולהתפתח בלעדיו .. בקיצור אמרתי לו שאולי זה שאנחנו מודעים לבעיה שלי אפשר לפתור אותה ביחד ושניתן צ'אנס לקשר וזה מה שהיה באמת .. ביום ראשון האחרון ( ביום הולדת שלו) רבנו ריב רציני לא חשוב עכשיו למה והוא דיבר אלי ממש מגעיל וסילק אותי מהבית מרוב כעס ולא דיברנו עד יום שישי , בשבת התחלנו לדבר שוב על פרידה או על פסק זמן לחשוב.. הוא אמר שאולי אם ניקח פסק זמן הוא יבין כמה אני דבר טוב וכמה הוא צריך אותי אז החלטנו שנפרדים לכמה זמן ואחרי שניתקנו את הטלפון הוא שלח לי SMS " את בחיים לא תצאי לי מהלב " וזה שבר אותי כל כך ולא הגבתי על ההודעה.. ישבתי בוכה כל הלילה וחשבתי והגעתי למסקנות שאולי בגלל שנכנסתי לקשר בגיל כל כך צעיר לא הספקתי לבנות את האישיות שלי ואת התחביבים שלי ובקושי הכרתי את עצמי ובגלל זה אין לנו דברים משותפים ששנינו אוהבים כי אני בעצמי לא יודעת מה אני אוהבת והתקשורת בנינו על הפנים ומפה באים כל הריבים האלה .. וכניראה שעד עכשיו הדחקנו את זה.. בקיצור אמרתי לו שאני חושבת שבגלל שנכנסתי לקשר בגיל כל כך צעיר לא בניתי אישיות משל עצמי ושאני חושבת שאם ניקח פסק זמן אולי אני יבנה את עצמי בלעדיו ואז כשנחזור זה יהיה למקום הרבה יותר טובבדביל שנינו .. הוא אמר שיכול ליהיות שאני צודקת ושזאת התרופה לקשר שלנו..אמרתי לו שאני אוהבת אותו ושאני אחשוב עליו תמיד ואם הוא מתגעגע הוא יכול להתקשר או לשלוח הודעה מדי פעם הוא אמר שהוא אוהב ובזה זה נגמר .. ואני שבורה אני לא מצליחה להרים את עצמי אני מרגישה אבודה המחשבה של ליהיות בלעדיו הורגת אותי למרות שאני יודעת שזה יהיה לטובה אבל זה הורג אותי הדמעות מציפות אותי כואב לי הלב שזה נגמר ככה ואפילו שזאת רק הפסקה אף אחד לא מבטיח לי שנחזור והכל יהיה מושלם אני יודעת שהוא אוהב אותי ושהוא לא יכול בלעדי ויהיה לו קשה אבל התחלתי לחשוב מה אם אני אחזור והוא פתאום לא ירצה אותי עברו רק יומיים ואני מרגישה כבר מחורפנת לגמריי המחשבות מציפות אותי ואני לא יודעת איך להתמודד תעזרו לי :(

יערית 25

New member
תראי....

הסיפור שלנו הוא ממש לא אותו דבר אבל אני יכולה להזדהות אם הקטע של הדמעות וההרגשה האבודה הזאת אני הייתי מציעה לך לחשוב על זה ככה קודם כול את לוקחת פסק זמן או נפרדת אבל בשביל להכיר את עצמך להבין מה את רוצה, מה עושה לך טוב, מה מרגש אותך, אני חושבת שזו המתנה הכי טובה שיכולת לתת לעצמך והכי בזמן שיש.... קחי לך רגע ותנסי לחשוב מתי עשית משהו רק בשבילך? מתי חשבת רק על עצמך? ותביני שלפני שהיית לוקחת את מערכת היחסים הזאת צעד אחד נוסף ואולי מגלה את זה מאוחר מידי יש לך זמן לתקן ואם ברגע שאת תגלי את עצמך תביני שהוא בכלל לא בשבילך? לא חושב כמוך? הרי אין לכם את אותם תחביבים אני חושבת שזו המתנה הכי גדולה שאת יכולה לתת לעצמך ו... תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב

"קורס לבניית אישיות"

קורס מרוכז בן 6 ימים לבניית אישיות עומד להיפתח בקרוב, הזדרזי להרשם כדי לא לאחר את הרכבת (אחרי הכל את כבר בת 18 והזמן רץ...)

אייבורי

New member
בקרוב

ניתוח השתלת אישיות ללא תופעות לוואי הניתוח בן שעה לערך ובסיומו אתה ממש אדם חדש.

shani hadad1

New member
חרא של תנאים ..

חרא של יציאות , בדברים חשובים הוא לא נמצא , געגועים מטורפים .. ובכל זאת הייתי מוכנה לעבור איתו הכל..

מריוס זכריה

Member
מנהל
קשה קשה, אבל יש מציאות שצריך לקחת בחשבון...

המציאות היא שמבחינתו נשמע שדי. שהוא רוצה לשנות, לגוון, לחפש, לבדוק. אם לשפוט לפי העקביות שלו בבקשה להפרד, הסיכוי לחזרה הוא לא בשמיים. רוב הסיכויים שלא (לעניות דעתי). הבעיה היא לא שלא בנית אישיות. אין דבר כזה. חיית ובנית. הבעיה היא שדי... אנשים משתנים ורוצים ללכת הלאה. זו דרך העולם. מריוס

shani hadad1

New member
אני ממש לא חושבת ככה ..

אני לא אפרט כי אין לי כח להסביר, אני מכירה אותו ואת הקשר שלנו זה בכלל לא הסיבה ...

chenby

New member
תראי

אין מה לעשות, המחשבות האלו מופיעות והן יופיעו בתקופה הקרובה, וכן את תתחרפני קצת.. אין מה לעשות, זה חלק מהתהליך.. את תכעסי עליו, את תבכי, את תהיי בהכחשה, בסופו של דבר, זה יעבור. אין שום מצב שיכול להיות סטטי, שיכול להשאר, כלומר שגם התרפנות מפרידה, תיגמר בשלב מסויים, פתאום תתחילי מסגרת חדשה ותכירי אנשים שלא מכירים אותו, שלא קשורים אליו, ופתאום תרגישי אחרת, פתאום תהיי רחוקה מזה קצת, פתאום תגלי שהתגברת עליו אולי, ופתאום תהיי גאה בעצמך שעברת משהו והנה ממשיכה לה בניית האישיות (כי היא התחילה מהרגע שנולדת לא יעזור לך..) אז תקבלי את זה, ותני לזמן לעשות את שלו. אין תרופות פלא ללב שבור, רק למלא אותו מחדש וזה יקרה או עם הזמן או עם החיים שיתגלו לך בהמשך. וגם ההתרגשות תחזור.

czar

New member
לדעתי עשית טוב ממניעים נכונים

וכמו שאמר מריוס, הכוון הוא שכנראה נמוכים הסיכויים שתחזרו או שמשהו פורמלי יצא מהזוגיות שלכם. נכנסת לזוגיות בגיל מאד צעיר, את לא יודעת מי נגד מי והסתברותית עם תהיו זוג שבונה בית, הסיכוי שתשרדו יחד מעבר לילד שני היא מאד מאד נמוכה ועדיף היום מאשר עוד 10 שנים. תהיי חזקה, יש לך התמודדות ארוכה רק תזכרי שאהבה חדשה משכיחה אהבה ישנה.

אייבורי

New member
תשמעי

חפירה למציאת הסיבה, הינה תופעה מייגעת וחסרת תכלית. המציאות אומרת שהבחור החליט לסיים את הקשר כל השאר עטיפות מילים להקהות את הכאב. כדאי שתנסי להשלים עם הפרידה ס"ה את צעירה, נאה וכל הגברים לפניך.

shani hadad1

New member
אבל זה לא הוא שסיים את הקשר !

זה בא ממני והחלטתי על הפסקה , כניראה שלא הבנתם ..

guyharar

New member
עשית צעד נבון

לדעתי זו טעות להיות עם מישהו מגיל כל כך צעיר בלי "לטעום" משהו אחר. את חושבת ובטוחה שאת מכירה אותו - אבל אני לא חושב שאת מכירה אותו מספיק. אתם עוד לא חייתם ביחד, לא גרתם ביחד בכדי לקבוע אם אתם ממש מתאימים או לא. אנשים משתנים עם הזמן ועוברים דברים שמשנים את האופי שלהם ואת הלך המחשבות שלהם. כניראה שהוא הגיע לרוויה ממערכת היחסים שלכם והוא(או את) רוצים קצת חופש אחד מהשני ולבנות את עצמכם בניפרד. אם לא תעשו כך יש לי הרגשה שבגיל יותר מאוחר זה יבוא מצידך ומצידו.

shani hadad1

New member
סוף סוף מישהו מבין !

אנחנו אוהבים מאוד , ותמיד דיברנו על העתיד המשותף שלנו , נכון לא חיינו ביחד , אבל לפעמים היו שבועות ארוכים שהיינו " חיים יחד " הפסק זמן הזה נועד לחופש אחד מהשניה , קשה לי ואני בטוחה שגם לו , הוא בצבא והוא לא עונה למשפחה שלו מיום שישי מה שמאוד מוזר ! אני בטוחה שהוא על הפנים וקשה לו .. אבל זה הפיתרון היחיד ..

seeyou

New member
"והחלטתי על הפסקה"../images/Emo178.gif

הפסקה יש רק בבית הספר או בעבודה או של חברת החשמל
באינטימיות-חברות אין דבר כזה. אם נניח בעל יוצא למילואים ל3 שבועות זה לא אומר שאישתו לקחה אפסקה ממנו
-או להיפך. יוסי

אייבורי

New member
מוכשר הבחור

תראי, יש שיטה גברית בדוקה כיצד להפרד מחברתך מבלי לקבל סצנות. השיטה גורסת שיש לשכנע אותה להפרד ממך לפעמים גברים הופכים בלתי נסבלים עד שזורקים אותם לפעמים הם "מעודדים" את האישה לצאת לבלות. טכניקות רבות לאותה גישה.

shani hadad1

New member
לא חושבת שזה המקרה שלנו

אני יודעת בוודאות שהוא אוהב אותי ושהוא לא יכול בלעדי ושהוא מתחרפן עכשיו , הוא בן אדם כזה שאם הוא רוצה משהו הוא אומר הכל בפרצוף ואם הוא לא היה רוצה אותי אני בטוחה שהוא היה אומר לי את זה ישירות ולא היה משחק משחקים תחשוב שאני תמימה אבל אני בטוחה בזה במליון אחוז !

מתלבטת32

New member
להגיד "זה לא הוא שסיים את הקשר, זו אני"

זה סתם סמנתיקה. אחרי הכל במשך זמן רב הוא מנתב אותך למקום שאליו הוא רצה להגיע. שלא יהיה לך ספק - זה מה שהוא רצה. רק מה? הוא רצה שזה יבוא ממך מתוך מחשבה מטופשת שככה יהיה לך יותר קל. נהפוכו, בדר"כ זה שמחליט הוא זה שהכי קשה לו. ועכשיו לעצם העניין - תביני היה שינוי ושינוי גדול. החבר שלך התגייס לקרבי, התבגר בתורה משמעותית וכנראה גם שינה את תפיסת העולם שלו. ואת? צעדת במקום. הוא השתנה בלי שתרגישי כי לא רצית להרגיש, את אוהבת אותו אז לא רצית לראות. בתור יוצאת יחידה קרבית אני יכולה להגיד לך ששירות כזה גורם לך להתבגר ולא להתעסק בשטויות. פתאום אתה אחר. פתאום מי שלא בצבא, מי שלא משרת בקרבי לא מבין כלום על מה שאתה עובר. ושוב, את נשארת ילדה תמימה תלמידת תיכון, אפילו לא התגייסת וזה כבר לא מתאים לו. סביר להניח שהוא באמת עדיין מאוד אוהב אותך אבל את כבר לא בשבילו. ייתכן שאם באמת תעבדי על עצמך ובשביל עצמך, תתבגרי ותגיע לאיזושהיא נקדה שאליה הוא יוכל להתחבר. בקיתור, אני חושבת שהפרידה היתה בלתי נמנעת, הלב
אבל הוא יתאחה בסופו של דבר. תמשיכי הלאה, את צעירה וכל העולם פרוש לפנייך. תפנקי את עצמך, תתפנקי עם חברות ותתחילי לגלות מי את בלי הנוכחות שלו. את מכירה את עצמך איתו, האם את מכירה את עצמך כשאת לבד???

זיגזג8

New member
תראי...

היה ליכמעט את אותו הסיפור עם החבר הקודם שלי... הייתי איתו שנתיים וחצי ונפרדנו כשהייתי בערך בת 19.. אמנם זה לא 5 שנים, אבל זה היה פרק זמן מספיק ארוך בשביל לגרום לי לחשוב שהכל ורוד ושאני והוא נועדנו זה לזו אם אנחנו שורדים כ"כ הרבה זמן ביחד. העניין הוא - שצורת החשיבה הזו (ואני לא מנסה להיות מתנשאת, באמת...) היא די תמימה. אז נכון, הייתם הרבה מאוד זמן ביחד, והוא אומר לך שהוא עדין אוהב אותך ולא תצאי מהלב שלו (ומצד שני בהחלט משתף פעולה עם הפרידה שלכם), אבל זה הזמן לחתוך ולעבור הלאה. תראי את זה כמשהו טוב - הקשר הזה ביגר אותך, לימד אותך דבר או שניים על איך זה להיות בזוגיות, ועכשיו הזמן לעבור הלאה ולמצוא מישהו שרלוונטי לך היום. החבר שלך ואת כבר לא מוצאים עניין, לדברייך, בתחומים משותפים. זה מצביע על כך שיכול להיות שזה אפילו טוב שתמצאי לך מישהו יותר דומה לך באופי. כמה שזה קשה, תנסי לראות את התקופה הזו כפתיחת דף חדש ומאוד משמעותי בחיים שלך, תלמדי להיות עצמאית, תסתובבי בשטח ותראי איזה עוד דברים העולם יכול להציע לך... בהצלחה עם זה :)

למעלה