קשה לי היום...

TaraSky

New member
קשה לי היום...

הגענו לגן וחיכינו מחוץ לדלת. על הלוח היו ציורים שציירו הילדים "המשפחה שלי". היה לי עצוב שבציור של הבן שלי היו רק שלושה...הורים וילד. זה היה כל כך בולט בין כל הציורים האחרים. היתה לי מן הרגשה שגם הוא שם לב לזה אבל לא אמר כלום.

ריטה1

New member
במשך שנים הייתי במקום הזה

עד גיל 6 הבת שלי היתה לבד. אבל גם ביני ובין אחי הקטן יש הפרש של 7 שנים. ככה שאני מכירה את ההרגשה משני הצדדים. עם הגדולה שלי, היתה תקופה ארוכה שחשבתי שהיא תשאר לבד, ומאוד כאב לי על כך. מחזקת אותך, ומקווה שתצליחי להסתכל על חצי הכוס המלאה גם, ויש הרבה גם בחצי הכוס הזו. לפעמים בחיים צריך לדעת לעשות לימונדה.

limonana3

New member
../images/Emo201.gifיכולה להבין את התחושה

שניסיתי להרות בפעם השנייה אחרי הטיפול השני שנכשל נפלתי ליאוש גדול, בגלל האכזבה החצי הודיע לי שהוא מסרב לנסות שוב ולא ישתף פעולה. לאט לאט התחילה לחלחל בי התובנה שיש סיכוי שנשאר משפחה קטנה של שני הורים וילדה וזהו. אמנם בהרבה מאמצים הצלחתי לבסוף לשכנע את בעלי לנסות שוב אבל הבטחתי לעצמי שאם לא נצליח אשמח בחלקי ואניח לזה. לפעמים צריך להודות שלא הכל תלוי בנוי ולשמוח בחלקנו. אני מוצאת גם שזה יותר קל להתמודד כדי לא לשאת רגשי אשמה וצער על דברים שבאמת לא תלויים בנו. אני חושבת שהכי חכם זה פשוט שתתרכזי במשפחתך ובאושר שנפל בחלקך כי זה ממש לא מובן מאליו.

Navva

New member
זה מה יש ועם זה ננצח

גם אנחנו משפחה קטנה, אמא אבא ילד (בן רבע לעשר)ו בסוכות לפני שנה הצטרפה
ה. מיד לאחר הלידה הסתבר שזה יהיה המבנה המשפחחתי. לא פיניתי זמן לחשוב מה היה קורה אם. וכמו שלימדו אותי בצבע לפני רבע מאה "זה מה יש ועם זה ננצח.".

TaraSky

New member
תודה לכן!!

מסכימה עם כולכם. לא רציתי להישמע כאחת שלא מעריכה ומודה על מה שיש - ויש! העולם שלי מלא בבן המדהים שלנו!! ואחת הסיבות שאני רוצה עוד אחד בשלב הזה הוא כדי שיהיה לו אח או אחות. העניין הוא שלא החלטנו סופית אם הולכים על עוד אחד או לא. כך שאני לא יכולה להשלים עם מה שלא הוחלט. אנחנו מאוד רוצים עוד אחד ומסיבות שונות עוד לא התחלנו אפילו טיפולים... לגבי כלב - זה בתכנון. בקרוב. הבן שלי לא מפסיק לחלום על זה. תודה שוב. תמיד טוב לשמוע מנסיון של אחרים.

מירמיס

New member
שלום לכולם, וגם מזדהה

שלום לכולם, אני חד-הורית בת 44 וגם אני ניסיתי להרות שוב ואחרי שנה של נסיונות הבנתי את הרמז שהטבע חולש לי. היה מאוד קשה להשלים עם זה שהבן שלי (בן 3) יהיה בן יחיד ולא יהיו לו אחים. אצלנו המשפחה מצומצמת אפילו יותר - אמא וילד ורציתי שיהיה לו אח. בנתיים השלמתי עם זה וכבר פחות עצוב לי, אבל לפעמים כשאני רואה אחים מחוברים במיוחד זה עדיין צובט.

למעלה