קשה להשתחרר מזה...

lanfir1

New member
קשה להשתחרר מזה...

מה עושים עם פחד מאינטימיות? איך אני יכולה להתגבר על הרתיעה הגדולה ממערכת יחסים? אני לא מצליחה להתחיל קשר עם מישהו. אני הבן אדם הכי חברותי בעולם בערך, אין לי בעיה לשבת שעות וימים עם ידידים, לצחוק על הכל ולעשות שטויות. לדבר בטלפון ולהיות בקשר ידידות. אבל ברגע שזה נהיה משהו טיפה מעבר, ברגע שאני מתחילה לחשוב שאולי הצד השני רוצה משהו אחר אני בורחת. אני מסוגלת פשוט לנתק לגמרי קשר עם בן אדם מקסים רק כי אני חושדת שהוא רוצה אותי. אף פעם לא היה לי חבר.. היו כאלה שרצו אותי, אבל תמיד דחיתי אותם. אפילו סתם בלי סיבה. תמיד יש לי תירוצים. אז יש לי אלף ואחד ידידים וחברות- אבל לא חבר. אני נרתעת ממצב של אינטימיות. קשה לי לחשוב על להיות כ"כ קרובה למישהו, ההתמסרות הזאת לקשר ולהיות ביחד עם משיהו.. ובייחוד עכשיו אחרי מה שקרה לי בחצי שנה האחרונה (עברתי תקיפה מינית בבסיס שלי..) אני בכלל לא מסוגלת להסתכל על בנים. אפילו לא להיות עם הידידים שלי. התרחקתי מכולם, אז לא רק שהייתי חרדתית לפני זה, עכשיו אני מתה מפחד מכל מה שקשרו לבנים. רע לי :(

ואו

אפשר להבין אותך שאת נרתעת מקשר עם בנים ביוחד בגלל שעברת תקיפה מינית. אני חושבת שאולי צרך לתת למן לעבור ומתי שהוא תצליחי להתשחרר מזה [: אנ לא חושבת שיש דרך טובה יותר מלנסות לשכוח מדברים רעים שקרו, ההיתעסקות בהם רק גורמת לכך שלעולם לא תשכחי את המקרה. אני חושבת שאם תפיסיקי לחשוב על זה, ותתחילי לחשוב על זה שאת רוצה קשר אינטימי עם מישהו ושאת לא נרתעת, את גם תתחילי להאמין בזה בסופו של דבר. זה בדיוק מה שאומרים בספר\סרט "הסוד", אם לא ראית אני ממליצה לך בחום [ : תמיד פה 3>>

יונתנטן

New member
תשמעי

שאמרת תקיפה מינית שינת את הסיפור, אני חושב שאת צריכה ללכת לפסיכולוג.. זה הכי יעזור!

IndigoChild1

New member
כלכך מכיר את זה

אני פשוט לא יודע איך להתקדם שלב אחד קדימה עם בחורות שיוצא לי לפגוש אפילו במועדונים שאני מרגיש\רואה שיש בחורה שמנסה ככה להתחיל איתי ולנסות לרקוד איתי אני עושה כאילו לא שם לב ומתרחק באלגנטיות P: אני מפחד להתקע במצב שבו אני לא ידע מה לעשות אני לא ידע להגיד את הדבר הנכון וכד' חבל שאין קורס מזורז לדברים האלה :|

יונתנטן

New member
בגלל זה אתה צריך כן! ללכת לרקוד

איתה וכן לדבר וככה מקבלים ביטחון ויודעים מה לומר בפעם הבאה ומה לא

למעלה