קשה להשגה

Shush341

New member
קשה להשגה

לפני כארבעה חודשים הכרתי אישה שחדרה לי היישר לתוך הלב, כמובן התאהבתי בה מיד למרות שהפרש הגילאים בייננו 8 שנים ושהיא נשואה באושר עם שלושה ילדים יחסית גדולים.
התזמון היה מושלם אך לא יאומן. אני לא הייתי מאושר מחיי הנישואין והמשפחה שלי (שני ילדים).
החלטתי להשלים לימודים ובמקרה הגעתי למקום עבודה חדש שמהווה חלק עיקרי מלימודי, שם הכרתי את האישה.
האישה הבחינה מיד שאני סגור, מופנם ולא מאושר והחליטה לפתוח אותי, הודעתי לה שזה מסוכן אך לא הקשיבה והחלה לחפור בי.
לאחר כמה מפגשים איתה התחלתי לפתח אליה רגשות ויום אחד פשוט אמרתי לה מה אני מרגיש והיא לקחה את זה מאד חזק, זה טלטל סיבב ובלבל אותה.
במשך כמה שבועות הפגנתי את רגשותי כלפיה ולפתע הרגשתי שהיא מתחילה להתאהב בי ואף יזמה את המגע הראשון (נשיקת חיי).
בכל התקופה של ההתאהבות הזכירה לי כי לעולם לא תפרק את הבית. (לא תפגע בילדיה בפעם השנייה - עברה בגידה מצד בעלה וחזרו לחיות ביחד אחרי שנה של פרידה)
תוך כדי התקופה הזו התחלתי בתהליך היפרדות מאשתי כי כל הסימנים הראו לי שאני לא מאושר בכלל וממנה בפרט ואני צריך להתחיל חיים חדשים ומאושרים.
לאחרונה מימשנו את אהבתנו אך הקשיים התעצמו - היא מרגישה יותר ויותר וחייה על הקצה - מתמודדת מול בעלה, הילדים והבית ורוצה להיות איתי, אני פרוד, חי לבד ומחכה כל הזמן להיות איתה ומתפלל שתחליט שנחייה יחד.
אנחנו נפגשים בעבודה (יום בשבוע) לכמה שעות ומידי פעם באמצע השבוע לשעה.
קשה לנו מאד, אני לא יודע איך אפשר לחיות בהתמודדות היום יומית הזו...

מציע לך לנווט את הקשר - כל אחד בביתו.כלומר,

שהקשר לא יחתור דווקא לחיים תחת קורת גג אחת,אלא כל אחד מכם עם פרטיותו,וניפגשים ע"פ תיאום ביניכם.ככל שהקשר ביניכם יאריך ויתחזק היא תמצא את הפיתרון לחייה.בכלל,בסיבוב שני,יש חיוב רב במגורים נפרדים ולא משותפים.זה גם דבר שיכל לשמר טוב יותר את הביחד,כי יש גם לחוד !
נראה שהיא במצב מאוד מורכב - רגשית ומעשית מבחינתה.אם תצליח לא "ללחוץ" יתר על המידה(שזה לא קל ולא פשוט מבחינתך) יתכן מאוד שהדבר יתרום דווקא להחלטות אישיות מצידה,לטובת הקשר ביניכם.בהצלחה.

marioForever

New member
וואו .. אממ..

אני לא ממש יודע מה לעשות...
כלומר, תראה, אני יכול עד מחר לדבר על זה שהדבר המוסרי לעשות היה להיפרד קודם מאישתך ואז להתחיל עם אישה אחרת...במיוחד שאתה אומר שזו הייתה נשיקת חייך.. במיוחד בזמן שבזמן הנשיקה הייתה נשוי עם ילדים..
אממ..
אבל אני לא בשביל לשפוט אלא בשביל לעזור..
השאלה היא, תחשוב שנייה מה יהיה עוד שנתיים שלוש.
לא עכשיו, אלא עוד שנתיים שלוש...
אתה לא תתרגל אליה ?
השגרה לא תכנס ?
כלומר... זה בעיות שכולם עוברים בחיים, אבל צריך להתמודד איתם..
אני הייתי .. ותאמין לי שגם לי היו בעיות כאלה..
לנסות להבין את עצמי ולהשלים עם עצמי לפני שהייתי משלים עם מישהו אחר בחיים שלי..
אממ
בקשר לאישה,
אל תלחץ אליה, ואל תיהיה הגורם שיפרק את הנישואים שלה.. כאילו אתה יכול להיות כן . ?
אבל זה משהו שרק היא, בלבד צריכה להחליט...
אני הייתי אומר שתציב לה מצב כזה, שאין בניכים מפגשים יותר עד שהיא לא תיפרד כי זה לא הדבר הנכון לעשות...
פשוט.. תגיד לה.. שכל עוד יש לה משפחה לא יכול להיות בניכים כלום..
זה הדבר הכי נכון והכי מצפונית שקט שיהיה נכון..
תזכור
שאתה בוגד, או עושה משהו לא מוסרי ברמות כאלה...
הבן אדם שאתה הכי פוגע
הכי הכי פוגע יותר מהאישה, יותר מהילדים ואפילו יותר מהבעל שלה...
הוא רק בך...

u and me

New member
אתה יודע משהו?

אתה צריך להתבייש והאישה צריכה להתבייש במה שאתם עושים. היא שעברה בגידה אמורה לדעת כמה זה דבר כואב, וזה בדיוק מה שהיא עושה עכשיו לבעלה השני? אני פשוט לא מבינה את זה, זה באמת לא נתפס לי. והילדים?? מה הם אשמים? הם כאלה מסכנים, ברגע שידעו שההורים שלהם (אתה עם הילדים שלך והיא עם הילדים שלה) בגדו בזמן הנישואים והחלו קשר מחוץ לנישואים, אתה יודע מה זה יעשה להם? בוא נגיד שאהבה לא תהיה לכם ביחד, אתם לא תחיו באושר. נראה לי אתם בסוג של רכבת הרים כזאת אתם מתלהבים מהקטע הזה שאתם לא מרוצים ממה שקיים כרגע בחיים שלכם, וממש במקרה נפגשתם וזה נראה לכם מגניב כל הקשר הזה, רק שהוא בעצם בנוי על שקרים ובגידות וממש פירוק משפחות.
אני פשוט קראתי מה שכתבת ורתחתי מעצבים. אני לא חושבת שאתם צריכים להמשיך להיתראות בכלל, ואם אתם כ"כ מאוהבים אחד בשני אז כדאי שתתגרשו ורק אחר כך תממשו את אהבתכם. למרות שגם ככה זה לא יהפוך את זה לטוב יותר, אבל זה עדיף מאשר להיות ביחד בזמן שאתם נשואים. אני מצטערת שאני מדברת ככה אבל זה באמת כואב לי, אני רק חושבת על הילדים, אני רק חושבת אם ההורים שלי היו עושים לי דבר כזה לא הייתי מדברת איתם יותר בחיים, הייתי מכחישה שזה האבא/אמא שלי. לא הייתי רוצה שום קשר אליהם.
תחשוב על זה, לא רק אתה והיא בתוך הסירה הזאת, יש כל כך הרבה אנשים מסביב, אם זאת אשתך, אם זה בעלה, אם זה הילדים שלך ואם זה הילדים שלה. והכל בגלל התלהבות רגעית וחוסר שמחה בחיים הנוכחיים. לא שופטת, אבל מצטערת בשביל לעשות דבר כזה צריך הרבה אומץ ומעט שכל.

Megie

New member

זה מרגיש שנבלעת לסיפור הזה ממקום של תקווה כי היא "הוציאה" אותך ממקום של סבל.
אני לא חושבת שיש בסיס לקשר בניכם בעיקר מצידה, אתה עלול למצוא את עצמך נפגע בצורה שיהיה קשה מאוד לצאת ממנה-ככל שהקשר ימשיך..

אם היא מצידה לא מוכנה לצאת מהמקום הנוכחי שלה, אתה צריך לחתוך כי החיים כרגע הם ציפייה וסוג של חלום שיכול להיגמר כסיוט בכל רגע נתון.

במקום לנסות לשנות אותה, תשנה את עצמך ותתחיל לכוון למקום בו יהיה לך פשוט יותר להיות מאושר.

למעלה