קשה להשגה??

קשה להשגה??

כל הזמן אומרים לי שאני קשה להשגה. גם אנשים שאני מכירה וגם אנשים שאני מכירה ברשת ומסרב להמשיך איתם קשר של מעבר. הקטע המעצבן הוא שאני לא קשה להשגה- בכלל לא!! כשאני רוצה מישהו אני הכי קלה בעולם. הבעיה היא שככל שאני מנסה להסביר שאני לא משחקת הבחור נהייה יותר משוכנע בעצמו שלא רק שאני משחקת אלא אני משחקת טוב ומכאן שווה את המאמץ. אני פשוט לא רוצה , אבל ממש לא, ממש! למה זה לא ברור? מה מסובך? היחיד שאני רוצה לא רוצה . ממש לא בא לי . איך זה הגיוני ? מה יותר ברור מלהגיד לא ??

dudusch

New member
ואם אומר, זו לא את זה הם?

כבר היו שירשורים על זה שהיחיד שאת רוצה לא יודע שאת בכלל חיה, וכל השאר רודפים אחרייך. כל מה שאת יכולה לעשות הוא להגיד את ה לא עם מקסימום הכוונה, ופשוט להמשיך הלאה. אולי לסנן אותם יותר טוב לפני כן, אבל לא להיגרר להסברים מיותרים. מה לעשות, שמרוב משחקי נשים אנו רואים משחק בכל אקט ומסתכלים על כל נפנוף שיער או לחלוח שפה כאילו זו הזמנה למעשה מגונה? ומה לעשות שכשמישהי אומרת לא מעוניינת היא תפגע אם נגיד אוקיי, ביי? ושיהיה לך בהצלחה!!!

על האש

New member
אמרת זאת בעצמך ../images/Emo13.gif

לגביי מי שאת רוצה את הכי קלה בעולם. ומי שאת לא רוצה כנראה לא יודע לקבל לא כתשובה ואומר שאת משחקת אותה קשה להשגה. השאלה היא עם את נותנת להם רמזים שאת מעוניינת אוו שפשוט אומרת להם לא והם לא מקבלים זאת?. מים לאפריים דוידי המלך
אל אל

קודם כל שיהיה ברור

זה לא שאני מפילה עשרות גברים חללים לרגלי (ככה זה נשמע מהתגובות) רק שהתפיסה הזאת של קשה להשגה עולה לי על העצבים לאחרונה דווקא בגלל שאני לא קיבלתי את מה שרציתי ואני בכלל לא בראש של שום דבר אחר בשלב זה. אני אומרת לא, אני אומרת שאני לא משחקת אותה קשה להשגה אלא שאני פשוט לא רוצה. אני בד"כ גם מסבירה למה כי זה באמת לא בגלל הבחור השואל וזה דווקא מחמיא מאוד שמתחילים איתי אבל..

dudusch

New member
ברור שלא ../images/Emo8.gif

בדקי עם עצמך האם שווה לך להקריב אפשרויות שונות (יותר מאחת) שיכולות להתפתח ממש יפה עבור משהו חסר סיכוי... אם החלטת שאת מוכנה, שברי את הקיפאון. עשי משהו עבור העניין. תזמי, תוציאי אותו מהאדישות, ואם בסופו של דבר לא הצלחת, השאירי אותו מאחור והמשיכי לחפש את האהבה במקום שיש לך סיכוי למצוא אותה... בהצלחה

הסבר

אני לא מחכה שהוא יזכר בי. זה סגור וגמור או כמו שאומרים במקום שאני באה ממנו פרוק, בדוק ונצור. פשוט לא בא לי. אני רוצה לבד , עד שאני לא ארצה לבד יותר במהרה בימינו

amir_aikido

New member
לא ברור

אם את רוצה לבד, אז למה את לא נותנת לאנשים החדשים שאת מכירה להבין את זה מההתחלה
אולי בגלל זה חושבים שאת "משחקת" ? אולי כי את נפגשת איתם ב"מקומות" (וירטואליים או אמיתיים) שבהם מקובל להכיר בחורות שמעונינות בקשר / סטוץ ומה שלא יהיה ... ולכן מעצם נוכחותך באותו המקום הם משוכנעים שאת מעונינת ? ואז האמירה של "לא מעונינת" נראית להם כמשחק בלבד ? ואולי את סתם פוגשת אנשים שלא יודעים לשמוע " לא " אמיר

אקווה

New member
וואאללה אמיר......./images/Emo45.gif

הבאת כאן וואחד ניתוח יפה של העניין... אהבתי. הצלחת להעלות חיוך על פני בשעות מורטות העצבים בעבודה. אולי זה בסה"כ עניין של צורך בליטוף הזה של האגו, לדעת שלמרות שאת לא רוצה, יש מי שכן רוצה. תודו שזה כיף להרגיש ככה לפעמים... א-בל - צריך לעשות את זה ככה שזה לא יפגע באנשים אחרים. אחרי הכל - זה לא היה נעים להיות במקומם... בקיצור - לא להיכנס למשהו אם לא חושבים לפחות שרוצים, ומראש להבהיר כוונות. זו דעתי בסוגיה... יום נפלא לכווווולם! :)

ליאן.

New member
לא = דחייה .

אנשים לא אוהבים לשמוע לא, ולא אוהבים להרגיש דחויים. אם תהי קלילה ויותר מדי נחמדה, אנשים יחשבו שעוד יש להם סיכוי אם ימשיכו לנסות ולשכנע (הנואשים במיוחד). עלייך לעמוד שלך, להבהיר את עמדתך בצורה שלא תשתמע לשתי פנים, באסרטיביות מוחלטת ולא למרוח את זה יותר מדי. צריך להשתדל שלא להשלות את הבחור שמשהו עוד עלול לקרות בינכם בכל צורה אפשרית. אם הבנאדם מסרב לקלוט, תשלפי את מגרש היתושים שלך מהכיס, תתחילי להניף אותו ותפסיקי להיות נחמדה. תגידי לבנאדם שהוא מציק לך ושאת מבקשת שיעזוב אותך לנפשך. פעם הייתי בחורה נחמדה מדי ולא אסרטיבית והייתי צריכה להתחמק מטלפונים במטרה שהצד השני יבין לבד. במקרים קיצוניים כשהטלפונים האנונימיים היו הופכים לאובססיביים, הייתי מבקשת מבחור שיענה ויגיד שהוא החבר שלי ושחזרנו להיות יחד. לרוב זה היה עובד, ולרוב זה גם היה נכון.. בכל אופן, הימים הטובים עברו חלפו ואני יודעת להיות גם לא נחמדה. פחות בלאגן..

virtual angel

New member
תלוי מאוד באיך אומרים את הלא וגם

מה היו הנסיבות שבהן הוא נאמר.. (נגיד, אם שניכם כבר ערומים ואת נזכרת להגיד לא אז זה קצת מאוחר..) כשאומרים לא ומתכוונים לזה צריכים להיות החלטיים. אמרת את שלך, אין ויתר מה להסביר. אם אחרי שאמרת לא את ממשיכה להסביר פיספסת את כל הקטע.

למעלה