קשה להיות ביץ´

DJ$upreme

New member
להתקשר ולנתק לך בפנים!!

אני דווקא מת שהוא יעשה לי את זה!!

דבר ראשון, הציטוט הוא של שירי

דבר שני, אם אני לא טועה יש עוד בנות שפעילות (לדוגמה מתוקה מהשבט, אם הם עוד בחיים)... דבר שלישי, חבל שהתגובה הראשונה על הכתבה זה ´לדעתי שירי דווקא יפה´ ודבר אחרון, כל פרסום, גם שלילי, הוא פרסום

מתוקה היא חיילת כרגע והשבט

בהחלט בחיים, רק שמתוקה היא זמרת יותר מראפרית (ואלוהים איזה זמרת !!!). אם תשים לב כתוב בכתבה שהן השתיים היחידות- פחות או יותר- וזאת בגלל העובדה שהן נמצאות בשטח כל כך הרבה זמן ומתמידות להמשיך ולעבוד. בחיי שאני לא מבין מה שלילי בכתבה הזאת, הכנות של שירי ושורטי ? זה שיש להן אג´נדה ? מה שלילי פה? זה שהן רואות את המציאות הפוליטית ומתרגזות ? יש מישהו או מישהי (שמאל או ימין) שלא מרגיש ככה בארץ ? ממש זה נשגב מבינתי הקלושה.

volatile

New member
לירון ידידי

אני קראתי את הכתבה, לדעתי היא כתובה בצורה טובה מאוד, ואני נהנתי לקרוא אותה, הטקסטים שצורפו של שירי ושורטי משנות הרבה מקו המחשבה והציפיות שלי מהם לטובה. אפילו שאני לא מסכים עם דעתו של נאור, אני חושב שעדיין זכותו להביע אותה, והדרך שבה הגבת לא הולמת כתב ועוד כתב בוגר (מן הסתם תמיד תהיה ביקורת). פלג.

tomoshe

New member
דווקא הולמת ביותר

ממה שנאור כתב ברור לחלוטין שהוא פשוט השמיץ (אין לי מילה יותר מדויקת) ובכלל לא קרא את הכתבה כמו שצריך - חטא כפול - ועוד עשה את זה לבנאדם שהסיכוי שהוא יכפיש מישהו בכוונה משול לסיכוי שסבתא שלי תקעקע לוגו של האור והצל על הפיטמה השמאלית. תבדיל בין "דעה" לבין להגיד למישהו "אתה קקה של בנאדם". וממתי גאלולים הם בוגרים בכלל?? :)

volatile

New member
המממ שמע

הדיעה שלו לא היתה מבוססת על שום דבר שקראתי בכתבה אני מסכים. גם אני לא הבנתי בדיוק 90% מהדברים שהוא כתב שם ומאיפה הוא מביא אותם מהטקסט. וקראתי עוד פעם אחרי שקראתי את הביקורת. אבל ביקורת לא משנה כמה היא לא מבוססת היא עדיין ביקורת, ההיפך אני חושב שלהגיב לכזאת ביקורת זה דבר שלא צריכים לעשות. אני מסכים איתך שזה קרוב להשמצה. ואני לא יודע ממתי הם בוגרים, אולי יש אנשים בני 27 לדוגמא שמרגישים את המפרצים וצריכים להתנהג כמו געלולים
סתוגודוש!

Big 7

New member
כמה דברים

אחלה כתבה,תודה על הסריקה,להיות כן איתכם לא שמעתי אף חומר של שירלי אשמח אם מישהוא ישלח לי,ולדעתי שורטי ראפרית פצצה וכמו שמוקי אמר "לא רואה ממטר" שורטי לא רואה אותו אפילו ממלימטר,היא ראפרית ע-מ-ו-ס-ה בכישרון ואם היא תוציא דיסק נראה לי הדיסק ימכר יותר מהדיסק של סאבלימינל ומוקי ביחד.

tomoshe

New member
"סתוגודוש"??

זה לא היה אפילו לא "סתוג" אפילו לא "סת" וגם לא "ס" - אבל זה בסדר - הומור זה עניין לא פשוט - לא ציפיתי שתתפוס אותו עם כל כך מעט תרגול... ולעניין מה שכתבת - "ביקורת, לא משנה כמה היא לא מבוססת היא עדיין ביקורת" - צואה של שור! - אם אני אכתוב שהשירים של סאבלימינל הם גרועים כי הוא אוכל יוגורט כל בוקר - ולא רק שזה לא יהיה נכון זה גם לא קשור - זה ביקורת?? לא. זה לא ביקורת. זה גרפומניה אשפתית.

volatile

New member
חחח

תראה, מסכים איתך בכללי רק לא מסכים איתך בקשר להודעה הספציפית, נכון שהביקורת לא היתה קשורה לשום דבר בכתבה, אבל היא היתה מנומקת מאוד בהקשר לכתבה, זה שאני לא נשגב מספיק בשביל להבין מה הקשר בין הביקורת לכתבה עצמה, זה סיפור אחר, נאור לא כתב. הכתבה של לירון גרועה בגלל שהוא תימני. הוא פירט פה דברים שאני לא מצאתי בכתבה. הוא תיאר מה לדעתו לירון היה צריך לשאול את שורטי ואת שירי. אני לא מוצא בכתבה שום דבר רע, ההיפך אני רואה אותה ככתבה חיובית. שמציגה יוצרות בצורה אינטיליגנטית ואנושית. אבל נאור ראה משהו אחר וזכותו. פלג.

הגאלול מתנצל בפני נאור !

הגבתי בחריפות בגלל שהזדהתי עם שירי ושורטי שדיברו ממקום שכואב להן. עשיתי את כל שביכולתי להעביר את האופי המקסים של שתיהן אל דפי העיתון עבור אנשים שסצינת ההיפ הופ המתהווה כאן רחוקה מהם והלאה. הפסילה הטוטאלית שפסלת את הכתבה לא הייתה מובנת לי ואפילו לא במעט, אני בסך הכל הייתי הכלי שדרכו הן ביקשו לאמר את אשר על ליבן, הן דיברו ואני הקשבתי, זה מה שאני עושה עם כל מרואיין ומרואיינת שעוברים אצלי, אני לא מחפש סנסציות-אני מחפש נשמה, ושירי ושורטי יצאו הכי אמיתיות מהכתבה הזאת. לא הייתה לי שום זכות לכעוס על הביקורת שלך, שום זכות. סליחה. למרות שאני עדיין חושב שאתה טועה אני מתנצל על הצורה.

Rapid נאור

New member
הבנתי שארמת את זה שדיברנו

בטלפון.. ולאחר מכן התנצלתי על הטעות שעשיתי כי לא ידעתי את כל העובדות... לכן חצי מהתגובה שלי לכתבה אינה נכונה והבנתי את זה.. מקווה שפה זה נגמר.. נאור. עוד גאלול

DJ JuVi

New member
"אני בסה"כ הכלי"....

האוווווו!
כל הכבוד לירון סחתיין כל הכתבה - שווה הקפצה. השאלה והתמיהה (אני לא בטוח שככה כותבים...) היחידה שנותרה בראשי היא: מאיפה לעזאזל השירים האלה???????????????????????????????????????? זה רק עוד חלק מאותם שירים שכולם כותבים ומקליטים בשלב כלשהו ולא נותנים לקהל לשמוע.... גועל נפש של התייחסות, לטעמי.

da^Lord

New member
את הציטוט הזה של שורטי שמעו בפריסטי

יל בעסק, וגם בהופעות שלה עם ש"ס (הקטע עם הדומיניות). שירי משום מה נעלמה קצת מהשטח, הורידה פרופיל כמו כל חברי ה"גטו פרודקשנס" ,חוץ מבזוקה שהביא בקטנות במעבדה, קטנות קטנות אבל מלך. אני בתקווה שמתישהו נשמע משהו יותר רשמי שלה (שירי), ושאר חבריה. בקשר לשורטי, גם היא לא מפסיקה לעבוד.. אז כל מה שנותר לעשות זה לחכות ולראות מה יהיה בסוף.

למעלה