קשה להיות ביץ´

TeeAnTee

New member
קשה להיות ביץ´

הנה הכתבה מעיתון טיים אווט על שירי ושורטי (מאת לירון תאני). תהנו.

omritoto

New member
איפה הכתבה?

ד"א היא נראת טוב השורטי הזאתי

Rapid נאור

New member
הכתבה הזאת כל כך לא בהקשר..

לירון (בלי לזלזל בבן אדם) שם דגש על דברים שוליים, הוא נכנס לפוליטיקה, מדגיש דברים שאין להם משמעות כאילו למען השם הכותרת המשנית שזה ציטוט של שורטי שנכתב בכלל על דבר אחר זה מה שהוא לוקח לסמל אותה?? הוא עשה אותן ממש מוזרות ובאופן הצגה ממש שלילי הכתבה הייתה יכולה להיות הרבה יותר טובה, ואמיתית. אם הוא היה מתעכב טיפה יותר על החומרים שלהם, איפה הן רואות את עצמן בעתיד, מה הן עושות בחיי היום יום, ואיך הראפ משתלב בחיים שלהן, או בעצם על מי שהן באמת זה אולי היה יכול לצאת הרבה יותר טוב. רק חבל, ובאמת חבל שהוא בחר דווקא לשים את הגדש בכתבה על הנושאים השליליים בכל הסיפור הזה וממש עשה מהן משהו שהן לא. זה מראה רק כמה רמת העיתונות יכולה להיות שפלה כדי להציג בן אדם ולהציג אותו לאדם שזה מש לא דומה לאישיות האמיתית שלו, חבל שזה נכתב ככה, זאת הייתה יכולה להיות כתבה הרבה יותר מפרגנת. במקום זה הוא מתעכב על מה שהיה לשירי בימי הלימודים שלה ולפני שהיא עשתה ראפ, מה קשור שאף אחד לא יצא איתה.. למה דווקא לשים את הדגש על דברים כאלה משניים סיכום במספר מילים: בנאלי ולא מפרגן, וחבל.

נאור, אתה מזיין את המוח, קרא את

הכתבה שוב ותבין עד כמה אתה מדבר שטויות.

da^Lord

New member
אחרי שקראתי את הכתבה

אני מתחיל להבין הרבה דברים ששירי שרה/כותבת.. ובכלל מעריך אותה יותר. ושניהם בעיני תמיד יהיו הראפריות הראשונות שעשו בעברית.. ויש כבוד גם לשירי וגם לשורטי.

MooN aka asdfgh

New member
תמיד אמרתי ששירי היא הגדולה מכולן!!

עכשיו אני יודע שהיא גם עובדת על דיסק...
בקיצור, המון המון המון כבוד לשירי, שורטי ולירון על הכתבה!!! אחלה כתבה!!!

Rapid נאור

New member
לירון נשמה......

אני מתנצל. באמת שלא ידעתי!! והדבר האחרון שרציתי זה שתתקשר ותנתק לי בפנים אני מתנצל מעומק ליבי.. פעם הבאה אני אלמד לברר לפני שאני מדבר קבל את התנצלותי הכנה סליחה!!

tomoshe

New member
מי שמשתין לעצמו על הרגל

שלא יתפלא שהוא עומד בתוך שלולית שתן. או שאתה טיפש (כי קראת את הכתבה והבנת אותה הפוך לגמרי) או שאתה דביל (כי השתלחת בלירון בלי לקרוא בכלל) או שעשית טעות קשה בהבנת הנקרא בגלל שהיית על סמים קשים. עם כל זה שאני לא מעודד סמים קשים, אני ממש מקווה שהשלישי נכון, כי עד עכשיו ממש לא נראית טיפש או דביל.

Rapid נאור

New member
מה אני אגיד לך תומאס

לא חדש שאני טיפש.. וכנראה שאותו זמן סיממו אותי והייתי על סמים מאוד קשים...

למעלה