DerBleistift
New member
קשה להאמין...
הבטתי הבוקר בספר בעל תצלומי אויר, מגובה נמוך, על חלקים שונים בארץ. באחד התצלומים ראיתי כביש, ספק מהיר - ספק בין עירוני, עם פקק ארוך משתרך. הבטתי מספר שניות על התצלום וניסיתי לראות האם אני מזהה את המקום. (לא היה כיתוב מתחת לתמונות...) קצת התייאשתי מאחר ולא הצלחתי לזהות את המקום, אולם פתאום, "היי! זה בית סיאט!!!". למי שלא מכיר, בית סיאט ממוקם ממש מול מרכז עזריאלי, מעבר לאיילון. ופתאום, כבר מצאתי את הסינרמה והבנתי מה מצולם שם.
קשה להאמין שזה אותו אזור שאנחנו מכירים היום. קשה להאמין שהתמונה הזו בסך הכל בת 6!(כנראה משנת 1996). אין שם שום זכר לעזריאלים, במקומם יש משאיות זבל ופחונים(רואים אותם בבירור!), גשר השלום נראה כ"כ מסכן ועלוב, יציאת עזריאלי בכלל לא קיימת ובמקום שהיום יש צומת ענק ומסועף, בתמונה יש רק איזה צומת שומם שהביאו מכביש הערבה.
אם לא די בכך, כל האזור כ"כ מוזנח ונראה ממש נחות ממה שהוא כיום. לי היה קשה להאמין שזה אותו האזור. אני מאד מקווה שבעוד 6 שנים אוכל להביט שוב בתמונה משנת 2002 ולא להאמין שמדובר במקום.
הבטתי הבוקר בספר בעל תצלומי אויר, מגובה נמוך, על חלקים שונים בארץ. באחד התצלומים ראיתי כביש, ספק מהיר - ספק בין עירוני, עם פקק ארוך משתרך. הבטתי מספר שניות על התצלום וניסיתי לראות האם אני מזהה את המקום. (לא היה כיתוב מתחת לתמונות...) קצת התייאשתי מאחר ולא הצלחתי לזהות את המקום, אולם פתאום, "היי! זה בית סיאט!!!". למי שלא מכיר, בית סיאט ממוקם ממש מול מרכז עזריאלי, מעבר לאיילון. ופתאום, כבר מצאתי את הסינרמה והבנתי מה מצולם שם.