קשה בלי אמא

יעלכהן

New member
קשה בלי אמא

זה בא בערב, בשעות בין ערביים ובשבתות בעיקר הזיכרונות...החסכים... קשה כשאמא כבר לא מכירה בך יותר : "אין לי בת" וכל זה למה?! כי אני לא דתייה יותר, כי אני גרה לבד, כי אני מעשנת?!! אז מה!!! אני עדיין מוצלחת, בעלת תואר ראשון - מתחילה תואר שני עובדת בשתי עבודות ומחזיקה רכב משלי מעולם לא הזקתי לאיש ויש לי שאיפות בחיים אבל מה...לא דתיה= לא טובה ובכל זאת עם כל הכעס קשה לי! היא חסרה לי! החיבוק, המבט האוהב, המילה הטובה ובכלל - לראות אותה (אחרי שנתיים שלא התראינו) אין לזה פיתרון. אומרים שהזמן מרפה....

סיסטאר

New member
../images/Emo23.gifיעל זה נכון הזמן מרפא

אני עברתי את זה ממזמן והיום שום דבר לא חסר לי מהעבר החרדי שלי. כולם בשבילי אויר אני בקשר איתם אבל לא בגלל שהם חסרים לי נהפוכו שאני איתם אני מרגיש כמה טוב שאני פה והם שם תתחזקי הכל עובר.

חיבוק ענק...

תתעודדי, לפחות את תהיי אמא טובה יותר. אני מאמינה שיום אחד היא תפקח עיניים ותראה כמה הבת שלה מקסימה. עד אז, אל תשנאי את הדת, זה לא היא שהביאה את אמא שלך למצב הזה, זו הדרך בה היא הבינה את הדת. מקווה שאת תוכלי להבין דברים בצורה הנכונה ביותר. -דולי-

דודו טופז הוא כלב

התפרסם השבוע שהוא חזיר מנוול שעושה מעשים מגונים בנשים צעירות בלי לבקש רשותם,גועל נפש,מגיע לבהמה הזה מאסר בפועל...

New Life

New member
אפיה הגבול של הטעם הטוב

נשמה יקרה אני יכול להרגיש אותך בכל מילה ומילה שלך ואנילא חושב שזה עובר אי פעם זה כאוב כי זה אמא שלך אבל את בחרת בחיים ובחופש שלך ולצערנו הרב זה חלק מהמחיר תהי חזקה כי את יודעת איךלהיות ואני בטוח שאת תשלמי אם זה שאת תהי האמא הכי טובה בעולם מחזקים לך עצבות פה כולנו

../images/Emo12.gif את מעשנת?

הייתי השבוע בחתונה של חבר טוב שחזר התשובה לפני כמה שנים, זה היה על אחד מההרים שליד צפת, הקהילה כולה של חברה צעירים ושרוטים שהולכת אחרי הרב בעינים עצומות לרווחה. (כל עוד סבבה להם אין לי בעייה עם זה. דולי! שימי לב!) למה אני מספרת לך את זה? כי רוב הנשים בחתונה עישנו, רווקות, נשואות, אימהות - כולן, (אני אומדת 70% מעשנות) ואלה בחורות שגילו את האור (הגנוז:), מאמינות באמונה שלמה בביאת המשיח, המילה 'צדיק' שגורה על פיהן, והן שומרות על קלה כחמורה! אז זה שאת מעשנת - זה בסדר גמור... ואני מציעה לך להתקשר אליה, באיזה ערב אחד שבא לך, מבלי לרצות כלום מלבד לדרוש בשלומה, ולנתב את השיחה בחוכמה ובנועם לאן שאת רוצה לנתב אותה. רוב הסיכויים שתצאי מהשיחה הזאת באיזה סוג של עוגמת נפש, זה לא מפתיע. אבל - תארי לך לרגע - אולי תופתעי ותהיה שיחה נהדרת? הזמן לא מרפה, הוא רק נותן פרספקטיבה. אם את לא רוצה לנתק את הקשר - אל תנתקי, שיחת טלפון פעם בשבוע שבועיים, ביקור או כל דבר אחר. רק תדאגי שהמחיר שאת משלמת - על כל בחירה שאת לוקחת - הוא מחיר שאת יכולה ומוכנה לעמוד בו. <ספל חמאה בברכת ברוכה באה
<

כואב הלב

אבל תתחזקי ,ויפה שיש לך רכב זה חשוב. וגם אני מקוה שאת חוסכת לעתיד ,אגב מה את לומדת?אשמח לשמוע ביי ושבת שלום,

למעלה