קשה ביותר

קשה ביותר

נמצאת במצב נורא, אין כח להתמודד עם זה.
נשואה מזה שנה וחצי עם תינוקת מקסימה. התחתנו כעבור כמה חודשים של היכרות וכבר לפני החתונה ראיתי שמשהו לא עובד כמו שצריך אבל לא ביטלתי מבושה למשפחה (וטוב שכך כי אחרת לא הייתה לי הקטנה שלי).
אני ובעלי בקושי מתקשרים, בקושי מדברים ביננו, רבים על כל נושא כמעט שקיים. לא מסכימים כמעט על כלום. ואם רבים אז זה בקולי קולות כי הוא מתחיל לצעוק ואז אני ממשיכה והילדה נבהלת מזה וזה קורה לעיתים קרובות. בעלי הוא מהאנשים שכשכועסים ומתעצבנים הם לא שולטים במה שיוצא להם מהפה והידיים והרגליים בועטות בקירות וטורקות דלתות.
חלילה לא רוצה להגיד עליו רק דברים רעים כי טובים יש והמון אבל הרעים פשוט משתלטים עליהם.
אנחנו לא ישנם באותה מיטה כבר כמעט חודשיים, יחסי מין לא היו כבר חודשיים לערך והאמת אני גם לא מעוניינת. רק המחשבה שיגע בי עושה לי לא טוב.
אני פשוט מרגישה שהאהבה נעלמה או שאפילו לא הייתה וזו הייתה סתם הידלקות שהייתה ונגמרה.
מה אני עושה???

מתגנב

New member
שתי אפשרויות עקריות:

1. אם את יכולה להרשות לעצמך כלכלית, להתגרש. עשית טעות, חבל שתשלמי עליה באושרך לאורך שנים ארוכות. לילדה יהיה הרבה יותר נעים בבית בלי כל הזבל שכולכם חווים עכשיו.
2. אם לא, אכלת אותה, נסי להוציא את המקסימום מהמצב. יציעו לך פה ללכת ליעוץ זוגי, אני מאמין שזה חסר סיכוי במצבכם אבל בהצלחה.

זו לא הבעיה

ברור שאני חושבת על איך אפרנס ילדה לבד אבל אעשה כל שביכולתי שלא יחסר לה דבר!
אני לא רוצה שהיא תגדל במקום שצועקים בו ועצבניים כל הזמן.
הפחד הוא של אחרי, אמנם אני עוד צעירה אבל להתגרש ועם ילדה??!? מה יהיה אחרי, יהיו עוד ילדים וזוגיות??
במילה אחת אני מ-פ-ח-ד-ת!

סתוונית333

Well-known member
פחד זה דבר לגיטימי

ואי אפשר לכמת אותו וגם לא לזלזל בו . כל מה שאת צריכה זה להגדיר לעצמך
מה מפחיד אותך יותר - לחיות בצל האלימות שלו או לחיות בלעדיו בעתיד לא ידוע.

המצוקה שלך מובנת ואת צריכה להעזר באיש מקצוע כדי להגיע להחלטה כלשהי ולבצע אותה וזו הדרך היחידה שיש לך כדי להחלץ מחוסר האונים המשתק בו את נמצאת.

V i n a

New member
מתגרשת?

את באמת שואלת מה את עושה?
יש לי רשימה שלמה של דברים שאת יכולה לעשות..
בתור התחלה - בפעם הבאה תבחרי קצת יותר בקפידה את בני הזוג שלך.
אל תמהרי להגיע לחופה כשאת עדיין בקושי יודעת מי עומד מולך, לא חייבים להתחתן תוך חודשים ספורים.
בפעם הבאה שאת מרגישה שמשהו "לא עובד" עוד לפני החתונה - שימי בצד את "הבושה למשפחה" שלך (מגוחך) ותבררי מה לא עובד ולמה.
בהצלחה.

עוד מקרה קלאסי של "הכושי עשה את שלו"...

קיבלת את הילדה שרצית, ואז אפילו את מעט היחס והכבוד שנתת לו לפני כן - הפסקת לתת (אני מניחה שאם הוא יבוא לפה הוא יספר לנו כמה דברים על התנהגויות לא ממש סימפטיות שלך כלפיו...)
אז עקרונית צודקים אילו שמעלי, מנסים ייעוץ, אם זה לא הולך אומרים "סליחה, טעיתי-טעות-טועים" ונפרדים.

אבל ממה שאני מנחשת, את בטח נורא נורא רוצה איזה אח או אחות לתינוקת שלך, וככה בפנים תחשבי... "נו הוא לא כזה נורא... ואם עכשיו אני אתחיל לחפש בן זוג חדש ייקח בטח איזה שנתיים שלוש לפחות עד שיהיה לילדה שלי חצי אח... ואני רציתי הפרשים של שנתיים בין הילדים... אז מה כבר יקרה אם אני קצת אתפשר... מה זה כבר סקס פעם בשבוע-שבועיים (ולקראת הביוץ אפשר גם קצת יותר) לעומת הנצח?" ואז פתאום תהיי שוב בהריון ושום דבר אחר לא יעניין אותך ואחרי שנתיים הסנריו הזה יחזור על עצמו בפעם השלישית, ואז כשיהיו לך את השלושה ילדים המטכ"ליים שלך - רק אז תתפני לקרוע לו ת'צורה עם מזונות... אז למה באמת להסתפק רק בתינוקת מקסימה אחת?

נראה לי שכדאי

שתשמרי את ״פניני החוכמה״ שלך לעצמך כי ברור לגמרי שאת לא מבינה ולו דבר אחד ממה שקורה ולהבא לפני שאת מאשימה אדם במשהו כדאי שתדעי את כל העובדות...

ציטוט מדברייך

"הפחד הוא של אחרי, אמנם אני עוד צעירה אבל להתגרש ועם ילדה??!? מה יהיה אחרי, יהיו עוד ילדים וזוגיות?? "

מכאן נובע "אולי עדיף כבר להשאר איתו ועם החרא שאנחנו מאכילים זה את זו ובלבד שלא לנפץ את חלום הזוגיות והילדים... הוא ממילא רק סטטיסט בסרט שלי..."

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא הבנתי במה נוכל לעזור לך

את חושבת שיציעו לך פה רעיון שעוד לא חשבת עליו, ושהרעיון הזה יציל את המצב? אני לא חושב שזה יקרה.

כדי שתצקבלי עזרה ממשית את צריכה להיות יותר ספציפית. תגידי מה האופציה המועדפת עליך, או שתיים שאת מתלבטת ביניהם, ותסבירי מה הנימוקים. אחרת אחד יכתוב לך תתגרשי, ואחר יכתוב לך לכי לטיפול זוגי, ושלישי יכתוב לך תסתמי את הפה ותאהבי את מה שיש. נו - לא חשבת על זה לבד?

(אם רק באת לפרוק זה גם בסדר)

seeyou

New member
" הכושי עשה את שלו הכושי יכול ללכת"

כאשר את כתבת:"לא ביטלתי מבושה למשפחה וטוב שכך כי אחרת לא הייתה לי הקטנה שלי"

"יחסי מין לא היו כבר חודשיים לערך והאמת אני גם לא מעוניינת. רק המחשבה שיגע בי עושה לי לא טוב."
כול זה תוביל לגרושים מכוערים

כאשר "אני ובעלי בקושי מתקשרים, בקושי מדברים בינינו, רבים על כל נושא כמעט שקיים. לא מסכימים כמעט על כלום. "
וגם אין סקס סימן-לדעתי שעדיין לא הבנת מה זה מסגרת נשואים או לחלופין את רוצה שרק הדעה שלך קובעת

Intelligence is the ability to adapt to change.

יוסי

גארוטה

New member
אם הגעת לכאן

רק כדי לשפוך את מר ליבך לא היית מסיימת את הפוסט בשאלה,
מכיוון שכן שאלת שאלה, קחי בחשבון שתקבלי תשובות שחלקן לא ימצא חן בעינייך
ולמה? כי תשובה כזו גורמת לך להסתכל על כל התמונה, לקחת אחריות ולהבין שאת "אשמה" בדיוק
ב-50% מהמצב.
כשאתם לא מדברים ביניכם - גם את לא מדברת
לא מסכימים על כלום - גם את לא מסכימה איתו ולא רק הוא איתך
כשיש צעקות - גם את צועקת

בנוסף, את לא מוכנה שיגע בך ורק המחשבה עושה לך רע
כל מה שמעניין אותך כרגע זה את והילדה והוא סתם מסתובב שם

אז מה את עושה?
רוצה להתגרש? תתחילי בהליכים וסיימי את הסאגה
רוצה להשאר ביחד ולנסות לשפר את המצב? אז דבר ראשון
להבין שגם לך יש אחריות למצב וכדי שדברים יראו אחרת צריך לשנות הרגלים.

להתחיל מלישון ביחד באותה מיטה
לדבר! להחליט על הפסקת אש (לא כמו זו של החמאס) וללבן דברים ביניכם
לבוא לקראתו במשהו שחשוב לו כדי שהוא יבוא לקראתך בדברים שעקרוניים לך
גם כשרבים לא להרים את הקול. לפעמים מספיק שאחד יפסיק
לצאת ביחד לבילוי
להפסיק לספר לעצמך שעשית טעות והתחתנת איתו רק מתוך בושה לבטל.
את אומרת שיש בו דברים טובים, תפרגני לו עליהם.

בקיצור, יש לך עבודה :)

בהצלחה

אייבורי

New member
לדעתי

תעשי מה שבעלך אומר לך

תפסיקי לעצבן אותו ובטח תפסיקי לריב איתו.

ותחזרו לישון יחד, זה לא טוב לזוגיות

למעלה