קשב וריכוז

קשב וריכוז

שלום לכולם :) אני בת 24, עשיתי היום מבחן טובה (ע"י פסיכיאטר) ואובחנתי כבעלת ליקוי קשב וריכוז. אני עדיין צריכה לחזור ולבצע את המבחן תחת השפעת ריטלין כדי לוודא שזה עוזר באמת. במידה ויירשם לי טיפול תרופתי - מהו הטיפול המומלץ ? מה מחירו ? האם צפויות תופעות לוואי ? ובכלל...כל מה שנראה לכם ראוי לומר. תודה מראש.

spidergirl

New member
פשוט תתחילי לקרוא בפורום

תריצי חיפושים ותקראי את המאמרים. בכמה מילים: בדרך כלל משתמשים בריטלין. יש ארבעה סוגי ריטלין עם מינונים שונים, המחירים משתנים. תופעות לוואי לא רבות (בדרך כלל). הטיפול התרופתי בטוח ויש עימו נסיון רב שנים. אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול תמיד. אה ו...ברוכה הבאה

חוץ מריטלין

אם תרצי ללמוד במוסדות להשכלה גבוהה, יש כיום הרבה מיידע וסיוע לסטודנטים לקויי למידה. את יכולה לברר פרטים בעניין זה באתר של "עמותת לש"ם" שעוסק בתמיכה בסטודנטים לקויי למידה. איני יודע אם מותר לציין בפורום אתרי אינטרט, אז אם את מתקשה להגיע אליו, אשלח לך אותו במייל אישי. לסיום, תדעי שאפשר להצליח יפה בלימודים אקדמיים עם לקויות למידה. וזה מנסיון אישי. אני לקוי למידה (קשב ודיסלציה) והצלחתי יפה בלימודים. אם תחליטי ללמוד, אל תתני ללקות הקשב להגביל אותך. בברכה, גיל מאור

תודה ועוד שאלות

תודה לכל העונים... עשיתי חיפוש בפורום וקראתי את המאמרים אבל לא נתקלתי במחירים של הכדורים. ראיתי איזכור של 180 ש"ח לחפיסה, אבל כמה כדורים יש בה? והאם בימים שבהם אני לא לומדת ולא עובדת אני גם צריכה לקחת כדור ?

spidergirl

New member
כדורים ומחירים

אני בכללית אז זה תופס רק לקופת החולים שלי. ריטלין רגיל: טווח: ארבע שעות מחיר: 60 ש"ח ריטלין SR טווח: שמונה שעות מחיר: 120 ש"ח (בערך) ריטלין LA 20/30/40 מ"ג טווח: שמונה שעות מחיר:180/230/275 ש"ח קונצרטה 18/36 מ"ג טווח: שתים עשרה שעות מחיר: 150/192 ש"ח כל המחירים הם לשלושים כדורים. האם תצטרכי לקחת מדי יום? תלוי בך. תלוי עד כמה תמצאי את הכדור מועיל.

zivadina

New member
רצוי מאוד להעביר קישורים דרך הפורום

רק להמנע מהעברת מספרי טלפון ודוא"ל. ואם יש אתרים מומלצים שאינם מופיעים בספרייה שלנו, נשמח מאוד לצרף אותם אליה. כל מדורי הספרייה מופיעים באינדקס שמשמאל לקישור שנפתח לך. נשמח לראותך בינינו.

תודה לזיווה על תשובתך המהירה

הנה הקישור "לעמותת לש"ם" http://leshem.telhi.ac.il

zivadina

New member
עמותות וארגונים חשובים

עמותת "לשם" מופיעה שם באות ע' לפי א"ב. בקרוב נארח כאן את מנכ"ל העמותה, גיא פינקלשטין.

למעלה