קשב וריכוז

marish1

New member
קשב וריכוז

הבת שלי ילדה בת9 סובלת מבעית קשב וריכוז כבר מכיתה א'שמתי לב שהיא מרחפת האצבע לא יוצאת לה מהפה פשוט ישנה בשיעור בסוף כיתה ב' עשיתי לה הבחון וגיליתי שהיא לקוית למידה עברתי בדיקות ורופאים פסיכולוגים בבית הספר ופרטיים כולם פה אחד ממליצים ריטאלין אני ובעלי לא רצינו לשמוע אפילו לא ניתן לילדה כימיקלים למח עכשיו היא בסוף כיתה ד'אין לה בכלל השגים בציונים לא במבחנים אפילו שהיא נבחנת בעל פה התחלתי להרים ידיים עדיף שתקח ריטאלין שיהיה גם לה יותר קל וגם לנו בעלי עדיין נגד עד שראיתי כתבה של אודטה שיש תחליף טבעי לריטאלין ילדים שלוקחים ריטאלין וזה עוזר להם אני מכירה ילדים שלוקחים או אוכלים את מה שהיה בכתבה לא האם כדאי לחכות או האם מישהוא שמע על זה היתי מאוד רוצה שיעזרו לי עם הדילמה שלי בתודה מריש'

zivadina

New member
טיפול בהפרעת קשב ורכוז

שלום רב לך marish1 וברוכה הבאה אלינו. בפורום הזה יש הורים שניסו את כל הטיפולים הקיימים, והגיעו למסקנה שאליה הגיע גם המחקר: הטיפול הכי מועיל בהפרעת קשב ורכוז הוא הטיפול התרופתי, לרוב עם ריטלין. אל הפורום שלנו לא הגיעו עדיין אנשים שסיפרו שהטיפול בעזרת הפורמולה הסינית, עליו נכתב אצל אודטה, עזר להם. לצערי, יש הרבה פרסומים לטיפולים אלטרנטיביים אשר נעשים על ידי המטפלים בעצמם, אבל לא על ידי מטופלים שמספרים מתוך נסיון אישי.

לא מדובר רק ב'הקלה' -אלא באיכות

חיים !!! על ילדה שתפסיק לחלום, תתחיל להפנים ןלהתקדם. על ילדה שתתחיל לחייך יותר (ואולי אז תהיה סיבה להוציא את האצבע
) לא הייתי בונה על טיפול אלטרנטיבי. אלא על טיפולים שהוכיחו עצמן לאורך שנים כיעילים ומועילים ביותר. טיפול תרופתי מתאים, תמיכת הוראה מתקנת, מעקב אחרי התקדמותה עם צוות ביה"ס. כל יום שחולף, תסכולים נוספים לה. כל שנה שעוברת, התסכולים נחרטים יותר עמוק בנפשה.

להבנתי

במצב שלה - צריך טיפול בטוח, ואין לכם זמן למשחקים ולניסיונות. אם היא היתה במצב שהיא פחות או יותר מצליחה להתמודד עם הבעיה, אז עוד כמה חודשים אולי זה לא נורא, אבל היא לא במצב הזה. רק רוצה להסביר לכם, שהבעיה היא לא כל כך הציונים, בתור ילדה דווקא הסתדרתי בבית הספר בלי רטלין. הבעיה היא לגדול אם תחושת כישלון קבועה, אם הידיעה שכל מה שאני אנסה, כל כמה שאני אתאמץ, בסוף "משהו" יבוא ויקלקל.שאני לא שווה. גם היום, אחרי שהתחלתי לקחת רטלין (בגיל 30), ההרגשה הזאת מלווה אותי לכל מקום. הרבה יותר קשה להפטר מזה מאשר להפסיק לקחת כדורים, תאמינו לי..

רונתי

New member
אם תקשיבי לאודטה לא תגיעי רחוק

את לבד שמה לב שהילדה לא ממצה את הפוטנציאל שבה, אז למה לתת לה לסבול? למה לא לעזור לה? ריטאלין זו לא תרופה שנמצאת יומיים בשימוש יש מחקרים של המון שנים!!!

למעלה