קשאסה

ערןGS

New member
קשאסה

לא מזמן קניתי קשאסה 61 בסופר ב 47 שקל... עכשיו ראיתי את אותה קשאסה בדיוק ב WINEBAR (שאמור להיות זול) ב 108 שקל... יש לי שתי שאלות: א) איך היא נחשבת? ב) איך יכול להיות הפרש כזה במחיר?

מבין אפיוקיה, 51 ופיטו

ה61 נחשבת לנחותה יותר. אולם אני לא חושב שיהיו כאלה הבדלים משמעותיים בקוקטיילים שמישהו נורמלי ירגיש. זה בכל זאת לא סתם זבל שמייצרים בארץ. בקשר להבדלי מחירים גם אני שמתי לב לזה. בטיב טעם מוכרים בקבוק ב45 שקל. או שזאת טעות באתר או שאין לי הסבר. מריפרוף קצר באתר רוב המחירים תואמים לשוק וחלקם אף זולים יותר.

בעע

אני באופן אישי קניתי קשאסה 51 וממש מגעיללללללללללללללל משקה מאוד מאוד דומיננטי על הצד הרע. אולי יש קשאסות טובות יותר שהן יקרות יותר. מה שבטוח שבתחום הזול המשקה הזה הוא סבל.

בדרך כלל רוב הקסאשות

לא מיועדות לשתיה בפני עצמן, הן רום דיי נחות וטובת לקוקטלים כמו קפירנייה.

LaDjA

New member
אוף! מתי כבר תבינו?

קשאסה היא לא רום. בדיוק כמו שוודקה היא לא וויסקי. ונכון שהשימוש העיקרי של רוב סוגי הקשאסות הוא קוקטיילים, אבל אותו דבר נכון גם לגבי רום, ולא רק מהסוגים הנחותים.

madu

New member
לפי דעתי...

ב WINEBAR יש טעות לגבי המחיר.... אני מוכר אותה ב 39.5 ש"ח, סופרים 47 נשמע סביר אבל 108 זה ממש לא סביר, אני בטוח שהם טעו בתמחור של המשקה.

IMYN

New member
Madu - אתה מטעה

באתר שלך קשאסה 51 מופיעה כעולה 66 ש"ח, ומחיר השוק (המופיע באתר שלך)... 75 ש"ח. האמנם?!!!!!!!!!!!

למעלה