קר לי נורא.

קר לי נורא.

טוב,אז סוף סוף הגענו לבית-חולים לשאיבה. היה נורא. מסתבר,שמסיבות נסתרות הם בוחרים להקפיא שם את הלקוחות. קור אימים! כפור! בלתי-נסבל! התאפקתי,התאפקתי עד שהבנתי שהם כנראה במתכוון מקפיאים לי את הביציות עוד לפני השאיבה. חוסכים זמן מעבדה-למה לא? הבעיה היא שבאותה הזדמנות גם הקפיאו לבן-זוגי את הביצים. ומביצים קפואות,כידוע,זרע רגיש,ספונטני והשגי לא יוצא. אז מה עושים? כמובן-מתלוננים. התחלתי מהאחיות שלא הבינו מה הבעיה. כמעט פרצתי בבכי. בסוף, אחת מהן ריחמה עלי ולחשה לי שהרופא בגיל הבלות,סובל,מסכן,מגלי חום ולכן הקיפאון. רופא,רופא,שמו אכן הולך לפניו,אבל יש גבול-לא? החלטתי להתעניין בשלומו. מה יש? הוא יכול להגיד לנו מתי לעשות את "זה".... ואני לא יכולה להתעניין בבלותו? טוב,אז הוא כמובן צחק והכחיש אבל לכו תדעו-אולי הוא מתבייש ממני? אז מה אם אני שוכבת ערומה ומפושקת לפניו,חסרת כל בושה? ה ע י ק ר-נשאבו 18 ביציות. ומצב רוח טוב,מצב רוח טוב. להחזרה כבר הגענו מצוידים ועם מעילים. אמצע יוני ואני קיבלתי אישור להכנס עם צעיף,כפפות וגרביים. הכל טוב,חמים ונעים רק שמתוך נבחרת של 18 רק 4 עלו לחצי הגמר. ומתוך ה-4 רק אחת היתה "ממש יפה". ומתוך אחת שהיתה "ממש יפה" גם המחזור שלי היום ממש ממש יפה!!! ומצב רוח רע,ומצב רוח רע.......

anatc

New member
צחוק מהול בדמע...החיים במיטבם../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

מאחלת לך שתתאוששי מהר ממצב הרוח הרע, ותסתערי מלאת אנרגיות על הסבוב הבא, שיהיה מוצלח ויימשך 9 חודשים תמימים. ענת

לולי,

עצוב לי מאוד לקרוא את דברייך, תמיד את כותבת עם סוג של הומור... וזה נותן קצת חיוך לעצב... נותנת לך חיבוק (ללא האייקון המחייך) ומאחלת לך בהצלחה רבה בפעם הבאה... שבאמת יצליח...

neta2

New member
עם חיוך וקריצה../images/Emo8.gif אבל עדיין עצוב

אז סיפורך בהחלט העלה חיוך על שפתיי, למרות שאני עצובה איתך על המכשפה הרעה..
אך, אני מאמינה שבדרך הומוריסטית כשלך את תאספי את הרסיסים והדמעות ותשובי לחתור במרץ רב יותר. מאחלת לך שהפיינל פור הבא יותיר אחריו שניים (לפחות) במקום הראשון!!
מחזירה לך שוב את הגביע ומוסיפה גם מעיל.. ולכי על זה , הטיפול הבא ואת שם!! בהצלחה נטע

לילךפ

New member
מצטערת לשמוע אבל ...

שמחה שאת מקבלת את זה בהומור מקווה שבפעם הבאה זה יצליח לילך

פפושקי

New member
לולינקה - לפחות את עדיין צוחקת../images/Emo13.gif

כל עוד את לוקחת את העניין עם קצת הומור, אני בטוחה שהחיוך הגדול יגיע בקרוב. מחזקת את ידייך ומאחלת לך שהחודש יהיה החודש! פפושקי

אולה *

New member
אני תמיד הולת לשאיבות עם גבריים

אחד יפה ועוד שלושה חמודים - סיכוי טוב להריון. ואני מקווה שתחזיקי מעמד עד הבטא.

בלבולה

New member
אולה כדאי שתקראי עוד פעם ../images/Emo5.gif

לפעמים נדמה שכותבים פה על טייס אוטומטי העיקר לצייר חיבוקים ולבבות

גם בחדר לידה נורא קר.....

ועם הגישה הזאת שלך תגיעי לשם במהרה. כמה מבאס שמחזור כל כך מבטיח מתסיים ככה. אבל מישהי כמוך, שגם ממעמקי המצברוח הכל כך רע מצליחה לראות הכל בכזה אור, חייבת אבל חייבת בסוף להצליח. והלוואי שהסוף הזה יהיה ממש בקרוב!

מיכל ק-ש

New member
לולי

תארת הכל בהומור מריר שבהחלט הצליח להעביר את הקור שאת חשה. אז קודם כל אני מצטערת על המחזור שהגיע וקטע את התקוות שמההפריה האחת והיפה, יתפתח עובר יפה. ושנית - אם יורשה לי להעלות השערה, נראה לי שכדאי לשקול החלפת פרוטוקול. אמנם הוא הביא ליצירת ביציות רבות, אבל חלקן כנראה כלל לא היו בשלות. מקווה שהטיפול הבא יצליח גם בכמות, אבל בעיקר באיכות וכמובן - בתוצאה. מיכל

קשכפית

New member
הומור כתרופה לדיכאון... ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif ../images/Emo20.gif

הצטערתי כמובן לשמוע, אך אהבתי לקרוא, אוהבת את הסיגנון הציני משהוא ומזדהה גם עם תחושת הקור... אולי מדובר באסותא?? כי כשהגעתי לשם בפעם הראשונה לתוכנית ראשונה, חשבתי שהגעתי בטעות לאנטרטיקה, הלכה למעשה פשוט קפאתי שם מקור כשחיכיתי לד"ר הנכבד כשלוש שעות!! קר שם בהגזמה פראית שוב מצטערת שזה מה שיצא, מאחלת המון בהצלחה לטיסה הבאה... כמו כן בשאיבה שלי אבוא מצויידת עם בגדי חורף מה... תודה על הטיפ

מאיפה?

לולי. מאיפה חוש ההומור הזה? אפשר להשאיל קצת? היה עוזר לי מאוד. לפי דעתי את צריכה לכתוב במקומות רבי תפוצה ולא רק פה. מה דעתך?

נועם@בת

New member
../images/Emo14.gif לולי ../images/Emo7.gif

זה עושה קר בלב, קר ברחם. כל כך קר וריק
מצטערת שקפא לכם הלב ולא היתה בשורה מחממת בשבילכם
אני מקוה שהטיפול הבאה יהיה חם, שתזיעו, תתאמצו, ותסחבי בטן חמה תשעה חודשים עגולים
אהבתי את ההומור, אבל היה כל כך עצוב מתחת שחייכתי רק מעט, ועדיין היה קר.
נועם

מ ו ח

New member
../images/Emo151.gifכל הכבוד על ההומור

היי אין כמו לראות את הדברים הרעים דרך משקפי ההומור. מצטערת שזה לא הלך החודש, מקווה שבפעם הבאה זו תיהיה הפעם האחרונה שתקפאי. הקיפאון הזכיר לי את הקור שהיה בחדר הע נ ק בצילום רחם. שיהיה בהצלחה בפעם הבאה ואל תאבדי את ההומור מוח

זוליק

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif|חיבו

למעלה