קר לבד.. אוף..

מבינה אותך יקירתי...

יותר משנדמה לך... תעשי מה שאני עושה- קחי נס קפה+פררו רושה+דובי וסרט בטיוי ... זה מעלה טיפונת את המצב רוח...

את יודעת כמה שוקולד אכלתי מאז שהוא

נסע? בקצב הזה המטוס שלו יוכל לנחות עלי כשהוא יחזור....

לפחות הוא חוזר אליך...

(למישהו יש ממחטה פנויה? הדמעות הטיפשיות נראה לי עומדות לפרוץ את מחסום העיניים סוף סוף...) אחת...לפחות את יכולה להתנחם בזה שהבחור אוהב אותך...(דאמאט זה אוטוטו יוצא ...אויש...)

אל תבכי אני בוכה בשבילך.. והאמת ש..

הפחד הכי גדול שלי זה שלמרות כל האהבה אני יודעת שיום אחד זה ייגמר והוא ימצא זוגיות משלו ואז אני אשאר לבד..ואני מאד רוצה שימצא כי מגיע לו טוב ואושר בחיים אבל רוצה אותו עוד קצת..

תאמיני לי שכרגע אני מעדיפה

לחוות איתו אהבה אפילו אם זה לזמן קצר מאשר לא לחוות בכלל... זה הרבה יותר כואב לדמיין מה ואיך מאשר לחוות ולהיפרד... (כן חבר'ה הטיפות בעיניים לאט לאט מגיעות...תתכוננו ...)

אוי איך אני מכירה את ההרגשה הזאת...

עדיף מעט מתוק מאשר הרבה מר... קוטי יהיה בסדר..באמת.. הרי מגיע לנו רק אושר שימחה ואהבה.. נכון?

סחתיין על העצה...

אוהבת זה בשבילך..

mr_lonely

New member
למה את לא אומרת ?

עוד יבוא היום, אראה לך מלכות שמיים. תפארת כוכבים אגיש לך, אפרוש לפנייך. עוד יבוא היום ואקרב אליך, לא רחוק היום, אקרבך אליי. אלגום שפתייך, טובים מיין. אטעם פרי גנך ואשבע.

השירים שלך מזכירים תפילה לפעמים...

עושה חשק להגיב במילה אחת .. אמן.. :) ועכשיו-לאן נעלמת?

mr_lonely

New member
אני אסביר לך למה...

באחד הפורומים של שירה אירוטית החלטנו פעם לכתוב אשכול שלם של שירי אהבה בסגנון שיר השירים... והאשכול נקרא כך..אשכול שיר השירים...וזו הייתה התרומה שלי באשכול ההוא...קחי עוד דוגמא... קולי שמעי, אחותי כלה, לבבתיני, בת נדיב יקרה. נעמו לי עד מאוד דודייך, כריח לבנון לי שדמותייך. הן דגולה לי מרבבה, את, הרועה בשושנים. כמה אהבתי עופרייך כמה ערגתי לצמד התאומים. ליבבתיני, אחותי כלה ליבבתיני באחת אלייך. ויפה את כאביב, יפה את, בת נדיב !

mr_lonely

New member
נעלמתי ?

היום לא עבדתי במקום הרגיל, אבל אני כאן כל הזמן...יותר מידיי

למעלה